Şimdi Ara

---Panasonic TX-P42GW20 incelemesi--- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD 6850 ekran kartı menüsünden yapmayı başarmıştım bir kere, olduğunu biliyorum hatta yan yana veya alt alta seçeneklerini bile denemiştim ama bir daha bulabilir miyim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipro

HD 6850 ekran kartı menüsünden yapmayı başarmıştım bir kere, olduğunu biliyorum hatta yan yana veya alt alta seçeneklerini bile denemiştim ama bir daha bulabilir miyim bilmiyorum

Bende hd 6870 kullanıyorum mausu sağ tıklayıp amd vıson engine menüsünden hydra vision seçeneğinden ekranı bölebiliyorsun yani bitarafında oyun oynarken pc den diğer tarafında pc ile film izleyebiliyorsun ancak tv izleyebiliyormuyuz ben beceremedim pip özelliği varsa tvde ben henüz bulamadım ama ekranın bir bölümünü hdmı kablosu ile pc çalışacak diğer bölümde ise tv bölümüyle tv nin kendi yayınlarını izlemek istiyorum bu olay mümkünmü arkadaşlar eğer öyle birşey yapabildiysen mutlaka vardır ama ben bulamadım :S
  • Selamlar yaklaşık 1 senedir philips 40pfl9705 led kullanıyorum genelde htpc üzerinden m2ts veya bluray iso ve skystar 2 hd ile tv yayınlarını izliyorum ekran kartı olarak ati 6850 kullanıyorum özellikle m2ts ve bluray filmlerde özellikle hareketli sahnelerde yenileme hızından dolayı hafif takılmalar oluyor. Durum böyle olunca tvden iyice soğudum bir arkadaşımda PanAsonic TX-P42GW20 plazma var onunla bendeki led i değiştirmeyi düşünüyorum
    acaba bu takılmalar bundada devam eder mi?
    bir arkadaş titreme olduğunu yazmıştı bu plazma için acaba gerçekten tireme yapıyor mu ?
    kullanım amacı yine aynı şekilde olacak görüntü kalitesinde ve performansta bir azalma yada çoğalma yaşar mıyım ?
    Philips 40pfl9705 mi? Panasonic TX-P42GW20 mi ?
  • Arkadaşlar biss key olayına nasıl çözüm bulacağız ? ntv spor ve trt hd için şimdi 200 tl verip uydu alıı almak istemiyorum
  • Arkadaşlar,

Bu titreme olayı malesef gerçek. Görüntüdeki titremeyi video kamera ile çekince anlıyorsunuz zaten.
    Ama her plazma böyle değil. Bende 37" Panasonic plazma TV var. Onda hiç bir sorun yok. İnşallah bozulmaz diye dua ediyorum. Çünkü plazmanın görüntüsünü hiçbir şeye değişmem.

Geçen yıl P42GW30e almıştım. 1 ay zor kullandım. Ailecek gözümüzü inanılmaz yordu. Göz yorgunluğuna karşı damla filan kullandık nafile.. Sanırım bu 600Hz'den kaynaklanıyor. İşin ilginç tarafı bu TV'ye sahip diğer bazı arkadaşların bununla ilgili hiçbir sorununun olmaması. Ben sattım kurtuldum. Ama hala görüntü kalitesini arıyorum o başka..
    Bazı yabancı forum sitelerinde bu durumla karşılaşan kişiler de var. "eye strain plasma" diye aratın bakın neler çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoz -- 5 Kasım 2012; 12:30:05 >

• Vay be TV'yi alalı 4 sene olmuş. Dört sene içerisinde 3D, Oled ve en son 4K çıktı. Curve'lerde işin tatlısı :) LED'ler ben aldığımda yeni yeni çıkıyordu ve nispeten daha pahalıydı. Ama hala benim pany taş gibi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesCole

Vay be TV'yi alalı 4 sene olmuş. Dört sene içerisinde 3D, Oled ve en son 4K çıktı. Curve'lerde işin tatlısı :) LED'ler ben aldığımda yeni yeni çıkıyordu ve nispeten daha pahalıydı. Ama hala benim pany taş gibi valla.

Doğru..özellikle dahili uydu alıcısının hd görüntüsü çok iyiydi..
    Satılan tüm modeller içinde uydu alııcısı arızalanan tek kişi benim. belkide dünyada tekim :)
    garantisi bitti 1 ay sonra bozuldu.Bende harici uydu kullanıyorum şimdi.
    Yaptırma işine girmeyceğim çünki garanti olmadığından servis parası birde uydu parçası bilmem kaç €uro diyecekler..
    O kadar parayı vereceğime full hd harici uydu alıcısı alırım tek bir tv yede ait olmamış olur.
  • arkadaşlar turksat 4a uydu frekansını ekleyebılen varmı ?
  • Selamlar
    P42GW20 standby durumunda kaldı ön ışık 4 defa yanıp sönüyor aynı süre sönük kalıyor bir türlü TV açılmıyor konu ile ilgili yardımcı olacak arkadaş var mı.Tşk.
  • Hiç başıma böyle bir şey gelmedi.
    Fişini çekip biraz bekleyip tekrar takmayı denediniz mi?
  • Bu tv nin ayağı nerede bulunur acaba ?
  • Arkadaşlar aldigim tronsmart t428 android stick hdmi cikisi tvye göruntu vermemekte. Cihaz saglam baska tvlerde gosterim yapiyor ama benim tvde malesef goruntu vermiyor. Hdmi kablosu na kadar denemedigim şey kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesCole

Vay be TV'yi alalı 4 sene olmuş. Dört sene içerisinde 3D, Oled ve en son 4K çıktı. Curve'lerde işin tatlısı :) LED'ler ben aldığımda yeni yeni çıkıyordu ve nispeten daha pahalıydı. Ama hala benim pany taş gibi valla.

aman abi dur nazar deydirceksin : ))

benimde 4 yıl oldu sorunsuz yola devam....
  • Sorun yok MAŞALLAH, değiştirmeyide asla düşünmüyorum PLAZMA TV mi.
  • 10 yıl bitti kendisi ile hiçbir sorunu yok görüntü kalitesi ilk günkü gibi maşallah..
    10 yıl önce bu tv yi almama vesile olan albani hocaya tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DobloJTD

10 yıl bitti kendisi ile hiçbir sorunu yok görüntü kalitesi ilk günkü gibi maşallah..
    10 yıl önce bu tv yi almama vesile olan albani hocaya tekrar teşekkürler.
    Aynen bendede devam kardeşim, maşallah'ı var.
    Gören hayran oluyor görüntüsüne.
    İnşallah bir 10 sene daha dayanır....

PS4 oynamak bile muazzam zevkli...........

Saygılar,sağlıkla......
  • karatepe kullanıcısına yanıt
    Aynen ps4 mevcut bende de her ne kadar çok fazla vakit bulamasam da cihaz her türlü akıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: DobloJTD

Aynen ps4 mevcut bende de her ne kadar çok fazla vakit bulamasam da cihaz her türlü akıyor..
    Aynen, Bu aralar Oruçlu zamanların ilacı COD WARZONE ONLINE muhteşemmmm !!!!
  • P-nr ayarı nedir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.