Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E plazma vatanda 1.299 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
22.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda KDV dahil 1274 TL alanlar memnunmu ?
  • vatanda 1274 tl şu an ne diyorsunuz arkadaşlar çok kararsız kaldım? alalımmı? memnunmusunuz?
  • aslında benim gözüm g20e de ama onu teşhir olmayanı bulmak çok zor gibi s30 ile arasında sanıyorum kontrast oranı dışında çok değişiklik yok..

bende sen gibi kararsız kaldım :)
  • bende sivas vatandan 12 taksit 1460 tl ye aldım 5 taksitli fiyatı 1399du henüz kurdurmadım evi yerleştiriyim servise kurdurtcam o zaman
  • satamayınca kampanya adı altında milleti keklemeye çalışıyorlar bu teknoloji mağazaları acaip uyanık ya :)

Adı geçen model daha dün 1349 du şimdi yine kampanya diyor ama fiyat artmış :)

Şunu 1200 lere çekinde alsın vatandaş :)
  • Goldplay

özelliği olmayan bir ürün o neden tercih ediyorsunuz?

Geçen turuncu indirimde 1200 çok daha iyisini kaçırdım mesela bence bekleyin daha iyisini alın.

Bu arada o konu ile bu farklı konular :)
  • Ben TV olarak kullanmıyorum. Sadece bilgisayar monitörü olarak kullanmaktayım. Oyunlarda ve 1080p filmlerde aldığım performans mükemmel. Detaylı bir araştırma sonucu aldığım bu model tam işimi gören bir panel.

Bununla beraber bir haftadır denediğim bir olay var, 3D full hd SBS filmler!

Arkadaşlar bu paneli kullananlar 3 boyutlu full hd filmleri bilgisayarınız sayesine "kırmızı-mavi" gözlüklerle izleyebilirsiniz. İnternette 2 liraya alabilirsiniz bu gözlüğü. Ben aldım, 3D birkaç video indirdim, sonuç mükemmel!

Vatanda LG 3D tv ve kendi gözlüğü vardı. Onda gördüğüm görüntünün aynısını bu şekilde yakaladım. Şu an Avatar ı 3D indiriyorum. 3D TV olmadan da bilgisayar sayesinde SBS 3D filmleri süper bir şekilde izleyebiliyoruz ;)
  • Zaten vardı :) yurt dışı sitelerde bu ürüne baktığımda fiyatı TL karşılığı 1100 gibi ortalama Vatanda ise en iyi kampanyasında 1350 gibi bunu ucuzlatsalar alır çok kimse ama bence o fiyata pahalı bir model..Gerçi TV de yeteriş kadar özellik var ama S serisi nin daha düşük panel özellikleri olduğunu Burda işi bilen arkadaşlar tarafından anlatılmıştı..

Vatancılar 1100 yapın önce ben alıcam ::)
  • Birde Bu TV den alan varsa yazabilirmi..Bu modelin arkasında ethernet portu varmı ? acaip çelişkili özellik yazılmış kendi sitesinde pananın lan port Y yazıyor başka yerlerde yok yazıyor arka panelin resmi de yok hiç bir yerde
  • imzamdaki 42g20 satılık ilgilenenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaVaLieRe

Ben TV olarak kullanmıyorum. Sadece bilgisayar monitörü olarak kullanmaktayım. Oyunlarda ve 1080p filmlerde aldığım performans mükemmel. Detaylı bir araştırma sonucu aldığım bu model tam işimi gören bir panel.

Bununla beraber bir haftadır denediğim bir olay var, 3D full hd SBS filmler!

Arkadaşlar bu paneli kullananlar 3 boyutlu full hd filmleri bilgisayarınız sayesine "kırmızı-mavi" gözlüklerle izleyebilirsiniz. İnternette 2 liraya alabilirsiniz bu gözlüğü. Ben aldım, 3D birkaç video indirdim, sonuç mükemmel!

