Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.777
Cevap
180
Favori
1.754.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pv 60 da kullanılan vireal işlemci pv70 ise vireal2 işlemci kullanıldığı gibi 720p formatını 1080p ye dıgıtal olarak yukselten yonga seti kullnılmakta aynı zamnda 100 hertz tarama hızıyla %50 dah net görüntü aktarımı sağlamkta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3ps3d

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

merhaba arkadaşlar ben de 37PV70 e talibim sayılır sirkecide panasonic satıcısında gördüm peşin 2.800 dedi bence çok iyi fiyat.Ama merak ettiğim husus şu: bu model 1080p upscale yapıyormuş galiba,nasıl oluyor bu iş?.Malum ben ps3 üm için almayı düşünüyorum sizce uygun bir şeçim mi?

bu fiyatı veren yer neresi ?

yerini tam olarak bilmiyorum yakın bir zamanda tekrar gider-tel nosunu,açık adresini filan alırım kardeş...

fiyatını aldığım yerin ismi tunç elektronik

TUNC ELEKTRONIK (SİRKECİ) 0212 511 20 22 0212 511 20 22
    Etki Alanları: İSTANBUL Hamidiye Cad. No:26 Doğubank İşhanı Bodrum Kat Şirkeci
    haluktabl@hotmail.com
    TUNÇ ELEKTRONİK 0212 282 03 31 0212 282 03 31
    Etki Alanları: İSTANBUL AKMERKEZ Zemin KatNo:140 ETİLER
    erhanbabatas@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: tv selles expert

pv 60 da kullanılan vireal işlemci pv70 ise vireal2 işlemci kullanıldığı gibi 720p formatını 1080p ye dıgıtal olarak yukselten yonga seti kullnılmakta aynı zamnda 100 hertz tarama hızıyla %50 dah net görüntü aktarımı sağlamkta.

G9'lar kaç hertz? G9 ile G10 arasında görüntü farkı hissettiniz mi?
  • tv selles expert öncelikle teşekür ediyorum yorumlarından dolayı,Samsung plazmaların panasonicten daha iyi olduğunu savunanlara-mor yılanı bahane göstererek-iyi bir cevap oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa
    bu arada PİP özelliğini biliyorum da POP,PAT,PAP falan nedir bunlar?

Sorunun cevabı burada var. Selamlar...TIKLA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tv selles expert

G9 VE G10 PANALE gelince g9 ve g10 panel arsındakı bırıncı fark vıreal2 işlemci ve bu işlemciye ek olarak yonga seti eklenmiştir yonga seti nedir?yonga seti 720p formatındakı çözünürlük değerini1080p ye digital olarak yukselten aynı zamnda 100 hertz taramayla bırlıkte %50 daha net görünütü aktarımı sağlamakta arkdaşlar yorumlarınz güzel ama bıraz araştırın derim bugn pazara baktıgınızda lg samsung gibi kore patentlı markalar panasonıcten dah ucuza satış yapmaktalar 1 ci nedenleri teknolojılerı sadece kozmetıkten ıbaret geçtiğimz tekonosa 50inç samsung plazmada lost 3 sezon 6 bölümü izlerken cd takldı 3 dk içinde sabıt kalan görüntü yapıştı dah sonra mağzadakı ark.la bırlıkte aynı şekilde panasonıc plazmada bunu denedık yaklasşık 20 dk bekledık yayına verdiğimzde tertemız bı g10 karşımızda duruyordu yanmadı sizde mağazlarda bunu dentebilirisinz.

Güzel açıklamalar expert, yanlız bir panelin 1080p görüntü yayınlayabilemesi Full Hd Panel olması demektir. Ama G10 panellerin sadece V-Real Pro II işlemci kullanan panelleri Full HD panel. V-real 2 işlemci ve bahsettiğin yonga seti görüntüde kalite sağlayabilir ama bir paneli Full Hd yapmaz. Yonga seti ile ilgili daha ayrıntılı bir açıklama yaparsan yararlı olur diye düşünüyorum. Selamlar...

• quote:

tv selles expert öncelikle teşekür ediyorum yorumlarından dolayı,Samsung plazmaların panasonicten daha iyi olduğunu savunanlara-mor yılanı bahane göstererek-iyi bir cevap oldu...

