Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E plazma vatanda 1.299 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
22.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pigeontechs

ilginize teşekkür ederim. yoruyorum sizi farkındayım.

anladığım en önemli husus bu kampanyaları beklemek ve yakalamak. ben de bunu bekleyeceğim.
    benim tv hayatım normal digiturkte dizmax e moviemaxlerde geziyor. nadiren natgeowild izleniyor. başka hiçbir kanal açılmıyor. periyodik olarak da dvd playerdan yüzüklerin efendisi izliyorum. bunlar akşamları dinlenmek için izleniyor. önceliğim bu elbette. internet veya mkv hiç işim olmadı. diğer önceliğim daha önce vestel almakla yaptığım gibi arıza sorunlarıyla uğraşmamak. günde 3 saat zaten tv seyrediyoruz 6 ayda 1 servisle uğraşıp tvyi atmak zorunda kalmayayım yine istiyorum.
    bu 3 saatte de bu kanalları göze batmayacak kalitede izlemek istiyorum. e bir de kampanyalarda 1600 lira olacak şeye şimdi 2000 lira verip kendimi kötü hissetmek istemem açıkçası. bütçede çok geniş değil, bu şartlar altında led, lcd veya plasma hiç farketmiyor üzerine okuyunca.
    okuduğum herkesin önerdiği tek konu c650 idi, onu da bulamadım. böyle bir tv varsa elbette ona yönelmek isterim. sizin yazılarınızın olduğu ve kullandığınız gw30 başlığına denk geldim bunu araştırıncahttp://forum.donanimhaber.com/m_51187759/tm.htm pek fikir oluşmadı kafamda açıkçası. yazılanlar ilgi ve bilgi seviyesi düşük olanlar için pek anlam ifade etmiyor. yine ilgili yorumunuz olursa veya denk gelirsem bu kampanyaları yakalayıp gw30 veya d5500 den birini alacağım anlaşılan ama.

bu arada c650 nereden alındı ki?

Sıcak fırsarlarda yani bu bölümde 46C650 1799 lira başlığına bakın orada görürsünüz.

Belgesel için LED çok başarılı çünkü pırıl pırıl öte yandan moviemax, dizimax içinse bence plazma daha başarılı. O bölümü de incelediyseniz başta benim de plazmaya alışmakta sıkıntı yaşadığımı görmüşsünüzdür. Bugün ise teknoloji marketleri şöyle bir dolaştım led ve lcd'ler çok yapmacık ve tuhaf geldi gözüme.

Lcd ve led'lerde yaşayabileceğiniz sıkıntıları linkten görebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_49092944/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 16 Ağustos 2011; 23:30:02 >

• çok teşekkür ederim anlaşıldı. bir kampanya yakalamaya çalışalım.

bu arada farklı bir konu sormak istiyorum. daha iyi yayın için standart scart kullandığım digitürk sd gri kutusu için bağlantıda kullanılabilecek farklı birşeyler var mı?
  • Orijinalden alıntı: engunaydin

Belgesel için LED çok başarılı çünkü pırıl pırıl öte yandan moviemax, dizimax içinse bence plazma daha başarılı. O bölümü de incelediyseniz başta benim de plazmaya alışmakta sıkıntı yaşadığımı görmüşsünüzdür. Bugün ise teknoloji marketleri şöyle bir dolaştım led ve lcd'ler çok yapmacık ve tuhaf geldi gözüme.

Belgesel izleyen biri için gerçekten plazma kötümü ? plazmalarda sürekli daha doğal renkler var diyoruz yani doğa manzaraları plazmalada daha güzel görünmesi gerekmezmi?

Son zamanlarda indirim olmaması ilgi alanımı biraz LCD lere kaydırdı Toshiba,LG veya samsung bir LCD alsam pişman olurmuyum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 17 Ağustos 2011; 11:31:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Belgesel izleyen biri için gerçekten plazma kötümü ? plazmalarda sürekli daha doğal renkler var diyoruz yani doğa manzaraları plazmalada daha güzel görünmesi gerekmezmi?

Son zamanlarda indirim olmaması ilgi alanımı biraz LCD lere kaydırdı Toshiba,LG veya samsung bir LCD alsam pişman olurmuyum acaba

Belgeselden belgesele değişir. Ben pek belgesel izlemem ama parlak renkler çok şık oluyor LED'ler de. Plazma standart; belgesel de izlesen film de izlesen aynı. Bir tek çizgi filmlerde lcd'lerden farkını anlamazsın. Mısır piramitleri ile ilgili veya yeraltı tünelleri ya da uzayla ilgili belgesel bol siyah ekran demek mesela siyah dedin mi de plazma.Doğa belgeseli, güneşli çekimler dedin mi led çok başarılı. Yalnız SD olarak LED'i de Plazmayı da başarılı bulmaya imkan yok. Panel bir TV'de çok ilginizi çeken bir belgesel olmadıkça sd belgesel izlenmez.

Bir ara normal ayarlarda çekilmiş fotolar hazırlayıp atayım ben en iyisi. Yukarıda verdiğim linkte led'in belgesel yayınında çekilmiş foto da vardı. Bir benzerini plazma için yaparım bir ara.

