Şimdi Ara

---Panasonic TX-P42GW20 incelemesi--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa147

Ben de bu ürünü geçen hafta aldım vatan dan. Bu benim evde denediğim 4. televizyon. Bu sefer muhteşem bir ürün almışım. Lcd paneller ile arasında çok fark var. Renkleri abartmadan çok doğal gösteriyor. Saatlerce seyretseniz bile gözü yormuyor. Ayrıca HD olmayan yayınlarda bile çok başarılı. Trt hd seyrederken daha önce televizyon seyretmemişim diyorsunuz. Bugün 1tb hdd taktım hemen tanıdı. İnşallah altyazı sorununu da hallederler kısa zamanda. Şimdilik harici bir oynatıcı kullanıyorum. Eğer yakında televizyon almayı düşünenler varsa hiç beklemesinler. Özellikle lcd tv lerden ve led diye satılan ama led olmayan led aydınlatmalı lcd tv lerden uzak durun. Plazma paneller biraz daha fazla güç tüketiyor diye lcd lerin saçma görüntüleri ve renkleri gerçekten çekilmezmiş.

Hocam 1TB'lık HDD yi hemen tanıdığını söylemişsin. Tamam ben de tanıtıyorum ama "direct rec" tuşuyla kayıt yapmaya çalıştığımda başarılı olamıyorum. Seninkinde durum nedir? Eğer problem yoksa extradan birşey yaptınmı? Benim HDD 1TB Western Digital. Belki markadan falandır problem. Sendeki ne marka?

• S.A:

bu televizyona sahip arkadaşlara sormak istiyorum.

3d özelliğini hiç denediniz mi?

Ben PS3 de BluRay veya crysis 2 için 3d denedim.
    Bana 3d özelliği açık olan bir tv ve hdmi 1.4 lazım diye yanıt dönüyor.

HDMI 1.4 kablo ile TVnin hdmi 2(ARC) girişinden bağlantı yaptığım halde sonuç alamadım.
    3d özelliğini hiç kullananınız oldu mu?

Teşekkürler.

NOT= Bu tv için özel renk ayarları dökümanı varmış. Yani oyun veya sinema modunu direkt kullanmak yerine daha canlı sonuçlar almak için el ile ayarlama yapmaya yardımcı olan dökümanlar
    Elinizde bunlarda var ise veya web adresi paylaşabilirseniz çok iyi olur
  • Merhabalar,
    Bunun yeri burasımı bilmiyorum ama bi sorunum var
    TX-P42GW20 tv aldım 2 gün önce . yalnız ekranda aspect ayarlarında bir sorun var . Aspect ayarını otamatik yapıyorum ama bazen kanallar ekrana tam oturmuyor. kanalın simgesinin bir kısmı görünmüyor, ekran zoom 1 oluyor aslında. Yine bu ekran sornlarının olduğu kanallarda kanalın simgesi göründüğü zaman da ekranın altında 2 parmak siyah ekran kalıyor.Kısacası bazı kanalları düzgün bir şekilde izleyemiyorum. Şu anda kablo tv var ama teledünya yok.

Ayrıca input kısmında tv ve av ksımı var tv ye basınca dvb-s dvb-c dvb-t analog gelmiyor bu normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemakes

Merhabalar,
    Bunun yeri burasımı bilmiyorum ama bi sorunum var
    TX-P42GW20 tv aldım 2 gün önce . yalnız ekranda aspect ayarlarında bir sorun var . Aspect ayarını otamatik yapıyorum ama bazen kanallar ekrana tam oturmuyor. kanalın simgesinin bir kısmı görünmüyor, ekran zoom 1 oluyor aslında. Yine bu ekran sornlarının olduğu kanallarda kanalın simgesi göründüğü zaman da ekranın altında 2 parmak siyah ekran kalıyor.Kısacası bazı kanalları düzgün bir şekilde izleyemiyorum. Şu anda kablo tv var ama teledünya yok.

Ayrıca input kısmında tv ve av ksımı var tv ye basınca dvb-s dvb-c dvb-t analog gelmiyor bu normal mi ?

tv tuşuna basınca 3 seçenek geliyor ekrana içinde analog var.

Benim taktığım 1tb harddisk seagate marka.

• quote:

Bende ki tv de sorun mu var demek şmdi bu ? Bugün conax modül gelecek onu takıp bi deneyelim olmazsa servisi mi arayacaz ?
  • bUGÜNE NASİPMİŞ ARKADAŞLAR ALDIK BİTİRDİK BU İŞİ DE : )))

---Panasonic TX-P42GW20 incelemesi---
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemakes

quote:

Bende ki tv de sorun mu var demek şmdi bu ? Bugün conax modül gelecek onu takıp bi deneyelim olmazsa servisi mi arayacaz ?