Bir mor yılandır gidiyor nedense! Bu forumda birçok panasonicli var, ama şimdiye kadar bu topicte bir arkadaş böyle bir sorunla karşılaştığını iddia etti hatta resimler de yayınladı. Onun haricinde bu kadar kullanıcıdan tanışan yok mor yılanla. Ne zaman tanışıyorsunuz, görüntü kalitesi çok kötü olan vcd'lerde ya da yine görüntü kalitesi iyi olmayan kopya dvd'lerde. Dolayısı ile bu bir panel sorunu olsa ve gerçekten sıklıkla rastlanansa dünya çapında hala bu kadar satabilir mi bir plazma, lütfen söyleyin arkadaşlar! Plazmada iki marka var panasonic ve pionner. Niye çünkü iki firma da sadece plazma üzerine çalışıyorlar. Diğer firmaların da mutlaka iyi plazmaları var. Ama hem plazma hem lcd üretiyorsan işin zor demektir. Çünkü bunlar çok paralar isteyen yatırımlar. Ne demiş atalarımız; bir iş yap ama tam yap. Sağlıcakla...

• @kursad_75
    link için teşekkürler
    bu arada panasonic sadece plazma üretmiyor, LCD de üretiyor ama esas plazma üzerinde duruyor, ya da belki LCD üretimini durdurmuştur onu da tam bilmiyorum.
  • bu arada scart-scart mı yoksa s-video mu daha iyi?
  • 18-19 Nisan '07 Panasonic Satış Destek Ekibi Toplantısı :)

Kesinlikle o atmosferi yaşamınız gerekirdi.
    İstanbul'da Silivri Klassis Resort Hotel'de düzenlenen çok güzel bir organizasyondu.
    Eğitim,paralel oturum,hoş sohbetler,eğlence,party herşey vardı.
    Ocak ayında yapılan toplantıya nazaran kat kat güzeldi.

Yeni ürünlerin tanıtımı ve Tekofaks bünyesindeki 2 ekibin 1 ekip haline getirilmesi münasebetiyle yapılan bir toplantıydı. Telekominikasyon ve AV grubu birleşti.Artık tek bir ekibiz.70 kişilik aliemizi dahada büyütcez.
    Bu işe gönül verecek arkadaşları aramızda görmeyi isteriz.
    Çok gerçekci hedefler ve piyasaya damgasını vuracak yeni ürünlerle geldik.

Plazma,LCD,e-cam,LUMIX,Blu-Ray,micro system,home cinema system...

'_______ PANASONİCLİLER_______'

ANKARA EKİBİ... ( bu arada ben ortadaki şahsım.beyazlı )

• @terapati için PV70 de PC Bağlantısı ve divx ss leri.

standart 1024x768 D-Sub PC Bağlantısı (Notebook)

standart divx 624x352, hemen hemen tüm son diziler bu formatta.

standart divx 624x352 anamorphic format.

buda, yüksek çözünürlük ama pek net çıkmamış,
    960x528 HDTV rip .

saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tekofaks_Mreee

18-19 Nisan '07 Panasonic Satış Destek Ekibi Toplantısı :)

Kesinlikle o atmosferi yaşamınız gerekirdi.
    İstanbul'da Silivri Klassis Resort Hotel'de düzenlenen çok güzel bir organizasyondu.
    Eğitim,paralel oturum,hoş sohbetler,eğlence,party herşey vardı.
    Ocak ayında yapılan toplantıya nazaran kat kat güzeldi.

Yeni ürünlerin tanıtımı ve Tekofaks bünyesindeki 2 ekibin 1 ekip haline getirilmesi münasebetiyle yapılan bir toplantıydı. Telekominikasyon ve AV grubu birleşti.Artık tek bir ekibiz.70 kişilik aliemizi dahada büyütcez.
    Bu işe gönül verecek arkadaşları aramızda görmeyi isteriz.
    Çok gerçekci hedefler ve piyasaya damgasını vuracak yeni ürünlerle geldik.

Plazma,LCD,e-cam,LUMIX,Blu-Ray,micro system,home cinema system...

ANKARA EKİBİ... ( bu arada ben ortadaki şahsım.beyazlı )

Senin gibi tekofaks çalışanlarını aramızda görmek onur verici...

