Şimdi Ara

Panasonic TX-P42S30E plazma vatanda 1.299 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
22.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan herkese hayırlı olsun. bence çok iyi bir seçim.

ilgisiz, alakasız, bilgisiz, laubali, saçma sapan "vatan personeline"sinir olduğumuz için iki arkadaş gittik ve inadına almadık.
    kim kaybetti bilmiyorum ama bundan sonra tövbe ettim, hiçbir teknoloji mağazasına gitmiyorum, bütün alışverişlerimi internetten yapıyorum.

insanımız bozulmuş (nokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Andy senin bilgine güveniyorum. Satıcının ısınıyor, çok yakıyor, bak ekranı sıcak, uzun ömürlü değil diyerek lcdye yönlendirmelerine rağmen S30u aldım yarın gelecek. Kutuya baktım iice, teşhir değil. Yorumları yapacağım gelince bende tv hasretim bitti. İlk hangi ayarlarda kullanmalıyız.

Edit: İmla

S30 merak etme pixsel orbiter özelliği mevcut,ilk kurulumda servis söyle kapalıysa açsın,ayarını 1 olarak yapabilirsin ama servise yinede sorki adamlar çamura yatmasınlar !

İlk kurulumda Dinamik modda bir süre izleme,aslında birşey olacağından değil ama enaz 1 hafta izlemeye çalış zaten diğer ayarlar yeteri derecede iyi,sorun olacağını sanmıyorum,ben Panasonicklerde Dinamik moddan başka izlemiyorum takıntı diyelim :)

Servise IFC özelliğini sor,çunki kafan karışanilir tv kötü gösteriyor diyebilirsin,IFC özelliğini kapatabilirsin,Blu-Ray,Dvd vslerde biraz kaliteye etkisi oluyor !

İlk kurulumda İnternet özelliği değilde normal bütün bağlantılarını taktıktan sonra tvyi çalıştır yaklaşık 1 saat sonra,normal güncelleme yap,reciver v.s açıkken (İnternet üzerinden sakın yapma),yaklaşık 5 ile 20 dakika sürecektir,bir müddet sonra görüntünün çok daha iyileştiğini fark edersin özellikle SD yayınlarda !

Başkada birşey yapman gerekmiyor,servis sana zaten gerekli bilgiyi verecektir.

Mağaza çalışanlarını ciddiye almayın kafadan sallıyorlar,kızmaya bile gerek yok onlarda haklı eldeki stok ürünleri satmaları için patronların baskısı var,garibanlarda mecburen birşeyler söylüyorlar !

Benim Lcd 16 saat açık,her tv ısınma yapar lcd yada led fark etmez,plasmalarda biraz daha fazladır ama sorun teşkil edecek şekilde değildir,bu tür konuları ciddiye almayın bence !

Hayırlı uğurlu olsun keyfle sağlıkla Güle Güle izleyin.

Dostum saol inanılmaz rahatlattın. Tavsiyelerin altın niteliğinde. Çok çok saol mutlaka uygulayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

alan herkese hayırlı olsun. bence çok iyi bir seçim.

ilgisiz, alakasız, bilgisiz, laubali, saçma sapan "vatan personeline"sinir olduğumuz için iki arkadaş gittik ve inadına almadık.
    kim kaybetti bilmiyorum ama bundan sonra tövbe ettim, hiçbir teknoloji mağazasına gitmiyorum, bütün alışverişlerimi internetten yapıyorum.

insanımız bozulmuş (nokta)

Hayırdır, ne gibi bir sorun yaşadınız?
  • Bu sabah eniştem aldı izmir bornova vatan dan 1.299 tl ye ihtiyacı olan varsa magazalara baksın
  • Hemen hemen tüm mağazalarda mevcut şu anda kimsenin aldığı falan yok biz aldık bakalım servisi bekliyoruz
  • andy1'in tavsiye ettiği bir başka modeli(yine Panasonic'ti) ne kadar arasam da bulamadığım için bu modele karar kıldım ben de.

Telefonla yakındaki vatan mağazasına sordum aynen orada da 1299 TL imiş "ama World'e 5 taksit olunca öyle" dedi. "Nakit alırsam aynı fiyata olmuyor mu?" dedim. Nakit fiyatı 1600 lira dedi. Şimdi world card bulmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaVaLieRe

Hocam TV olmayacağı için kanal logosu da olmayacağı için burn-in sorunu ne kadar olabilir? Malum bilgisayar ekranı sürekli değişken olacak...

Bilgisayar oyunu oynarken futbol ise skor, başka bir şeyse enerji barları sürekli duracak. Firefox, explorer veya başka herhangi bir uygulama açsanız üstteki mavi kısım, dosya düzen görünüm menüleri alttaki başlat çizgisi sürekli duracak. Bilgisayar ekranı heryeri sürekli değişmiyor, sabit kalan yerler de var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Andy senin bilgine güveniyorum. Satıcının ısınıyor, çok yakıyor, bak ekranı sıcak, uzun ömürlü değil diyerek lcdye yönlendirmelerine rağmen S30u aldım yarın gelecek. Kutuya baktım iice, teşhir değil. Yorumları yapacağım gelince bende tv hasretim bitti. İlk hangi ayarlarda kullanmalıyız.

Edit: İmla

S30 merak etme pixsel orbiter özelliği mevcut,ilk kurulumda servis söyle kapalıysa açsın,ayarını 1 olarak yapabilirsin ama servise yinede sorki adamlar çamura yatmasınlar !