Plazmada daha doğal renkler var denme sebebi biraz farklı. Özellikle SD'lerde olan pastel boya gibi olmuyor. Örneğin hiç unutmam LED'de Supernatural izlerken Dean Winchester yakın çekimi ile başlıyordu. Kaşları karikatürden fırlamış gibiydi, saçları ise çizgi film gibi adeta pastelle boyanmış gibiydi. Bu pastel boya efekti olmadığı için doğal, yoksa daha canlı ve daha güzel renk üretmesinden değil. Artı olarak da ekranın her yeri stabil ve çok memnunum. LCD ve LED'lere şöyle bir göz gezdirdim dün çok can sıkıcıydı. Plazmaya alışana kadar çok yadırgamıştım ama şimdi iyi ki almışım noktasındayım. Dinamik ayarlara ise 200 saat dolmasına rağmen almıyorum, plazmada dinamik ayar güzel olmuyor. En azından Panasonic de güzel olmuyor. Diğerlerini kullanmadım ve bilmiyorum ama teşhirde samsung51d550 dinamiği güzel görünüyordu. Teşhir deki inceleme ise kıstas olamaz tabi. Tekrar baksam belki aynı gelecek...

LCD'den pişman olur musun bilmiyorum ama 3d bir tv alacağım zaman cinema3D'li bir philips almayı düşünüyorum ileride. Hatta bu yakınlarda babama 3d bir led düşünüyoruz. O hallolsun plazma vs led diye bir konu ile aynı media içeriği ile resimler hazırlayıp foruma eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 17 Ağustos 2011; 22:01:16 >

• quote:

Arkadasim ilgine tesekkur ederim
    Dedigin gibi yapacam inşallah tez vakitte
    Ben bu turksattaki 3d test kanalına bakmıştım ondan da belki tuhaf olmus olabilir,,,
    Eger zahmet olmaz ise bana begendiğin bir filmin indirme linkini pm atarmısın

Tv test yayınlarından da sağlıklı netice alınamıyor bu gözlüklerle...
  • gerçekten çok uygun fiyat almaya niyetim var ama taşınma işi var. bu fiyata plasma tvnin daha iyisi olmaz herhalde
  • birgün önce fiyat 1299 ken almaya karar vermiştim,izin günümü bekliyordum (25.08.2011 perşembe)bugün antalya,konyaaltı vatana gittim fiyat 100 tl daha düşmüş (1.199 olmuş)zaten bunu almaya kararlıydım, bu arada almadan önce çıplak gözle de mağazada çoluk,çocuk görüp, görüntüden tatmin olunca aldım, bu defteri kapattım,yarın teslim edilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swing -- 26 Ağustos 2011; 2:13:42 >
  • panasonik 42 E30E ful led tv internetivar teknosada 1519 liraya kapalı kutu yakaladım
    kartlarım çok dolu cesaret edemedim
    2011 model ips alfa panel kaçırdım
    plazmayla lcd ile mukayese edilmez bir netlik vardı
    üstatlar ne derler, turuncu indirimde aynı ürünü tekrar yakalayabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

panasonik 42 E30E ful led tv internetivar teknosada 1519 liraya kapalı kutu yakaladım
    kartlarım çok dolu cesaret edemedim
    2011 model ips alfa panel kaçırdım
    plazmayla lcd ile mukayese edilmez bir netlik vardı
    üstatlar ne derler, turuncu indirimde aynı ürünü tekrar yakalayabilir miyim

Selam Yetki

Ofiyati nerde gordun ve nezaman birde P42gw30 un fiyatina baktin mi?

Tesekkurler
  • Bence yakalarsın..Ben GW30 u yakaladım mesela bir çok arkadaş 1690 gibi bir fiyata aldı ben 1519 a aldım..Hatta sizin gibi E30 a meylettim ama illa plazma olsun dedim :) gw30 u kaptım güya son kutuyu almışım zaten orda yerdeki kutuların arasında başka gw30 yoktu ama buda bir pazarlama taktiği olabilir :)

Teşhir ürünlere kalmama adına ilk turuncu indirimde alınız bence istediğiniz tv yi..Budan sonraki GW30 lar bence artık teşhirden inmeler olur..E30 için birşey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

vatanda bu tv şu an 1.199 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p42s30e-full-hd-106-cm-plazma-tv,-1920x1080,-2.mil:1,-600-hz,-3xhdmi,-2xusb,-tx-p42s30e/productdetails.aspx?I_ID=54639

İnternetten sipariş verdim direk. Umarım hayırlı olur.Sadece bu topigi okuyarak karar verdim ve aldim..