Vatanda LG 3D tv ve kendi gözlüğü vardı. Onda gördüğüm görüntünün aynısını bu şekilde yakaladım. Şu an Avatar ı 3D indiriyorum. 3D TV olmadan da bilgisayar sayesinde SBS 3D filmleri süper bir şekilde izleyebiliyoruz ;)

Cavaliere hocam sen naptın ya. Aynı televizyona sahibiz. Bu 3dyi bende denemek istiyorum. Özelden gelsene bir nerden aldın nasıl yaptın:)

• Ha gayret Vatanda 1299 a indi bu S30 :)

az daha indirim kardeşim..nasılsa bu modelin 3D eklenmiş versiyonu çıkmış UT30 diye 3D özelliği hariç herşey aynı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Ha gayret Vatanda 1299 a indi bu S30 :)

az daha indirim kardeşim..nasılsa bu modelin 3D eklenmiş versiyonu çıkmış UT30 diye 3D özelliği hariç herşey aynı gibi

Aynı değil, ikisini de inceledim. ST30 çok daha başarılı. UT30 diye bir model çıktıysa onunla aynı olabilir. Bu kadar bakınıyorsunuz biraz bütçeden fedakarlıkla Gw30'a uzanın bence. Başta olumsuz yorumlar yazdım sizi pek etkilemedi ama şu an oldukça memnunum. Ufak tefek kusurlar var onları tespit etmeye çalışıyorum genel panellerle ilgili sorunlar mı yoksa bendekindekinde mi bir yamuk var diye. O inceleme biraz rahatsız edici keyfini sürmeme engel oluyor ama genel olarak memnunum.
  • UT 30 pana golobal sitede var hatta X serisi ekstradan birde lcd modeller çıkmış..S30 2,mil. kontrast bu U30 da aynı diğer özellikler zaten aynı tek fark U30 3D li..

GW30 a gelince :) gözümüz onda zaten ama sürekli teknosalardaki indirimleri kovalayacak durumum yok..Bimekste 1750 civarı çok dengesiz fiyat farkları varki ben teşhirim diyor ürün adeta..Şu ara Vatanda GW20 var zaten onun 30 dan farkı sanırım 2010 olması 1599 TL bakalım onda bi indirim daha yaparlarsa veya tekrar teknosada güzel bir indirim olursa alırım bu modellerden birini..Benim için S30 da uygun bir model harici uyduyu tercih ederim..hatta dreambox düşünüyorum bu durumda Tv nin dahilisi olsa ne olur.Multimedya uygulamalarına gelince HDD ye kayıt yapma özelliği iyi bir şey ama illaki olsun demiyorum.

Bakalım kısmet bu ay bitiricem bu TV işini..Süpriz yapıp LCD veya Led bile alabilirim malum fırsat ve bütçe işi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

UT 30 pana golobal sitede var hatta X serisi ekstradan birde lcd modeller çıkmış..S30 2,mil. kontrast bu U30 da aynı diğer özellikler zaten aynı tek fark U30 3D li..

GW30 a gelince :) gözümüz onda zaten ama sürekli teknosalardaki indirimleri kovalayacak durumum yok..Bimekste 1750 civarı çok dengesiz fiyat farkları varki ben teşhirim diyor ürün adeta..Şu ara Vatanda GW20 var zaten onun 30 dan farkı sanırım 2010 olması 1599 TL bakalım onda bi indirim daha yaparlarsa veya tekrar teknosada güzel bir indirim olursa alırım bu modellerden birini..Benim için S30 da uygun bir model harici uyduyu tercih ederim..hatta dreambox düşünüyorum bu durumda Tv nin dahilisi olsa ne olur.Multimedya uygulamalarına gelince HDD ye kayıt yapma özelliği iyi bir şey ama illaki olsun demiyorum.

Bakalım kısmet bu ay bitiricem bu TV işini..Süpriz yapıp LCD veya Led bile alabilirim malum fırsat ve bütçe işi :)

Tam araştırmadım ama sanırım TV'nin kayıt özelliği için dahili tuner kullanmak gerekli.

