Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E plazma vatanda 1.299 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercuezel

evet beyler yorum alalım

Daha neyin yorumunu yapayım? Anlayamadım...
  • Arkadaş sorduğu soruya yorum bekliyor 600hz olayını sormuş..

Alıntı bir bilgi vereyim..

600 Hertz tarama özelliği nedir?
    İster spor, ister film, ister oyun hayranı olun hızlı sahnelerdeki hareket bulanıklığı izleme zevkinizi azaltacaktır. Akıllı Kare Yaratma Pro özellikli 600Hz Alt Alan Sürücüsü, resim işlemede hareket saptamaya dayalı bir akıllı algoritma kullanarak, ultra canlı ve düzgün hareketli resimler sağlamak için karelerin en iyi kombinasyonunu yaratır.

Düzgün ve titreşimsiz resimler sağlamak için, Akıllı Kare Yaratma Pro özelliğiyle birlikte yenilikçi 600Hz Alt Alan Sürücüsünü kullanmaktadır. Bu, her bir sahnedeki hareketi alt alanlara çevirmesini sağlayan benzersiz görüntü analiz işlemcisidir. Alt alanlar da hızlı hareketli sahneleri şaşırtıcı düzgünlükte hareketle birlikte Ful HD (1920 x 1080) çözünürlükte gösterecek şekilde en uygun hale getirilir. Her bir kare daha önceki işlemciye kıyasla daha kısa süre görüntülenir ve göze hoş görünmeyen bulaşma ve art etkileri neredeyse tamamen ortadan kaldırır.

• mesajım bulunsun

ev eşyalarını eylülde alıcam ama yılbaşına kadar televizyon için beklesemmi diyorum şimdi alsam garantisi boş yere açılacak
    fiyatı artarsa nasip ben aslında samsung 46C650 almayı istiyordum hep görüntüsüne hayrandım

şimdi arkadaşlar sd yayın izliycem ileride hd yayın izlerim full hd flim izliycem
    bilgisayarı hdmı baglarım birde bu şekilde plasmamı lcd mi
    büyük olması aslında ne biliyim 15 metre kare odaya 2 side büyük ama salona koyabilirim malum
    tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar birde sarfiyatları nedir kullanan arkadaşlar
    ayda faturayı ne kadar etkiler ortalama günde 7-8 saat açık kalsa mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Arkadaş sorduğu soruya yorum bekliyor 600hz olayını sormuş..

Alıntı bir bilgi vereyim..

600 Hertz tarama özelliği nedir?
    İster spor, ister film, ister oyun hayranı olun hızlı sahnelerdeki hareket bulanıklığı izleme zevkinizi azaltacaktır. Akıllı Kare Yaratma Pro özellikli 600Hz Alt Alan Sürücüsü, resim işlemede hareket saptamaya dayalı bir akıllı algoritma kullanarak, ultra canlı ve düzgün hareketli resimler sağlamak için karelerin en iyi kombinasyonunu yaratır.

Düzgün ve titreşimsiz resimler sağlamak için, Akıllı Kare Yaratma Pro özelliğiyle birlikte yenilikçi 600Hz Alt Alan Sürücüsünü kullanmaktadır. Bu, her bir sahnedeki hareketi alt alanlara çevirmesini sağlayan benzersiz görüntü analiz işlemcisidir. Alt alanlar da hızlı hareketli sahneleri şaşırtıcı düzgünlükte hareketle birlikte Ful HD (1920 x 1080) çözünürlükte gösterecek şekilde en uygun hale getirilir. Her bir kare daha önceki işlemciye kıyasla daha kısa süre görüntülenir ve göze hoş görünmeyen bulaşma ve art etkileri neredeyse tamamen ortadan kaldırır.