İlk kurulumda Dinamik modda bir süre izleme,aslında birşey olacağından değil ama enaz 1 hafta izlemeye çalış zaten diğer ayarlar yeteri derecede iyi,sorun olacağını sanmıyorum,ben Panasonicklerde Dinamik moddan başka izlemiyorum takıntı diyelim :)

Servise IFC özelliğini sor,çunki kafan karışanilir tv kötü gösteriyor diyebilirsin,IFC özelliğini kapatabilirsin,Blu-Ray,Dvd vslerde biraz kaliteye etkisi oluyor !

İlk kurulumda İnternet özelliği değilde normal bütün bağlantılarını taktıktan sonra tvyi çalıştır yaklaşık 1 saat sonra,normal güncelleme yap,reciver v.s açıkken (İnternet üzerinden sakın yapma),yaklaşık 5 ile 20 dakika sürecektir,bir müddet sonra görüntünün çok daha iyileştiğini fark edersin özellikle SD yayınlarda !

Başkada birşey yapman gerekmiyor,servis sana zaten gerekli bilgiyi verecektir.

Mağaza çalışanlarını ciddiye almayın kafadan sallıyorlar,kızmaya bile gerek yok onlarda haklı eldeki stok ürünleri satmaları için patronların baskısı var,garibanlarda mecburen birşeyler söylüyorlar !

Benim Lcd 16 saat açık,her tv ısınma yapar lcd yada led fark etmez,plasmalarda biraz daha fazladır ama sorun teşkil edecek şekilde değildir,bu tür konuları ciddiye almayın bence !

Hayırlı uğurlu olsun keyfle sağlıkla Güle Güle izleyin.

Andy hocam servis geldi kurulumu yaptı. Tvyi sinema ayarında yani düşük modda izliyorum şu an dediğin gibi güncelleme yaptım. Şu an tv açık inanılmaz güzel bir görüntü var SD yayınlar gerçekten çok iyi. Plazma plazma derken bir bildiğin varmış. Yalnız servis cahil Pixel orbity falan bilmiyor. Bu dediğin ayarların Türkçesi nedir. Pixel Değiştirici diye birşey var menüde onu açık yaptım. O pixel Orbity sanırım ama bu IFC bulamadım. Başka ne gibi ayarda kulllanmamı tavsiye edersin. Şu an sinema modundayım.

• alıp ta kullanan arkadaşlar bende mkv oynatmıyor ayrıca alt yazı olayı nasıl çözecem bilgisi olan varsa yardımcı olursa diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessu

alıp ta kullanan arkadaşlar bende mkv oynatmıyor ayrıca alt yazı olayı nasıl çözecem bilgisi olan varsa yardımcı olursa diyorum

mkv. formatı kullanım kılavuzunda falan oynattığı yazıyor ama bende mkv. formatlı video yok birde altyazılı dizi koydum ses menüsünden altyazı buldum ama altyazıyı desteklemiyordu.
  • arkadaşlar kullanım kılavuzunda mkv destekliyor yazıyor ama ben avi formatını mkv ye cevirip oynatmaya çalıştım bir türlü beceremedim ayrıca alt yazı olayını çözddüm kumandada STTL tuşuna bir kere bastığınız zaman bir pencere cıkacak orda secebilirsiniz mkv yi de çözersem çok iyi bir tercih yapmış olacağım
  • Şansa bak, hiç world card kullanan tanıdık bulamadım. Ne kartmış yav =) Herkeste bonus axess dıt falan var. Hem nakit alıp hem de göz göre göre 200 tl fazla veremeyeceğim için şimdilik beklemedeyim.

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
  • Hala 1200 mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Hala 1200 mü acaba?

Hiç 1200e düşmedi dostum. En ucuz 1299 idi.
  • quote:

quote:

Hala 1200 mü acaba?

Hala 1299'mu o zaman :)

Bir de alan arkadaşlar değerlendirse ne güzel olacak. Örneğin U30'dan fazlası ne G30'dan eksiği ne konularını bilsek çok iyi olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Hala 1200 mü acaba?

Hala 1299'mu o zaman :)

Bir de alan arkadaşlar değerlendirse ne güzel olacak. Örneğin U30'dan fazlası ne G30'dan eksiği ne konularını bilsek çok iyi olacak.

Güncel fiyatını bilmiyorum, Çok bir bilgi sahibi değilim ama tv cumartesi kuruldu. Teledünya HD recieverle kullanıyorum görüntüden çok çok memnunum.

• vallahi arkadaşım ben kendim adıma yorumuna bir yorum yapayım ben çok beğendim cok iyi görüntüsü özellikleri yalnız bilgi olsun mkv oynatmıyor haberin olsun diğer artıları çok çok iyi iyiki almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessu

vallahi arkadaşım ben kendim adıma yorumuna bir yorum yapayım ben çok beğendim cok iyi görüntüsü özellikleri yalnız bilgi olsun mkv oynatmıyor haberin olsun diğer artıları çok çok iyi iyiki almışım

Nessu hangi ayarlarda kullanıyorsun. Bu andynin dediği Pixel Orbity IFC bulabildin mi? Ben sinema modundayım. Tv gerçekten çok iyi.
  • *Arkadaşlar, bu tv nin güç kaynağından ses gelme problemi var diye okuyorum başka yorumlarda. kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirlermi?

*Bide bu "1080p = sadece HDMI , 1080i = diğer yayınlarda" diye bişey var. bu konuda bilgisi olan varmı?

*Son olarak ekranın yansıtma olayı nasıldır acaba?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aztek_kk -- 10 Temmuz 2011; 23:53:48 >
  • IFC özelliğini nereden kapatıyoruz? ayrıca mkv. oynatabilen varmı? bu tv yi alacağım ama bu iki sorunun cevabını iki gündür forumu hatmettiğim halde bulamadım. kullanan arkadaşlar yorumlarını neden kestiler? devam arkadaşlar siz yorum yapın ki bizde kararlarımızı kesinleştirelim. sizden cevap bekliyorum almak üzereyim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.