Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E plazma vatanda 1.299 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
22.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: CaVaLieRe

Aldım geldim. Vatan izmir bornova mağazasında daha 27 tane var ve fiyatı bugün için %50 mağazaya özel indirimde 1.299 TL...

detaylı inceleme bekliyoruz heyecanla :)

olumluysa ben de 7'de çıkıp almayı düşünüyorum (kaldıysa).

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Ben daha akşam gideceğim hemen cevap bekliyorum NASILLL..

Edit: Laider gülmekten öldüm alacakğımda vazgeçirecekler

edit: hocam şu konuya yazan zaten kaç kişiyiz.
    giriyoruz bir alamete bakalım sonumuz ne olacak.
    inceleme sayfasından muhabbete devam ederiz :)

aklıma takılan acaba alıp gitmek mi gerekiyor?
    yarın öbür gün adrese teslim etmiyorlar mı?
    akşam akşam araba ayaralayamam valla.

Bende onu düşünüyorum araba bulmak lazım. Yoksa çalışıyorum kargo gelsede kimseyi bulamazlar

• quote:

bunları yorum diye yayınlayanlara ne diyeyim bilmiyorum:

quote:

Gayet güzel
    Ürünü almak istiyordum. Mağazaya gittim gördüm. Diğer panellerin yanında netliği ve akıcılığı gayet güzeldi. Almak için siteyi açtığımda kampanyasının bittiğini gördüm ve alamadım. Kaçırılmayacak bir ürün...

quote:

plazma diyince akla ilk panasonic geli,yor bende. gerçekten plazmlara verdikleri önem cok fazla

biri mağazada görmüş çok beğenmiş, oturup yorum yazmış. ne almış, ne kullanmış, ne özelliklerinden bahsetmiş.
    öbürü de markayı övüyor.

safsata, başka birşey değil.

Yorumun biri bana ait olduğu için cevap veriyorum. Burada almak isteyen insanlar herhangi bir yorum bekliyorlar. Ben bütün teknik özelliklerini zaten araştırdım ve buraya da ekledim hatta. Geriye sadece gözümle görmek kalmıştı ve gittim gördüm. Neden size safsata geliyor ki? Safsata ise dikkate almayın geçin!

Her neyse merak edenler için TV yi servise kurdurduktan sonraki izlenimlerimi paylaşırım ama bugün kurulmaz bilginize...

Kampanya bugün için geçerliymiş bilginiz olsun.

Saygılar...

• bugün öğle vakti bir yerde yemek yiyorduk.

yanımda ki arkadaş duvardaki TV'yi neredeyse aynı hizadan, sıfır açıyla görüyor, arada bakıyordu.
    bir ara dediki "bak, altyazı geçti, şahan amerika'da tatil yapacakmış?!".

ne alaka ya dedim, sen nasıl okudun o yazıyı?!

bir baktım, duvarda asılı tv Seg marka bir plasma tv çıktı.
    lcd/led olsa o yazılar o açıdan hayatta okunamazdı.

o yüzden plasma alıyorum, asacağım salonda aynı tip yerleşim var ve heryerden görünsün istiyorum.

umarım hayırlısı olur :)

edit: keşke yorum yazmak için o kadar acele etmeseydiniz.
    bir kurup baksaydınız.

çünkü tv mağazada başka durur, evde başka durur.

bilgi açısından karar vermede yardımcı olmadığı için safsata dedim.
    kırdıysam özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 30 Haziran 2011; 17:37:06 >
  • Estağfirullah, en büyük erdemi yaptınız! Bu sıcakta iş arasında dil dışarda yorgun argın alıp eve bırakıp arabayı da iş yerine yetiştereceğim diye canım çıktı. Ve bu yorumu görünce de sinirlenmiştim biraz. :)

Kurunca yorumu da yaparım da kampanya bugünlük olduğu için alacakları bilgilendireyim istedim. Mağaza izmir - bornova

