Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1561. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.777
Cevap
180
Favori
1.754.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maalesef,o panel bana nasip olmadı:(

Sabah, başka bir arkadaşa satmış...

Sağlık olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkeryus77 İ kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata bulmusken, panel sorunsuzsa, kapmislardir :) sağlık olsun.

VT60 - ZT60 ı da takip etmek lazim, denk gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım çıkar birşeyler

Bekleyelim bakalım..

• selamlar 42st60w panelim mevcut uzun zamandır flashtan film izlemedim. filmi indirip flasha attım filmin ismi ile aynı olacak şekilde alt yazıda attım lakin alt yazı çıkmıyor bunun bir çözümü varmıdır. alt yazı ayarları ile ilgili bir bölüm de mevcut değil acaba alt yazı göster tuşu vs varda ben mi göremedim. bir yardımcı olurmusunuz.
  • Merhabalar,

6 yıl önce Panasonic TX-P42G20E tv almıştım gayet memnunum. O zaman plazma alma sebebim özellikle film izlerken LED tv lerde filmlerin bana cekici gelmemesi (Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum LED tv de filmler bana sanki dandik bir kemara ile çekilmiş gibi geliyordu. Filmin içine giremiyordum :) Değişik bu duygu sonra plazmalarada bu sorunun olmadığını gördüm . Özellikle THX modu dışında film ve tv izleyemiyorum artık.)

Benim sorum yeni modellerde hala THX modu varmı ?

PAnel konusunda üstadlara sorum LED ile plazma arasındaki kalite farkı azaldı mı ?
  • Filmi izlerken kumandadan "STTL" (Yeşil tuşun altında) tuşuna basıp alt yazıyı açmak gerekli. Ancak filme gömülü olmayan alt yazının boyutu küçük oluyor. MKVToolNix GUI programı ile alt yazıyı filme eklersen (gömersen) daha büyük olur. Kumandalar arası fark var mıdır? Onu tam olarak bilmiyorum ama STTL tuşu varsa tamamdır. (Benim TV 42G30E)
  • elifasli E kullanıcısına yanıt
    @elifasli çok teşekkür ederim. söylediklerinizi yaptım bugun. bahsi geçen programa alt yazıyı gömdüm 120 kb olarak dosya boyutunda artış görünüyor yani alt yazılar filme gömülmüş lakin filmi bs player ile açtığımda alt yazılar çıkmıyor. bs player ayarlarına da baktım yazıyı getiremedim. normalde bs player otomatik buluyor alt yazıları o zaman sorun yok ama programı kullanarak bunu başaramadım. kumandada STTL tuşu mevcut bir etkisi olmadı. yeniden deneyeceğim sonucu yazarım. teşekkürler
  • Hemakes H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Plazmaya alışan bir insanın led lcd ' leri beğenmemesi son derece tipik ve doğal :)

Panasonic' in plazma olarak GT, VT ve ZT serilerinde THX modu var. LCD tv' lerinde de olması lazım, bir araştırın. Ama Panasonic LCD Türkiyede bulmak sanırım pek mümkün değil.

Panasonic dışında üst seviye epson projektörlerde de THX modu var. Bunların dışında THX modu olan bir marka/model bilmiyorum malesef.
  • Hemakes H kullanıcısına yanıt
    Üstad olmasam da ikinci soruya da cevap vereyim :)

Öncelikle LED diye bir televizyon aslında yok :) LED aydınlatmalı LCD var. LED TV denilen şey samsung' un pazarlama stratejisi. Qled ya da SUHD dedikleri teknolojiler de LCD tv' den başka şey değiller, neyse bu konu başka konu :)

LCD' ler giderek iyileşiyor, Sony gibi üst seviye markaların LCD ' lerinden gayet memnun olunur diye düşünüyorum.
    Ayrıca eski plazmacılara derman olabilecek hatta daha da iyisi dedikleri teknoloji : OLED TV
    (bunun LCD ya da kullanılan adıyla LED TV teknolojisi ile hiç alakası yok hatta plazmaya daha yakın)

Birkaç sorunları var ama plazmaya göre çok üstün yönleri de var.

Tabi fiyatları LCD' lere göre 2 ya da 3 kata kadar daha pahalı aynı ekran boyutlarında.
  • Arkadaşlar merhaba. 46st33e model plazma sahibiyim. Bir müddettir yeni tv arayışındayım tv boyutunu 65 yapmam gerekiyor ama inanin yeni tvlerin görüntülerini beğenemiyorum içime sinmeyen cihazlara da 8 10bin lira gibi paralar vermek istemiyorum. Ve bu sebeple benim için bir hayal olan VT serisi bir panny almaya karar verdim ve malum sitede bir 65vt30e buldum. Yanlız bu cihazın modelleri 20e/30e/50e ve son olarak 60e diye değişti ve bu değişim yaklaşık 2 sene içind e oldu. Bu modellerin görüntü kalitelerinde kayda değer bir görüntü kalitesi farkı oluştu mu bu konuda bana fikir verebilirmisiniz bu modeller arasındaki farklar nedir? Benim için görüntü kalitesinden başka hiçbir şeyin önemi yok wifi, dahii kamera, smart, giriş çıkış sayısı vs ıvır zıvır özellik artması haricinde 30e ile 60e arasında kayda değer ne farklar var?

