Şimdi Ara

Pandemi zamanı araç muayene ne zamana kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar, benim arabamın muayenesi geçeli 6 gün oldu arabaya bu zamanda çok ihtiyacım var polis çevirse sıkıntı olur mu

• Muayene yaptırmaya ne dersin?

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Bu ay alıcam malum 500 lira oldu
  • olur.

• Geçen hafta muayene yaptırdım. Ana baba günü ortalik, tam gaz devam yani muayeneler. Ben polisten korktuguma gidip yaptırdım ,normalde bu kadar kalabaliga girmek istemezdim.

Fakat bana göre araç muayene istasyonlari riskli değil.

Notere gittim dün, skandal resmen ana baba günü kesin korona oldum , olmadiysam da korona yoktur dunyada bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

Geçen hafta muayene yaptırdım. Ana baba günü ortalik, tam gaz devam yani muayeneler. Ben polisten korktuguma gidip yaptırdım ,normalde bu kadar kalabaliga girmek istemezdim.

Fakat bana göre araç muayene istasyonlari riskli değil.

Notere gittim dün, skandal resmen ana baba günü kesin korona oldum , olmadiysam da korona yoktur dunyada bence.

Bende geçen haftalarda istanbul esenyurtta yaptırdım. Yarım saat civarında bitti egzoz ile birlikte. İçeriye en fazla 5 kişi alıyorlar ve sırası gelen giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Bende geçen haftalarda istanbul esenyurtta yaptırdım. Yarım saat civarında bitti egzoz ile birlikte. İçeriye en fazla 5 kişi alıyorlar ve sırası gelen giriyor

Alıntıları Göster
    Esenyurt a yakın olmama rağmen çatalcaya sabah ilk sıraya aldım. Eskisi gibi hala nakit mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Esenyurt a yakın olmama rağmen çatalcaya sabah ilk sıraya aldım. Eskisi gibi hala nakit mi

Alıntıları Göster

Malesef hala o saçmalık devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.