Kardeşimde tam modelini bilmediğim 600 hz samsung 42" plazma var

600 hz ise uydu yayınlarında özellikle, diyelimki bir dizi oyuncu yüzünü yakın planda başka bir yöne çevirdiği zaman flur bir görüntü oluşuyor yüzü sabitlenirse net bir görüntü oluyor

Oyunlarda bu blur olarak geçer bir efekt gibi düşünün

Bana 600hz çok mantıklı gelmiyor

• Ben sadece bilgisayar monitörü olarak kullanıyorum bu paneli. Crysis 2, NFS tarzı oyunları oynuyorum sürekli ve bahsettiğiniz blur efekti asla olmuyor. Bir yanlışınız var ya da bahsettiğiniz olay farklı panellerde ortaya çıkıyor. Saygılar...
  • S30E Vatanda 1299 Teknosaya da gelmiş bu ürün fiyat aynı :) bakalım ilk indirimi kim yapacak

Teknosada artı olarak vade farksız 12 taksit seçeneğide var

PANASONIC 42S30E FHD PLAZMA TV
    PANASONIC 42S30E FHD PLAZMA TV
    Üye Yorumu :

Axess ile 12 taksit
    Teknosa.com'a özel 100 TL Hediye Çeki
    Hediye çeki kampanyasi 500 TL alti ürünlerde, havale ya da tek ödemelerde ve Teknosa Kart ile yapilan alisverislerde geçeri degildir.
    Ücretsiz Nakliye.

12 x108,25 TL = 1.299,00 TL
    KDV dahil

Tek Ödeme ya da
    Havale ile
    1.299,00 TL

Ben sepete at yaptım alışverişi tamamlamadım :) az sonra stok yok çekmeye başladı site Teknosayada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 13 Ağustos 2011; 14:12:14 >

• Hemen oltaya gelmemek lazım. S30e de stok yok. Şuan satın alınamıyor. S serisinin alt serisii olan U serisinden U30E 1499 tl. S serisi stoğa girince fiyat artar. Tipik teknosa taktiği stokta olmayan ürünlerde sıcak fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaVaLieRe

quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

evet beyler yorum alalım

Daha neyin yorumunu yapayım? Anlayamadım...

Senden baska bu programi kullananlarin yorumlarini merak etmistim
    Neyse ben denedim su 3d olayini mavi kirmizi gozlukle
    Hatta su an youtube da bu tur filmler izliyebiliyorsun
    Ama 3d tv lerle ya da real 3d ile alakasi yok
    %95 demissin ama bence belli belirsiz bir 3d var,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Hemen oltaya gelmemek lazım. S30e de stok yok. Şuan satın alınamıyor. S serisinin alt serisii olan U serisinden U30E 1499 tl. S serisi stoğa girince fiyat artar. Tipik teknosa taktiği stokta olmayan ürünlerde sıcak fiyatlar.

Neyse yaparlar bi turuncu indirim :) zaten vatan onu 1299 a satarken teknosa satamaz1400 lere .. kim alır U serisini U30 Vatanda çok daha ucuz iki büyük firma yapsınlar bir ayar bakalım ne gibi fiyatlar çıkacak daha
  • quote:

Videoyu youtube üzerinden değil, Lütfen bir tane Half SBS 3D 1080p video indirin internetten ve bahsettiğim program ile ilgili ayarları yaparak izleyin. Youtube videoları kalitesiz.

Real 3D yi izledim. İlgili firmalar bana para vermiyor, lütfen bu yöntemle izleyin ve farkı görün. Gerisini siz bilirsiniz, saygılar...
  • Bu arada başlığı değiştirmek lazım fiyat 1299 ama hala bitmemiş :)
  • evet güzel fiyat gibi. alınır mı arkadaşlar acaba?
    40c650 alacaktım bulamadım bir türlü. tv araştırma, arama olayı beni öldürüyor, gerçekten bıktırdı. 1199a 40d550 vardı alayım hemen kurtulayım dedim bugün bitmiş. yeni alternatif bu çıktı. ne dersiniz?
    digitürkten tv izliyorum nadir dvd izliyorum. ne önerirsiniz?

elektronik merakım yok, hiç anlamam ama böyle bir yer ve bilgili arkadaşlar varken hiç araştırmadan bir ürün almak saçma geliyor. pişman olmak istemiyor insan hiç anlamasa bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 15 Ağustos 2011; 16:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pigeontechs

evet güzel fiyat gibi. alınır mı arkadaşlar acaba?
    40c650 alacaktım bulamadım bir türlü. tv araştırma, arama olayı beni öldürüyor, gerçekten bıktırdı. 1199a 40d550 vardı alayım hemen kurtulayım dedim bugün bitmiş. yeni alternatif bu çıktı. ne dersiniz?

elektronik merakım yok, hiç anlamam ama böyle bir yer ve bilgili arkadaşlar varken hiç araştırmadan bir ürün almak saçma geliyor. pişman olmak istemiyor insan hiç anlamasa bile..