• Arkadaşlar,
    İzleme mesafem 2.5 m civarı, 37pv70 mi yoksa 42pv70 mi önerirsiniz?
    Özellik olarak 37 ve 42 nin birbirlerinden farkı var mı? Ürün kodunun sonundaki harfin farklı olmasının nedeni nedir?
    Soran arkadaşlar varsa ist avrupa yakasında en iyi fiyatı veren yer neresidir?
    Yeni panasonic plazma alırken tavsiyeleriniz neler olur? (kurmaya geldiklerinde, ilk çıkabilecek arızalar vs)
    Mesela ilk haftasında üründe arıza oluşursa satıcı ile mi yoksa tekofaksla mı muhattabız?
    Askı aparatı için ne tavsiye edersiniz, altı yukarı kalkanlardan mı yoksa sabitlerden mi?

Bimeksin kdv indirimli kampanyası için technoporta gittim, maalesef pv70 serisini bu kampanyaya dahil etmemişler... Tüm ilgilenen, paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler...
  • benim izleme mesafem maksimum 3 metre fakat hiçbir rahatsızlık yaratmıyor (42 PV600 var), bence 42 inç alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: casparza

@terapati için PV70 de PC Bağlantısı ve divx ss leri.

standart 1024x768 D-Sub PC Bağlantısı (Notebook)

standart divx 624x352, hemen hemen tüm son diziler bu formatta.

standart divx 624x352 anamorphic format.

buda, yüksek çözünürlük ama pek net çıkmamış,
    960x528 HDTV rip .

saygılar.

casparza dostum resimler benim için yeterli teşekkür ederim.. fotoğrafların bire bir çıkmadığı ve de mevcut durumdan daha iyi olduğunu düşünerekten, görüntünün tatmin edici olduğunu tahmin edebiliyorum.. tekrardan teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Arkadaşlar,
    Özellik olarak 37 ve 42 nin birbirlerinden farkı var mı? Ürün kodunun sonundaki harfin farklı olmasının nedeni nedir?
    Yeni panasonic plazma alırken tavsiyeleriniz neler olur? (kurmaya geldiklerinde, ilk çıkabilecek arızalar vs)
    Mesela ilk haftasında üründe arıza oluşursa satıcı ile mi yoksa tekofaksla mı muhattabız?
    Askı aparatı için ne tavsiye edersiniz, altı yukarı kalkanlardan mı yoksa sabitlerden mi?

Bimeksin kdv indirimli kampanyası için technoporta gittim, maalesef pv70 serisini bu kampanyaya dahil etmemişler... Tüm ilgilenen, paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler...

Aynı mesafeden ben 42 in izliyorum demircim, almışken mutlaka 42 in al derim. Hem ileride daha büyük bir odaya ya da salona geçtiğinde sorun yazamazsın. Yine HD uzmanları der ki, Ne kadar büyük ekran o kadar HD görüntü zevki.
    Ekran ebatı dışında bir fark yoktur.
    Daha plazmayı almadan arıza çıkartmışsın Bu kadar kısa bir zamanda arıza oluşursa kanuni haklarından yararlan ve hemen iade et, zira arıza tamir olsa bile için rahat etmez ondan sonra.
    Askı aparatını mutlaka ama mutlaka yukarı kalkanlardan al. Çünkü kablo bağlantılarını değiştirmen gerektiğinde- ki ben kendimden iyi biliyorum- çok eziyetli oluyor.
    Selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mussa

@kursad_75
    link için teşekkürler
    bu arada panasonic sadece plazma üretmiyor, LCD de üretiyor ama esas plazma üzerinde duruyor, ya da belki LCD üretimini durdurmuştur onu da tam bilmiyorum.

