Selam, pandemi döneminde erkek arkadaşım tarafından terkedildim. Atlatmaya çalışıyorum ama evden doğru düzgün çıkmadan çok zor. Arkadaşlarım ya uzak illerde ya da şehrin bi ucunda. Dostlarınla telefondan konuş derseniz, dostum yok. Çok güzel kazıklar yedikten sonra güvenim kalmadı sanırım. Yeni insanlar tanımayı seviyorum ama şu dönemde nasıl tanışacağım konusunda bi fikrim yok. Bu dönemde sosyalleşmek adına neler yapabilirim ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmIMad. -- 28 Eylül 2020; 13:11:18 > |
pandemide nasıl sosyalleşilir
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Discord kullanman iyi olur orada yeni insanlarla oyun oynamak muhabbet etmek sesliye girmen iyi olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Daha önce hiç oynamadım, önerdiğiniz bi oyun var mı ?
-
Şu ara among us valorant özellikle twitch yayıncılarının sunucularını takip etmen iyi olur ama kız arkadaş bulmak için diyorsan pek değil ama arada kızlar da var
Kızım ben :D ama erkek arkadaş aramıyorum normal dertleşip konuşmak için. Teşekkür ederim bu arada bakıcam
-
Sosyalleşmekden kastın ne? Yani oturup mesajlaşmak mi, kafeye gidecek arkadaş bulmak nu...
pandemi nedeniyle mesajlaşabileceğim biri, pandeminin etkisi biraz azaldığında kafeye de gidebilirm ama
-
Among Us oynayarak sosyalleş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Among Us oyna diyen kesin kameranın önünde self report yapanlardır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ted MosbyAmong Us oyna diyen kesin kameranın önünde self report yapanlardır.
Among us oyna diyecektim.Artık demiyorum
-
Among us oynayan diyenler bütün görevlerin adını ezbere bilenlerdir
-
Bak bu iyiligi baskasina yapmam özelden wpni at hallederiz sıkıntiyi.Dertlesilecek ne olabilir sevgilim aldatti ühu ühu istersen 365 gün konus degisen birsey olmayacak iş mevzusu olur baskada dert olunacak birsey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionAmong us oyna diyecektim.Artık demiyorum
Alıntıları GösterZodion kinda sus.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ted MosbyZodion kinda sus.
Alıntıları GösterAfter than
Zodion was not an impostor
2 impostor remain
-
pandemi sebebiyle evden çıkamadığım için arada yayın yapıyorum bende. başlayalı 2-3 gün oldu.
destek olmak isterseniz takiplerinizi beklerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Discord kullanman iyi olur orada yeni insanlarla oyun oynamak muhabbet etmek sesliye girmen iyi olurDC var mı?
id'nizi atar mısınız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: AmIMad.Kızım ben :D ama erkek arkadaş aramıyorum normal dertleşip konuşmak için. Teşekkür ederim bu arada bakıcam
normal discordlarda oyun sonrası veya öncesi sohbet ediliyor hatta direkt girip sohbet edebilirsiniz oyun oynarken falan
isterseniz dc hesabı oluşturun ve sunuculara katılın
-
Aa kızsın sanırım
ben de terkedildim/ aldatıldım istersen arkadaş olabiliriz bende kızım
-
Atlatilacak derde bak erkek arkadasi terketmismis
Biz o dertlerle ip atlıyoruz burda bacım yanlış yerdesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyalleşmek falan boş bir noktada :( kendinizi geliştirin bence.ders çalışın yeni dil öğrenin kitap okuyun.
Bunları yazarken ben de çok büyük boşluktayım ama insanlardan da hayır gelmiyor ki daha çok üzülüyorum.en iyiisi zamanı iyi kullanmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nescafe zararlı mı
- piyasadaki en iyi nar ekşisi
- maçkolik nasıl çalışıyor
- kyk bir sonraki aydan para çekme
- gün almak ne demek
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- çay emojisi
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X