Aslında zorlasanız her yerden alırsınız gibime geliyor da, Sitede son 47 ürün diyordu dün. Zaten bornovada 27 ürün vardı...
  • Cavailere açık söyleyim o yorumları vatanın zannettik ne bilelim hiç yorum yokken bir anda iki yorum resmen alın durmayın der gibiydi. Kırdıysam bende özür dilerim aynı zamanda aynı tvnin sahibi olacağımız içinde mutluyum artık paylaşımlara devam ederiz. Bu burn in olayı falan
  • quote:

Bu burn in olayı falan

daha tv'yi almadan burn-in olayına girdiniz :)
    hadi hayırlısı
  • quote:

quote:

Bu burn in olayı falan

hadi hayırlısı

:)) ben ayırttırdım birazdan çıkıyorum yola. DAha ne cevherler var bende. Takip et beni

Cavaliere kızma ama vatandaki yorumuna bak:

Ürünü almak istiyordum. Mağazaya gittim gördüm. Diğer panellerin yanında netliği ve akıcılığı gayet güzeldi. Almak için siteyi açtığımda kampanyasının bittiğini gördüm ve alamadım. Kaçırılmayacak bir ürün...

Alamadım demişsin şimdide kalkmış servis bekliyorum diyorsun bu ne lahana bu ne salatalık turşusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 30 Haziran 2011; 18:19:12 >

• Panasonic TX-P42S30E kardeşliği adına yorum muhabbetini kapatalım diyorum.
    sonuçta iyi niyetle yazılmış olduğunu anladık.

herkese hayırlı olsun :)
  • quote:

quote:

quote:

Bu burn in olayı falan

hadi hayırlısı

:)) ben ayırttırdım birazdan çıkıyorum yola. DAha ne cevherler var bende. Takip et beni

Cavaliere kızma ama vatandaki yorumuna bak:

Alamadım demişsin şimdide kalkmış servis bekliyorum diyorsun bu ne lahana bu ne salatalık turşusu

O yorumu ben sabah yazdım. Hani 2022 tl olmuştu ya işte o zaman.

Ama kafayı takmıştım 1399 a alacaktım. 3 sefer aradım müşteri hizmetlerini olmaz dediler!

Sonra ürün sayfasında beni ara butonu var oraya tıklayıp numaramı verdim ve öğleden sonra aradılar sağolsunlar. Dedim böyle böyle sabah alıyordum fiyat birden uçtu...?

Hatun dedi neredesin? (çay içmeye mi gelecen demedim tabi) izmir deyince

Bornova mağazasında 1299 tl dedi! Ben yanlış söyledi diye teyit ettirdim! Doğruymuş. Bugüne ve mağazaya özelmiş...

O yorumda alamadım dememin sebebi buydu arkadaşım. Böyle bir salatalık turşusu oldu işte. Yeterince açık oldu mu?

• Sn.CaVaLieRe ,bahsettiğim ST30 üründe sorun yaşamazsınız yani Fps verileri kafanızı karıştırmasın,ST30 işlemcisi resim tarama kapasitesi oldukça yüksektir yani oyunlarda problem yaşamazsınız,bu olay genellikle samsung tvlerde görülür elbettki belli serisilerinde C750 bunlardan biridir,oyunlarda lag olayı yersiz panellerden bir tanesi örnekleri çoğaltabilirizde,elbetteki Panasonic modellerindede var yetersizlik ama iyi olan panelleri zaten bellidir !

Hrtz olayı ise dediğim gibi yeni panellerde kafanıza takmayın,panel otomatik olarak algılıyor zaten,eski panellerde ise durum farklıydı yani gelen sinyal 50 hrtz olsa dahi panel 100-200 hrtzse buna göre resmi işlemeye çalışırdı,SD yayınlarda kötü görüntü herkesin malumu genelde tv sinyali ile tvnin hrtz taraması çakışırdı,şimdi yeni panellerde bu olay yok !