Arkadaslar ayrica internet üzerinden sipariş verince 3D secure ile sipariş vermeyince sacma sapan evraklari mail ya da fax yoluyla gondermemizi istiyorlar. Siparişimi onayliyorum falan deyip kimlik fotokopisi falan istiyorlar. bunu sipariş teslim esnasinda gelen arkadasa direk elden göstersek kimligi falan olmuyormu,simdi bi de dısarı cıkıp bu işlerle mi ugrasmak zorundayiz? Lütfen yardımcı olun ,pazar pazar!! :(

• Beyler bu televizyonda altyazı titremesi sorunu yaşayan var mı? Altyazı derken normal örneğin NTV yayınında alttan geçen haber yazıları titriyor gibi.
  • Sadece o modelde olmuyor bendeki GW 30 da var benzer durum sanırım bu plazmalara has bir durum sürekli olmuyor ama arada oluyor
  • Electroworld'den 1199'a (10 taksit) aldım, bayramdan önce. sitelerinde hâlâ stokta görünüyor. özellikleri gayet iyi. sd yayın izleyemedim henüz ama usb'den film olayı çok hoş oldu.

edit: şimdi vatan'da da 1199 görünüyor ama electroworld'de maximum, worldcard ve asya karta 10 taksit idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.tahir -- 6 Eylül 2011; 15:38:33 >
  • Vatan'da 4-5 saat önce 1050 TL'nin altında (1029 veya 1049'du) fiyat yazıyordu %25 World'e indirim. (Ödeme Seçenekleri butonuna tıklayınca çıkan listede yazıyordu) Hatta GW30 düşünürken bu modeli o fiyata görünce world kart'ım olmadığına bir kez daha üzülmüştüm.

Nasıl bir atraksiyon yapıp %25 indirimli fiyatı 1274'e çıkarmışlar aklım almıyor. İndirimde bile üçkağıt yapılıyor. Sitende iddia ettiğin gibi "her ürün"de yapmayacaksan o indirimi, o zaman tüm ürünlerde indirim diyerek tüketiciyi yanıltma.

Benim tahminim, indirimi yaptıktan sonra talep gören ürünlerin fiyatlarıyla oynuyorlar. Database takibi ile pekala mümkün bir olay. Zaten o kadar çok fiyat yazıyorlarki altalta, bir örneğini daha görmedim başka bir e-satış sitesinde. Matematiği o kadar severim, yine de hangi fiyat hangisinin %25 indirimlisidir falan uğraşıp da hesaplamıyorum.
    Özetle, bence bu manevralarla, özellikle matematikle ve genel fiyatlarla arası iyi olmayan vatandaşın kafasını çorbaya çevirip, "Amaaan, indirim yapmış işte adamlar, ne kafa yoruyon" deyip de bindirimli fiyattan almasını sağlıyorlar.

Bu TV'nin fiyatındaki anlık değişmedeki ticari taktikleri ise şöyle herhalde: "Tüketici ürünün indirimli fiyatına ekstra ilgi gösteriyorsa, demek ki harbiden indirim yapmışız, daya oğlum yeni fiyatı millet fazla uyanmadan!"
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: corsican

Vatan'da 4-5 saat önce 1050 TL'nin altında (1029 veya 1049'du) fiyat yazıyordu %25 World'e indirim. (Ödeme Seçenekleri butonuna tıklayınca çıkan listede yazıyordu) Hatta GW30 düşünürken bu modeli o fiyata görünce world kart'ım olmadığına bir kez daha üzülmüştüm.

Nasıl bir atraksiyon yapıp %25 indirimli fiyatı 1274'e çıkarmışlar aklım almıyor. İndirimde bile üçkağıt yapılıyor. Sitende iddia ettiğin gibi "her ürün"de yapmayacaksan o indirimi, o zaman tüm ürünlerde indirim diyerek tüketiciyi yanıltma.

Benim tahminim, indirimi yaptıktan sonra talep gören ürünlerin fiyatlarıyla oynuyorlar. Database takibi ile pekala mümkün bir olay. Zaten o kadar çok fiyat yazıyorlarki altalta, bir örneğini daha görmedim başka bir e-satış sitesinde. Matematiği o kadar severim, yine de hangi fiyat hangisinin %25 indirimlisidir falan uğraşıp da hesaplamıyorum.
    Özetle, bence bu manevralarla, özellikle matematikle ve genel fiyatlarla arası iyi olmayan vatandaşın kafasını çorbaya çevirip, "Amaaan, indirim yapmış işte adamlar, ne kafa yoruyon" deyip de bindirimli fiyattan almasını sağlıyorlar.

Bu TV'nin fiyatındaki anlık değişmedeki ticari taktikleri ise şöyle herhalde: "Tüketici ürünün indirimli fiyatına ekstra ilgi gösteriyorsa, demek ki harbiden indirim yapmışız, daya oğlum yeni fiyatı millet fazla uyanmadan!"
    ..

Ne demek istediğini anlıyorum

Panasonic TX-P42S30E plazma vatanda 1.299 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz

Beyler bu televizyonda altyazı titremesi sorunu yaşayan var mı? Altyazı derken normal örneğin NTV yayınında alttan geçen haber yazıları titriyor gibi.

Aynı olayı bende yaşıyorum Ntvsporu çok izlediğim için hep orda gözüme batıyor. Birde bu usb film izlerken altyazıyı büyütebiliyormuyuz?
  • ya hile var yada birisi bana açıklasın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.