Tv'nin kurulumunu yaparken dili Türkçe ülkeyi İsveç olarak seçtin mi? Eğer ülkeyi İsveç olarak seçmediysen DVB-C, DVB-S, DVB-T aynı anda aktif olmaz. Bunun için Tv'yi fabrika ayarlarına döndürmen gerekiyor.
  • ben de merak ediyorum biss girme durumu var mı yoksa ntv deki maçları seyredemiycez demektir?
  • @JamesCole dediğin gibi yapmıştım şu conax modulden hd yayınları izliyorum sorun yok :).

Ama film izlerken birazs sıkıntı var . Görüntü beni memnun etmiyor fimlerde film sanki dandik bir kamera ile evde cekilmiş seyir zevki olmyor bende :( lcd tv lerde boyle bir sorun olduğu için ben bu tv aldım ama bunda da boyle bir sorun var .bu sorunun bir çözümü yok sanırım :(
  • Hemakes
    - Sinema TV HD kanallarında bazen "true HD" logosu ile yayınladıkları filmler gerçekten görüntü olarak çok kaliteli. Ama diğer HD filmlerle arasında nasıl bir fark var ya da fark var mı bilemiyorum. Nihayetinde 1080i kalitesinde yayın yapıyorlar. HD, HD'dir kardeşim bunun true HD'si mi olur? Anlamak zor. Bilen varsa anlatsın lütfen.
    - Eğer bir BD Player'ın varsa 1080p 'nin tadını mutlaka çıkarmalısın hocam.
    - Bir de ayarlardan PNR'ı, süper çözünürlüğü vs. maximum yap. Ben netten indirdiğim filmlerde bile görüntü kalitesi bakımından çok memnunum.
  • @JamesCole
    Görüntü de kalite olarak bi sorun yok netlik cok iyi ama dediğim gibi filmi izlerken sanki filmi dandik bir kamera ile cekmişler hissi uyanıyor. Hani kamera arkası olarak film çekilirken ki görüntüleri gösterirler hiç film gibi değildir adamların rol kestği cok belli olur işte film izlerken bende boyle bir his oluyor. Aslında bunu pek kimse hisstemiyor bende var :( biraz tuhafım belkide:D

Bakalım b-ray film izleyebilirsem izlicem onda nasıl olacak.
  • Ben senin dediğin o hissi kurtlar vadisinde alıyorum. :)
  • Ben de bugün Panasonic 42g20e aldım. Teknosa da 12 taksit 1469 TL Yarın gelip kurulunumunu yapacaklar.
    Mağazada onlarca tv arasından baktığınızda kalitesini çok bariz ortaya koyuyordu. Kampanya devam edecekmiş ilgilenen arkadaşlar için çok uygun bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Ben de bugün Panasonic 42g20e aldım. Teknosa da 12 taksit 1469 TL Yarın gelip kurulunumunu yapacaklar.
    Mağazada onlarca tv arasından baktığınızda kalitesini çok bariz ortaya koyuyordu. Kampanya devam edecekmiş ilgilenen arkadaşlar için çok uygun bir fiyat.

Hayırlı olsun. bende aynı rakama bugün aldım. P.tesi sali ve çarşamba 3 gün indirim varmış Panasonic marka tv lerde 46 aradık bulamadık stok sıfır mecburen 42 aldık. 1470 tl çok iyi bir rakam gibi gedi bana zira 10 gündür bakıyorum rakamlar devamlı 1700 civarındaydı. Bu nedenle kaçırmak istemedim bakalım hayırlı olur inş.. İğrenç Samsung maceramdan sonra bu tv

• quote:

Orijinalden alıntı: zuntee

quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Ben de bugün Panasonic 42g20e aldım. Teknosa da 12 taksit 1469 TL Yarın gelip kurulunumunu yapacaklar.

Hayırlı olsun. bende aynı rakama bugün aldım. P.tesi sali ve çarşamba 3 gün indirim varmış Panasonic marka tv lerde 46 aradık bulamadık stok sıfır mecburen 42 aldık. 1470 tl çok iyi bir rakam gibi gedi bana zira 10 gündür bakıyorum rakamlar devamlı 1700 civarındaydı. Bu nedenle kaçırmak istemedim bakalım hayırlı olur inş.. İğrenç Samsung maceramdan sonra bu tv

Benim aldığım mağazada 1 tane 46" vardı. Oda teşhirdi. Rakam çok iyi, TV çok çok iyi.. Geçen sene 2600 TL lerde uçuyormuş. Hepimize hayırlı olsun.