Panasonic tvlerde hareket çözünürlüğü çok iyidir ölçümlerde 900 satırlık tarama hızlarındalar,VT30 kısaca Amiral serilerinde bu oran daha yüksektir,siz oyun için bakıyorsanız tavsiyem,L42E30 inceleyin,oyuncular için ideal bir paneldir !

VT20-VT30-G20-GW20,S30 örnekleri çoğaltabiliriz bu seriler kendini ispatlamışlardır,nerdeyse tepki süreleri crtler kadar iyidir !

• Andy senin bilgine güveniyorum. Satıcının ısınıyor, çok yakıyor, bak ekranı sıcak, uzun ömürlü değil diyerek lcdye yönlendirmelerine rağmen S30u aldım yarın gelecek. Kutuya baktım iice, teşhir değil. Yorumları yapacağım gelince bende tv hasretim bitti. İlk hangi ayarlarda kullanmalıyız.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 30 Haziran 2011; 22:03:35 >
  • S30 ve ST33 alan arkadaşlar yansıma durumu nasıl? Samy plazmalar gibi mi ya da u serisi gibi mi?

G serisinden farkı nedir bunun?

S30 sanırım düz pdp ST33 ise neotion pdp olmalı.... Maalesef çok geç haberim oldu kampanyadan en azından gidip görsem iyi olurdu!

quote:

Andy senin bilgine güveniyorum. Satıcının ısınıyor, çok yakıyor, bak ekranı sıcak, uzun ömürlü değil diyerek lcdye yönlendirmelerine rağmen S30u aldım yarın gelecek. Kutuya baktım iice, teşhir değil. Yorumları yapacağım gelince bende tv hasretim bitti. İlk hangi ayarlarda kullanmalıyız.

O satıcı ya gerizekalı yada çok uyanık. Ortalama led-lcd ömrü forumda 5 sene olarak çok söylendi. Hadi yanlış söylüyorlar olsun 10 sene, pdp ömrü ise günde 10 saat kullanımla 22 sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 30 Haziran 2011; 22:21:32 >

• Evet :D Dayanamayıp ben de Ankara Söğütözünden aldım bir tane hayırlısı bakalım herkes güle güle kullansın arkadaşlar.

Yarın getirip kuracaklarını söylediler bakalım ben ancak akşama görebileceğim yani işten dönüşte.

Arkadaşın da aşağıda sorduğu gibi "İlk hangi ayarlarda kullanmalıyız." bilgisi olan var mı arkadaşlar?

quote:

Andy senin bilgine güveniyorum. Satıcının ısınıyor, çok yakıyor, bak ekranı sıcak, uzun ömürlü değil diyerek lcdye yönlendirmelerine rağmen S30u aldım yarın gelecek. Kutuya baktım iice, teşhir değil. Yorumları yapacağım gelince bende tv hasretim bitti. İlk hangi ayarlarda kullanmalıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

S30 ve ST33 alan arkadaşlar yansıma durumu nasıl? Samy plazmalar gibi mi ya da u serisi gibi mi?

S30 sanırım düz pdp ST33 ise neotion pdp olmalı.... Maalesef çok geç haberim oldu kampanyadan en azından gidip görsem iyi olurdu!

quote:

O satıcı ya gerizekalı yada çok uyanık. Ortalama led-lcd ömrü forumda 5 sene olarak çok söylendi. Hadi yanlış söylüyorlar olsun 10 sene, pdp ömrü ise günde 10 saat kullanımla 22 sene.