Bu arada 65vt30e için satıcısına 3500tye anlaştım forumda sanırım bit kaç gün önce bu konu da gündeme gelmiş. Kendi tv mi 1500tl gibi bir fiyata satıp 2000tl farkla 65vt serisine geçmek bana içime sinmeyen bir tv 'ye 10bin tl vermekten daha mantıklı geliyor , konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum zira bir kaç gün sonra tv yi almaya gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good_enemy -- 22 Eylül 2017; 7:42:42 >

• good_enemy G kullanıcısına yanıt
    Fiyatı bütçenize uygun geldiyse 30 serisinden sonra geleb 50 ve 60 serisinin black level ve TV menüsünde özellestirilmiş ayarlar konularında artıları oldu. ST60 modeli hariç 30 serisi gibi bu TV lerin de input lag değerleri 20-30ms aralığında performansları oldu. 50 ve 60 serisinde yeni bir anti-glare filter de kullanmışlardı sanırım.

Birkaç mesaj öncesinde 55" modelin 1.400TL ye bulunabildiği belirtildi bu arada bilginiz olsun. Tabi eldeki TV satışıyla 2.000TL yine de iyi bir rakam, TV de bir sorun tespit edilmediyse.

65" VT30 incelemesi:

65" VT50 incelemesi:

65" VT65 incelemesi:
    HDTV Test
    Panasonic TX-P65VT65B Plasma TV Review
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-txp65vt65b-201306273079.htm

OLED lerin fiyatının bence de daha düşmesi lazım, bazı modifikasyonların da uygulanmasını bekliyorum.

Iyi gunler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla menüde birkaç değişiklik yapılmış ve antiglare dediğiniz ekranın önünde kullanılan bir filtre değişikliği yapılmış yani çok kapasitif bir panel yapı farklılığı yada işlemci farkı gibi büyük bir farklılık yok. Sitede 2 adet sıfır 65vt60e var yalnız onlara 16bin tl fiyat yazmışlar tarihi eser muamelesi yapılmış gibi geldi bana:) TV yi teslim alırken kullanım saatine mutlaka bakacağım 8-10 bin saate kadar olması benim için problem değil zira benim simdiki tv 5600 saat kullanılmış. Panel ömürlerinin 100bin saat olduğu öngörülüyor. bunun haricinde de düz renk testlerini yapacağım bu testlerde problem görmezsem cihazı alacağım. @DeepBlue
  • Merhabalar
    2013 yılında aldığım 50GT50 plasma tv'mi satıyorum.
    Alıcılar özel'den ulaşabilir.
    İzmirdeyim.

tşk
  • Bu sayfalari uzun uzun okuduktan sonra 2014 Mayista hepsiburadadan aldigim 55STW60 televizyonumu bir yila yakindir yurtdisinda yasayadigim icin satiyorum, yakin zamanda donersem diye bekletiyordum ama yakin zamanda donus gorunmuyor satmak istiyorum dersem yalan olur o yuzden son istedigim fiyat 4000tl dir, bu rakam su anda televizyonum olmasa bu televizyonu almak icin odeyebilecegim maksimum rakam. ilgilenenler resimleri sahibinden ilanimdan inceleyebilir, calisma saatine dun baktim 4976 dir. Televizyon Ankara'dadir.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-panasonic-tx-p55stw60-55-2500hz-wifi-dlna-usbmovie-smart-3d-tv-484524922/detay/

Panasonic TX-P55STW60 55" 2500Hz WiFi DLNA UsbMovie SMART 3D TV + 1 Gözlük Hediyeli
    3D SMART TV
    NeoPlazma
    Infinite Black Pro Kontrast
    Aktif 3D, 1x gözlük dahil
    1 x Alıcı(dvb-s/s2/t/c)
    Internet Tarayıcı
    2.500Hz FFD
    USB Oynatma (Film/Müzik/Fotoğraf)
    HDMI x 3
    USB2.0 x2
    Dokunmatik Kalem Özelliği (1x elektronik kalem dakil)
    2+1 Ses Sistemi Özelliği

• İyi günler, Panasonic 50VT50 sahibiyim. JBL B25BT model bir bluetooth kulaklık aldım ama VT50 hiç bir bluetooth cihazı görmediği gibi bunu da görmüyor. Bu bluetooth kulaklığı VT50 ile nasıl kullanabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic TX-L42ETW60 tv yi açtığımızda çıkan "kanall listesini guncellemek icin Ok ye basin" uyarısını her acista iptal etmek yerine ayarlardan komple iptali nasıl yapılır?

• Arkadaslar merhaba, StW60 serisi Neo Plazma tv'min son guncellemesini nereden indirebilirim? Tv'de son surum ancak daha fazlasini merak ediyorum var mi diye..

• Arkadaşlar 5 sene süren panasonic maceramda tv'den son derece memnumdum.Malesef son bir haftadır tv ekranında zaman zaman beliren pembemsi kırmızı karıncalanmalarla karşılaşıyorum ve maceramızın sonuna geldiğimizi hissediyorum.

Panasonic'e alıştıktan sonra led tv araştırmak can sıkıcı. Önerilerinize açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkemalgeliyorum

Arkadaşlar 5 sene süren panasonic maceramda tv'den son derece memnumdum.Malesef son bir haftadır tv ekranında zaman zaman beliren pembemsi kırmızı karıncalanmalarla karşılaşıyorum ve maceramızın sonuna geldiğimizi hissediyorum.

Panasonic'e alıştıktan sonra led tv araştırmak can sıkıcı. Önerilerinize açığım.

hdmı kablonu kontrol et bazen hdmı girişi yada kablosu bozulunca yapar...Değil ise zaten geçmiş olsun yeni tv bakın yaptırmaya deymez.
  • telenor T kullanıcısına yanıt
    yok hocam kablo işi değil digiturk de tv'nin kendi uydu alıcısı da aynı şeyi yapıyor.

bugün itibariyle tv kapandı ve güç ışığı yanıp yanıp sönüyor. japonlara çok kırgınım. kalitelidir diye aldık 5. senede iptal oldu cihaz.

sen de artık herkes gibisin panny!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkemalgeliyorum -- 14 Kasım 2017; 23:19:13 >
  • 
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.