Bir de card sharing mevzuna çok takılmışsınız benim gibi. Hiç araştırdınız mı bilmiyorum ama kart sharing yapan modüller mevcut. DVB-S'li TV'lerin bu denli artması yaygınlaştırabilir, yaygınlaşması da ucuzlaması anlamına gelir. Şu an klon 800s fiyatına satılıyor bu modüller.

Fırsat ve bütçe konusunda ise çok haklısınız. Ben olsam U30 veya S30 yerine kesinlikle LCD'ye yönelirdim. Örneğin 40D550 Samsung ya da Sony EX500 gibi. 3D haricinde her şey zaten bir blueray player ile geliyor. Kimbilir 3d yeterince gazlanınca aktif 3d de blueray playerlada gelebilir. Gecikme süreleri buna engel diyordum ama HDMI 1.4 ile bağlantılı aletler birbirleriyle zehir gibi haberleşiyorlar, bir yazılımla o iş aşılabilir.

Bu kadar zamandır bakıyorsunuz U30 veya S30 alırsanız üzülücem vallahi. Led konusunda öneriyorum demek çok zor ama LCD nispeten daha iyi. Bir de boyut büyük gelmezse 1600'e Samsung 46C650 verenler var, hatta 1489'a bile varmış. Tabi Samsung Türkiye garantili değil. LCD'ye kayacaksanız Panasonic yerine bence Sony'yi düşünün. Büyük marka almak da önemli bir şey. Sony, Philips diğerlerinden çok daha iyi seçimler olacaktır.

• Plazma almama durumunda tercihlerim şunlar..İyi yada kötü bilemiyorum ama özelliklere bakınca iyi gibi geliyor :) ayrıca TV koyacağım yerde büyük değil o yüzden 42 bile büyük gelebilir asıl istediğim 37 veya 40 olanlar ama plazma olarak Tr de 37 yok sanırım..

Bundan piyasada yok http://www.dukkan.com.tr/LG-LG-37LE5510-LED-TV_11990.html#0

Bu olabilir http://www.vatanbilgisayar.com/sony-40cx520-full-hd-102cm-internet-tv,-1920x1080,-4xhdmi,-usb,-dlna,-varlik-sensoru,-40cx520/productdetails.aspx?I_ID=54307

ayrı bir seçenek http://www.vatanbilgisayar.com/lg-37lv3550-led-94-cm-full-hd-tv,-1920x1080,-mci-100-hz,-hdmi,-usb,-akilli-sensor,-37lv3550/productdetails.aspx?I_ID=54530

SAMSUNG 37C5100 FHD LED LCD TV buda başka bir seçenek

Ama plazma almayı isterim zaten şu an beklemedeyim :) bakalım belki ben GW30'u sizlerden çok daha iyi bir fiyata kapatırım belki.

U30 kesinlikle almam S30 ( fiyatı şu an 1299 ama 1000 lere inecek bu gidişle :)bence değer o paraya media desteği ve wi fi ready için alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 8 Ağustos 2011; 16:00:34 >

• herkese iyi forumlar dilerim aşağıdaki linkteki ürünü aldım 6 taksit ile 1400 tl ye

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42s30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.mil:1,-600-hz,-3xhdmi,-2xusb,-tx-p42s30e/productdetails.aspx?I_ID=54639

ürün bilgisayar alanında ve usb ile kullanmak süper herhangi bir eksiği ve sorunu yoktur yalnız tv olarak daha kullanmaya başlamadım onun için tam hd çıkışlı uydu alacağım için uydu alıcılar üzerinde araştırma yapmaktayım....

not: önerebileceğiniz uydu alıcı ve ismi var ise tavsiyelecerinizi bekliyorum...

• Hayırlı olsun arkasında ethernet portu var değilmi o modelin ?

Forumun uydu ile ilgili kısmında araştırma yapmanı tavsiye ederim...Bir çok model mevcut ama HD olacaksa HD yayınları izleyebilmek için dsmart veya digitürk gibi paralı paket sistemlerine yönelmek gerek..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.