42gw30 veya 42st33 bak ya da fiyat yüksek gelirse Samsung'u al bence. gw30 1680'e kadar düşüyor kampanyalarla st33 ise en düşük 1950 gördü şu an 1999 vatanda.

• Bende GW20 yi alayım diyorum vatan inad ediyor düşmüyor 1500 den aşağı :) teknosada zaten yok olan teşhir o belli
  • quote:

Bende GW20 yi alayım diyorum vatan inad ediyor düşmüyor 1500 den aşağı :) teknosada zaten yok olan teşhir o belli

İzmir Kıbrıs Şehitleri Teknosa 1'de var 1 tane teşhir kesin arızalı ama personeli sağlam diye iddia ediyor. 2 yıl garantiden onu alsanız aslında değiştirmek zorunda kalacaklar mecburen gw30 bile verebilirler g20 bulamazlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaVaLieRe

quote:

Videoyu youtube üzerinden değil, Lütfen bir tane Half SBS 3D 1080p video indirin internetten ve bahsettiğim program ile ilgili ayarları yaparak izleyin. Youtube videoları kalitesiz.

Real 3D yi izledim. İlgili firmalar bana para vermiyor, lütfen bu yöntemle izleyin ve farkı görün. Gerisini siz bilirsiniz, saygılar...

Arkadasim ilgine tesekkur ederim
    Dedigin gibi yapacam inşallah tez vakitte
    Ben bu turksattaki 3d test kanalına bakmıştım ondan da belki tuhaf olmus olabilir,,,
    Eger zahmet olmaz ise bana begendiğin bir filmin indirme linkini pm atarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Bende GW20 yi alayım diyorum vatan inad ediyor düşmüyor 1500 den aşağı :) teknosada zaten yok olan teşhir o belli

İzmir Kıbrıs Şehitleri Teknosa 1'de var 1 tane teşhir kesin arızalı ama personeli sağlam diye iddia ediyor. 2 yıl garantiden onu alsanız aslında değiştirmek zorunda kalacaklar mecburen gw30 bile verebilirler g20 bulamazlarsa.

Aslında 1 tane bulmuştum 1199 a alma şansım vardı ama ürün teşhirdi terradaki çalışanlara gıcık kaptım almadım..Tabiki o G20 GW sanırım teknosada yok GW30 olarak var

• quote:

quote:

42gw30 veya 42st33 bak ya da fiyat yüksek gelirse Samsung'u al bence. gw30 1680'e kadar düşüyor kampanyalarla st33 ise en düşük 1950 gördü şu an 1999 vatanda.

daha yukarı çıkmak istemiyordum ama d5500ü 1390 dan aşağı bulamadım. gw30 da 1900 lerde gördüm hep.
    Samsung 40D5000 led gördüm 1699 liraya. o nasıldır acaba? konusunu okuyorum burada ama kafa iyice karışıyor. keşke 1199 a şu samsungu alıp kurtulabilseydim.

• quote:

quote:

quote:

daha yukarı çıkmak istemiyordum ama d5500ü 1390 dan aşağı bulamadım. gw30 da 1900 lerde gördüm hep.
    Samsung 40D5000 led gördüm 1699 liraya. o nasıldır acaba? konusunu okuyorum burada ama kafa iyice karışıyor. keşke 1199 a şu samsungu alıp kurtulabilseydim.

Bir LCD / Led ile Plazma arasında dağlar vardır. Plazmada gece film izlemek keyiftir, renkler tutarlıdır ve en önemlisi backlight nedeni ile siyah tonlu filmlerde clouding gibi problemler asla olmaz, olamaz. Ancak parlak değildir, LCD ve Led'ler pırıl pırıldır. Şimdi Plazma alacaksanız teknosada Gw30 ilk indirimde yine 1680 görür. Muhtemelen Ağustos ayı sonlarında olacaktır bu indirim. Her ay sonu öyle olur, bazen de bir sonraki ayın ilk 2-3 gününe sarkar.

LCD alacaksanız da Samsung'u 1200-1250 aralığına yine aynı dönemde yakalarsınız. Interneti olmaması bir eksi öte yandan media playerı çok başarılıdır Samsung'un. İnternetin eksikliği youtube'dan dizi veya film izlemenizi engelliyecektir. Tabi bunlar önemsiz ayrıntılar, en büyük sıkıntı gece karanlıkta izlerken özellikle açılı izleme esnasında backlightların köşelerden ekrana doğru yayılıp seyir keyfinizi etkilemesidir.