Rica ederim ilk önce.
    Dediğin gibi lcd'nin de bir kenarından tutmuş. Artık, ben de istersem LCD yaparım demek için midir, nedir? Ama "üretmiyor" yanlış oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 30 Nisan 2007; 10:03:48 >
  • madem aramızda bir tekofaks çalışanı var 1-2 sorum olacak. öncelikle tekofaks panasonic türkiye web sayfasını niye yenilemiyor? hala 1-2 yıl öncesinin ürünleri bulunmakta. diğer bir sorum panasonic lcd tv'ler ile ilgili. piyasaya çıktığı söylenen yeni s-ips alpha panelli tv'leri niye bulamıyoruz? ayrıca bu yeni paneli kullanan modellerden hangileri satışa çıkarılacak? benim bildiğim 120hz. özelliği olan 32lx700 ve 100hz. özelliği olan 32lx70 modeli var.bu modellerin her ikisi de satışa çıkarılacak mı?
  • Herkese Selam,

Bu topiğin ilk sayfalarında bahsettiğim mor yılan kusuru gözüken televizyonumun servis macerası 02.02.2007'de başladı ve Antalya - İstanbul arasında gidip gelmelerle
    yaklaşık 2 ay sonra televizyonumun tamir edilemeyip yenisi ile değişmesi ile son buldu.
    Bana 2 ay boyunca sinir harbi yaşattılar. İlk önceleri Antalya servisi benim yutdışı forumlarından bildiğim bu problemi anlamak istemedi çünkü servis böyle bir sorun varsa Tekofaks'ın kendilerini daha önce bilgilendireceğini iddaa etti ve haklıydı da öyle olmalıydı ama öyle olmamıştı. Bunu 2 ay sonra anladılar ve bana yeni tv getirdiklerinde abi televizyonunu değiştirdiğim ilk kişi sensin ben böyle bir şeye daha önce hiç rastlamadım. Zaten merkez servisteki bu problemi yaşayan 2-3 kişiden biriymişsin büyük şanssızlık dedi.
    Şu andaki yeni TV de böyle bir problem gözükmüyor. Çok seçici bir gözle kusuru aradığımı sanırım tahmin ediyorsunuzdur. Daha önce yine bu forumda bir çok kullanıcının bahsettiği ve düşük bitrate in neden olduğu bazı renklerdeki harelenmeleri ben de bu televizyonda da zaman zaman yaşıyorum ve benim daha önce yaşadığım mor yılan hadisesi ile uzaktan yakından alakası yok. Onun için sizlerden çok rica edicem hala bilir bilmez bu hata ile ilgili olarak "Ben zaten böyle bir hatanın olduğuna inanmıyorum yayındandır vs..vs.." gibi kendimizi kandıracak türden yaklaşım sergilemeyelim. Buna en basit anlamda kendini kandırmak denir.
    Son olarak; evet Mor Yılan diye adlandırılan görüntü problemi Panasonic'e ait bir yazılım hatasıdır ve eğer bu kusur yeni nesillerde de halledilmemişse birinciliğe oynayan bir markanın en büyük ayıbıdır.

Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

tv selles expert öncelikle teşekür ediyorum yorumlarından dolayı,Samsung plazmaların panasonicten daha iyi olduğunu savunanlara-mor yılanı bahane göstererek-iyi bir cevap oldu...

Bir mor yılandır gidiyor nedense! Bu forumda birçok panasonicli var, ama şimdiye kadar bu topicte bir arkadaş böyle bir sorunla karşılaştığını iddia etti hatta resimler de yayınladı. Onun haricinde bu kadar kullanıcıdan tanışan yok mor yılanla. Ne zaman tanışıyorsunuz, görüntü kalitesi çok kötü olan vcd'lerde ya da yine görüntü kalitesi iyi olmayan kopya dvd'lerde. Dolayısı ile bu bir panel sorunu olsa ve gerçekten sıklıkla rastlanansa dünya çapında hala bu kadar satabilir mi bir plazma, lütfen söyleyin arkadaşlar! Plazmada iki marka var panasonic ve pionner. Niye çünkü iki firma da sadece plazma üzerine çalışıyorlar. Diğer firmaların da mutlaka iyi plazmaları var. Ama hem plazma hem lcd üretiyorsan işin zor demektir. Çünkü bunlar çok paralar isteyen yatırımlar. Ne demiş atalarımız; bir iş yap ama tam yap. Sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Arkadaşlar,

Bimeksin 23 Nisan kampanyasından PV70 satınaldım. KDV'yi düşünce fiyat 3,388-YTL'ye geldi. Sanırım kampanya stoklarla sınırlı olduğu için size böyle bir cevap vermiş olabilirler !

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.