• @JamesCole sinemahd deki filmlerderde genelde sorun olmuyor. Sanırım bendeki sorun düşük kaliteli filmleri izleyince oluyor .

Bide bu çok sesli kanallarda sesini değiştdirdiğim gibi kalmıyor hep defeult sese geri donuyor sesleri sabitleminin ylu var mı ?
  • bende 1 hafta oluyor Panasonic TX-P42GW20 alalı. avcılar vatan bilg da buldum baya bir magaza aradıktan sonra. zamanında teknoloji marketlerde çalıştım yani teknolojiyi ve teknik özellikleri yakından takip ederim. tv alma kararını aldıktan sonra led tvleri araştırdım en parlak görüntüye sahipler ve izlenebilirlik açıları gayet iyi ve tabiki enerji tasarruflarıda iyi fakat tepkime süreleri lcd ile aynı, fiyatları ise çok yüksek. lcd tv leri araştırdım görüntü parlaklıgı led lere göre bariz oranda düşük ve enerji olarak neredeyse plazmalar kadar yakıyorlar ve yine tepkime süreleri gayet yüksek. plazmaları hiç düşünmüyordum çünki panellerde kurşun kullanılıyordu, radyasyon salınımları vardı ve görüntü arkasında görüntü oluyordu ve tabiki enerji çok yakıyordu falan falan falan. TAAA Kİ PANASONİC G13 Progressive Full-HD NeoPDP Panel ÇIKANAKADAR. max 290w lık elektirik tüketiyor .NeoPDP panellerde kurşun yok. radyasyon salınımı yok denecek kadar az, full hd, THX gibi sinemacıların zorlu testlerinden geçebilen çok nadir bir ekran özelliğine sahip, 600HZ lik ALT ALAN TARAMA FREKANSI,100 Hz RESİM GÖSTERİM HIZI, insan teni renginin en gerçekçi hali, pioneer ses alt yapısı,bütün video girişleri, ortalama 400 tl degerinde HD RECEVER in sisteme bütünleşik olması, çift kumanda kirliliğinden kurtulma :),5.000.000:1 Kontrast, 1.500 cd/m2 Parlaklık, TEPKİ SÜRESİ 0,001,Ethernet veya(istege baglı 200tl wirelles adaptör ile) İnternet baglansıyla youtube twitter sinema fragman sieleri gibi bir çok siteye direk baglana bilme. sd kart yuvasıyla divx ve müzik resim izleyebilme. EN DERİN SİYAH görüntüsü ile muhteşem film keyfi, arkadaşlar daha çok var ama yoruldum yazmaktan ;) KISACASI BİR ÇOK KURULUŞUN YILIN TV Sİ OLARAK SEÇMESİ TESADÜF DEGİL bunun özellikleirnde bir tv daha ne lcd nede led de yok. o yüzden Daha fazla düşünmeyin tv alıcaksanız HEMEN ALIN ;) Panasonic TX-P42GW20. tekrar söyliyim recever lı olan modelini alın hd recever next de baktım 400 tl den yukarı fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirens -- 3 Mayıs 2011; 20:35:43 >

• TX-P42GW20 ile Dijitürkün HD yayınlarını Modül+Kart aboneliği ile kutusuz izlemek mümkün mü arkadaşlar ?
  • Merhaba,
    Televizyonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. Genel olarak memnunum ancak aklıma takılan bir şey var. Sizlerde de oluyordur diye tahmin ediyorum. TV seyrederken ekrandaki ani ışık değişikliklerinde bir harelenme yapıyor.Yani yuvarlak yuvarlak yaparak olması gereken renge geliyor. İşlemcisi mi yavaş geliyor. Yoksa ince bir ayarı mı var bilemedim= Birde ekranda hızlı bir kayan yazı varsa küçük kilitlenmeler yakalıyorum. Normal midir? Sizler de de olıyor mu?
    Teşekkürler.
  • ilk olarak ani ışık değişimleri sırasında görüntü bozulması bize gelen hd olmayan yayınlardaki digital sıkıştırmanın açılması gibi ibr olay sanıyorum çünki hd veya full hd yayında çok kaliteli ve akışkan pürüzsüz bir görüntü var. ki buda işlemcisinin iyi oldugunu belirtir. kayan yazıdaki olayda bence aynı sorun yani bize gelen yayından kaynaklanıyor. hd yayınlara dikkat edersen harika bir akışkanlıkvar.
    GÖKHANPH arkadaşım cihaz HD Recever ile bütünleşik ve yukarıdaki resimlere bakarsan Modül girişinide görürsün yani kanaatimce kesinlikle izlersin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.