Şimdi Ara

PANDAWİLLDEN SİPARİŞ İPTALİ_ÇÖZÜLDÜ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pandawillden indirimde olanhttp://www.pandawill.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-101-inch-exynos-4412-android-40-16gb-silver-p69611.html linkindeki ürünü aldım. Ama HD olan modelle karıştırdım galiba. Az önce paypal ile ödeyip sipariş vermiştim iptal etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerek bile yardımcı olsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 29 Aralık 2012; 5:18:39 >

• Sitedeki canli chat bölümünden bir müşteri temsilcisine bağlandım. durumu açıkladım sağolsun hemen iptal etti. 24 saat içinde para iadesini yapacağız dedi.
  • PAndawill musteri hizmetleri yonunden gercekten cok iyi. Adamlar en ufak sorunda bile isterseniz paranizi iade edelim diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Sitedeki canli chat bölümünden bir müşteri temsilcisine bağlandım. durumu açıkladım sağolsun hemen iptal etti. 24 saat içinde para iadesini yapacağız dedi.

Sorunu çözmüşsün hocam hadi gözün aydın...

Paypal da paranı kısa sürede hesabına aktarırsa yeni bir sipariş geçersin artık.
  • sabah 05:20 de iptal ettiler. 09:15 de paypal para iadesinin yapildigini bildiren mail atti. axess paypala 5 taksit kampanyasi 31 aralikta bitecegi icin yeni siparisi 2 gune kadar vermem lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 29 Aralık 2012; 13:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sabah 05:20 de iptal ettiler. 09:15 de paypal para iadesinin yapildigini bildiren mail atti. axess paypala 5 taksit kampanyasi 31 aralikta bitecegi icin yeni siparisi 2 gune kadar vermem lazim.

Para hesaba yatmış mı hocam peki baktın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

sabah 05:20 de iptal ettiler. 09:15 de paypal para iadesinin yapildigini bildiren mail atti. axess paypala 5 taksit kampanyasi 31 aralikta bitecegi icin yeni siparisi 2 gune kadar vermem lazim.

Şimdi internet şubeden baktım karta yansımamış. Ama bekleyen provizyonlar bölümünde görünüyor. MH ne bir sorayım ne zaman yansır diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi internet şubeden baktım karta yansımamış. Ama bekleyen provizyonlar bölümünde görünüyor. MH ne bir sorayım ne zaman yansır diye.

tamam iyi bakalım hocam ne siparış geçeceksiniz paranız gelince

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ainol Novo 10 Hero 2 216 USD fiyatı iyi gibi. birde 2gb ram olsa süper olacakmış. Alternatif bulamazsam bunu alacağım.

• Hocam ramosdan vaz geçme nedeninizi öğrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 29 Aralık 2012; 19:08:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ainol Novo 10 Hero 2 216 USD fiyatı iyi gibi. birde 2gb ram olsa süper olacakmış. Alternatif bulamazsam bunu alacağım.

sen bilirsin hocam....

• Birde bu pandawillde yeni üyeliğe verilen indirimi nasıl kullanıyoruz. Profilden kupon listesine baktım ama göremedim. Bunun haricinde indirim kuponu nerden temin edebiliriz?
  • quote:

Birde bu pandawillde yeni üyeliğe verilen indirimi nasıl kullanıyoruz. Profilden kupon listesine baktım ama göremedim. Bunun haricinde indirim kuponu nerden temin edebiliriz?

Geçerli kupon kodu bilen bir kişiden bulabilirsin veya pandawill'e sipariş vermeden önce online destekten alabilirsin.
  • Merhaba.
    "pandaforyou5" %5 indirim veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    "pandaforyou5" %5 indirim veriyor.

Hocam o değişti şu an geçersiz .
  • Merhaba.
    Ben şu an denedim. %5 indirim veriyor hala??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.