Evet arkadaşlar, 2019 yılından bu yana hepimiz Covid-19 belasıyla başa çıkmaya çalışıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda önceden aklımızın ucuna dahi gelmeyecek şeyler yaşadık bu süreçte. Çok bunaldığımız anlar oldu ve bu anları atlatırken tabi ailemizin, sevdiğimiz insanların manevi desteğini aldık. Bunun haricinde bize en çok faydası dokunan -burada bulunma sebebimiz de olan- oyunlar moralimizi yüksek tutma konusunda çok yardımcı olan bir hobi unsuru oldu (en azından benim ve arkadaşlarım için). Evet fiyatlar oldukça yüksek, yeni çıkan oyunları almak çok zor biliyorum ancak gerek indirim takip ederek, gerekse takas yoluyla oyun oynamaya bir şekilde devam ettik / edebiliyoruz. Bende PS4 slim versiyonu var, genel hatlarıyla cihazdan da oyunlardan da (en azından tecrübe ettiklerim için) memnunum. Şimdi bu süreçte öncelikle böylesi bir hobim olduğu için çok şanslı hissettim kendimi. Çünkü dediğim gibi en zor zamanlarımda moral olarak belli bir seviyede tutmayı başardı bu hobi beni. Bu süreçte çok oyun oynadım ve oynadık tabi ki, aklımda en bariz kalan oyun; Assassin's Creed Odyssey oldu. İlk kez bir AC oyununu bu kadar uzun süre oynadım. Şimdi bu oyunu sevmeyeniniz olabilir görüşlere saygı duyarım. Ancak benim için gerek atmosferi, gerek anlatmaya çalıştığı hikayesi, gerekse oyun dinamikleri olsun tek kelimeyle harika bir oyundu. Şimdi düşündüğümde; bu oyunu gelecekte her gördüğümde, bu sıkıntılı zamanlarda moralimi yüksek tuttuğu için mükemmel bir oyun olarak hatırlayacağım. Size sorum şu, sizin de bu dönemde oynamaktan büyük keyif aldığınız herhangi bir oyun oldu mu? |
Bildirim