Yalnız inan anlattığımdan fazlası var eksiği yok hatta bak nasıl ısınıyor diyerek sabahtan beri açık plazmanın ekranına elini koydu. DAha sonra lcdye koydu bak plazmalarda ısınma sorunu var dedi. Parlamayı bilmiyorum benim salonda 3 tane pencere var gündüzleri eşimle çalışıyoruz diye bu durumu pek önemsemedim zaten akşam izleyeceğiz ama gelip kurunca mutlaka bi haftasonu kontrol eder yazarım yansımasını

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

S30 ve ST33 alan arkadaşlar yansıma durumu nasıl? Samy plazmalar gibi mi ya da u serisi gibi mi?

quote:

Yalnız inan anlattığımdan fazlası var eksiği yok hatta bak nasıl ısınıyor diyerek sabahtan beri açık plazmanın ekranına elini koydu. DAha sonra lcdye koydu bak plazmalarda ısınma sorunu var dedi. Parlamayı bilmiyorum benim salonda 3 tane pencere var gündüzleri eşimle çalışıyoruz diye bu durumu pek önemsemedim zaten akşam izleyeceğiz ama gelip kurunca mutlaka bi haftasonu kontrol eder yazarım yansımasını

"Bizim evin de ısınma sorunu var, pencere önüne koyup kalorifer peteği olarak kullanacağım bilaaaderrrr !!!"
    deseydiniz.

• LCD almayın artık..... plazmadan da şaşmayın arkadaşlar, her türlü plazma, 3dde de, sdde de, hdde de, psde de herşeyde ötesi yok, eski teknoloji ama hepsine nal toplatıyo inanın
  • quote:

S30 merak etme pixsel orbiter özelliği mevcut,ilk kurulumda servis söyle kapalıysa açsın,ayarını 1 olarak yapabilirsin ama servise yinede sorki adamlar çamura yatmasınlar !

İlk kurulumda Dinamik modda bir süre izleme,aslında birşey olacağından değil ama enaz 1 hafta izlemeye çalış zaten diğer ayarlar yeteri derecede iyi,sorun olacağını sanmıyorum,ben Panasonicklerde Dinamik moddan başka izlemiyorum takıntı diyelim :)

Servise IFC özelliğini sor,çunki kafan karışanilir tv kötü gösteriyor diyebilirsin,IFC özelliğini kapatabilirsin,Blu-Ray,Dvd vslerde biraz kaliteye etkisi oluyor !

İlk kurulumda İnternet özelliği değilde normal bütün bağlantılarını taktıktan sonra tvyi çalıştır yaklaşık 1 saat sonra,normal güncelleme yap,reciver v.s açıkken (İnternet üzerinden sakın yapma),yaklaşık 5 ile 20 dakika sürecektir,bir müddet sonra görüntünün çok daha iyileştiğini fark edersin özellikle SD yayınlarda !

Başkada birşey yapman gerekmiyor,servis sana zaten gerekli bilgiyi verecektir.

Mağaza çalışanlarını ciddiye almayın kafadan sallıyorlar,kızmaya bile gerek yok onlarda haklı eldeki stok ürünleri satmaları için patronların baskısı var,garibanlarda mecburen birşeyler söylüyorlar !

Benim Lcd 16 saat açık,her tv ısınma yapar lcd yada led fark etmez,plasmalarda biraz daha fazladır ama sorun teşkil edecek şekilde değildir,bu tür konuları ciddiye almayın bence !

Hayırlı uğurlu olsun keyfle sağlıkla Güle Güle izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 30 Haziran 2011; 4:46:40 >

• Benimkini yarın kuracaklar. andy1 e yorumları için teşekkür ediyorum. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...
  • arkadaşlar ben dün vatanın mersin mağazasında 1299 word 5 taksit e aldım yalnız mkv film oynatmıyor ama aldığım zaman özellikler kısmında yazıyordu ayrıca alt yazı göstermiyor ekstra bir ayarmı yapmak gerekiyor yoksa yazıl güncellemek gerekiyor yardım ederseniz iyi olur
  • Ben alamadım. Pencere karşısında gündüz de kullanılacağı için biraz tereddüt ettim.
    Yansıma durumuna göre alabilirim.
    Kullanmaya başlayanlardan fotoğraf ve incemele bekliyoruz artık.
    İyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.