Samsung D6000 ledlerde 1830'lara kadar düşüyor kampanyalarda. Zaman ilerledikçe düşüş de artıyor. Örneğin kısa bir süre sonra 46'' d6000 2000'leri görebilir. Yine 42 LW4500 1800'lere doğru gider, 47'si ise 2250-2400 aralığına düşer. 2-3 ay içinde bunlar olur. Siz esas ne istediğinizi belirleyin. 3D bir TV mi yoksa 2D bir tv mi? Paralel ithalat önermem ama geçenlerde forumdan bir arkadaş paralelciden 1570 liraya 46 ekran Samsung C650 aldı ki D550'den çok daha iyidir.

LED TV'ler bence en kötü tercih. Pırıl pırıldır, net görüntüler verir. D550'yi her türlü tokatlarlar. Ancak backlight sorunları daha fazla yaşanabilir, en azından ben lg le5300'de yaşadım ve iade ettim. Herkesin deneyimi kötü olacak diye bir şey yok ama ya kötü olursa diye ben led'lerden uzak duruyorum ve durulmasını öneriyorum. Zaten LED TV'lerde ve LCD'lerde bir takım görüntü sorunları oluşmasa başta Panasonic olmak üzere Plazmacılar dükkanı kapatırdı. Plazmalar çok başarılı olduklarından ya da çok uygun fiyatlara sahip olduklarından değil LCD ve LED'lerin başarısızlığından ötürü yaşamlarını sürdürüyorlar. Full Led TV'ler eğer yaygınlaşırsa plazma satışları ciddi etkilenir çünkü full led tv'ler görüntü olarak oldukça başarılı ve led'lerin parlak görüntü avantajına da sahipler. Adeta plazma ve lcd melezi denebilecek bir başarı var ama tüplü tv'lerin son döneminde çıkan incelmiş tüplü tv'lere yakın bir kalınlıkta ve maliyetli olduğundan üretimi yok gibi.

Kısacası siz alacağınız TV ile ne yapmak istediğinize karar verin, önceliklerinizi belirleyin. Üst sıradaki öncelik alt sıradakinden feragat etme anlamına gelebilecektir.

• ilginize teşekkür ederim. yoruyorum sizi farkındayım.

anladığım en önemli husus bu kampanyaları beklemek ve yakalamak. ben de bunu bekleyeceğim.
    benim tv hayatım normal digiturkte dizmax e moviemaxlerde geziyor. nadiren natgeowild izleniyor. başka hiçbir kanal açılmıyor. periyodik olarak da dvd playerdan yüzüklerin efendisi izliyorum. bunlar akşamları dinlenmek için izleniyor. önceliğim bu elbette. internet veya mkv hiç işim olmadı. diğer önceliğim daha önce vestel almakla yaptığım gibi arıza sorunlarıyla uğraşmamak. günde 3 saat zaten tv seyrediyoruz 6 ayda 1 servisle uğraşıp tvyi atmak zorunda kalmayayım yine istiyorum.
    bu 3 saatte de bu kanalları göze batmayacak kalitede izlemek istiyorum. e bir de kampanyalarda 1600 lira olacak şeye şimdi 2000 lira verip kendimi kötü hissetmek istemem açıkçası. bütçede çok geniş değil, bu şartlar altında led, lcd veya plasma hiç farketmiyor üzerine okuyunca.
    okuduğum herkesin önerdiği tek konu c650 idi, onu da bulamadım. böyle bir tv varsa elbette ona yönelmek isterim. sizin yazılarınızın olduğu ve kullandığınız gw30 başlığına denk geldim bunu araştırıncahttp://forum.donanimhaber.com/m_51187759/tm.htm pek fikir oluşmadı kafamda açıkçası. yazılanlar ilgi ve bilgi seviyesi düşük olanlar için pek anlam ifade etmiyor. yine ilgili yorumunuz olursa veya denk gelirsem bu kampanyaları yakalayıp gw30 veya d5500 den birini alacağım anlaşılan ama.

bu arada c650 nereden alındı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 16 Ağustos 2011; 17:10:43 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.