Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sertifika olayından sonra cfw işi kafama yattı ve fw'nizi açıkcası çok beğendim Ancak kurulum hakkında bir fikrim yok ve diğer konulardaki jaf kurulumu kendi fw'lerine hitap ettiği için buna uyarlamak istemedim (ilk defa deneyeceğim telefon henüz yeni ve elimde patlamasından korkuyorum ) Konunuza uyarlayabileceğiniz bir cfw kurulum rehberi hazırlar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

Bu sertifika olayından sonra cfw işi kafama yattı ve fw'nizi açıkcası çok beğendim Ancak kurulum hakkında bir fikrim yok ve diğer konulardaki jaf kurulumu kendi fw'lerine hitap ettiği için buna uyarlamak istemedim (ilk defa deneyeceğim telefon henüz yeni ve elimde patlamasından korkuyorum ) Konunuza uyarlayabileceğiniz bir cfw kurulum rehberi hazırlar mısınız?

Arkadaşım tüm c6 sürümlerinin kurulumları aynı yani bir sorun olmaz.
    Diğer bölümlerdeki anlatımla aynı şekilde yükleyebilirsin.
    Hatta ben size linkte vereyim anlatım var sayfa bana ait elimin altında o link oldğu için orayı veriyorum sakın ha reklam olarak anlaşılmasın

http://forum.donanimhaber.com/m_42855405/tm.htm
    C6 kurulumu burada var ilk mesajın biraz ortalarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Bu sertifika olayından sonra cfw işi kafama yattı ve fw'nizi açıkcası çok beğendim Ancak kurulum hakkında bir fikrim yok ve diğer konulardaki jaf kurulumu kendi fw'lerine hitap ettiği için buna uyarlamak istemedim (ilk defa deneyeceğim telefon henüz yeni ve elimde patlamasından korkuyorum ) Konunuza uyarlayabileceğiniz bir cfw kurulum rehberi hazırlar mısınız?

Arkadaşım tüm c6 sürümlerinin kurulumları aynı yani bir sorun olmaz.
    Diğer bölümlerdeki anlatımla aynı şekilde yükleyebilirsin.
    Hatta ben size linkte vereyim anlatım var sayfa bana ait elimin altında o link oldğu için orayı veriyorum sakın ha reklam olarak anlaşılmasın

http://forum.donanimhaber.com/m_42855405/tm.htm
    C6 kurulumu burada var ilk mesajın biraz ortalarında.
    Bilgi için teşekkürler.

Peki bu C6 sistem/mod/flash yada her neyse güncellenir mi? Güncelleniyorsa official site tarzında kendi sitesi var mıdır? ve yine güncelleniyorsa diyelimki pandora modunu yükledim, güncellediğim zaman pandora modu bozulur mu? Çok sordum kusura bakma

• quote:

Peki bu C6 sistem/mod/flash yada her neyse güncellenir mi? Güncelleniyorsa official site tarzında kendi sitesi var mıdır? ve yine güncelleniyorsa diyelimki pandora modunu yükledim, güncellediğim zaman pandora modu bozulur mu? Çok sordum kusura bakma

Tabikide soracaksın sormadan öğrenemeyiz ki :D

Mesela bu pandora güncelleme olarak yeni cfw çıkar onu yüklersin aynı şekilde pandora aang ın blitz var aresmarın xtension var upakulun yani kişiler kendilerine göre ayarlarlar bunları resmi bir site filan yok buradan takip edebilirsin güncelleme olarka mesela pandora şu anda 1.1 yarın birgün 1.2 çıkar ona geçersin windows güncellemeleri gibi yama biçiminde güncelleme çıkmaz bunda tamamen yenilenir

• Yok yani siz bir sistemin üzerine modluyorsunuz ama bu sistem güncellenir mi diye sormuştum (c6) Ama ben yanıtımı aldım sanırım c6 taban gibi bişey ve herkes kendince geliştiriyor, bu yüzden de c6 v1 v2 gibi güncelleme yapılmasına gerek duyulmuyor orjinal sistemin

doğru demi
  • quote:

Yok yani siz bir sistemin üzerine modluyorsunuz ama bu sistem güncellenir mi diye sormuştum (c6) Ama ben yanıtımı aldım sanırım c6 taban gibi bişey ve herkes kendince geliştiriyor, bu yüzden de c6 v1 v2 gibi güncelleme yapılmasına gerek duyulmuyor orjinal sistemin

doğru demi

c6 taban ama c6 nında güncellemeleri çıkıyor ama sonradan eklenmiyor Yani:
    sen şimdi pandora c 6 v11 kullanıyorsun c6 tabanına güncelleme geldi v12 oldu aang ın yeni sürüm hazırlamasını beklemelisin veya başka bir v12 li cfw yükelemlisin

• hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hworm -- 10 Eylül 2010; 3:43:36 >
  • Telefonu flaşlamadan yazılımı güncelleyemezsiniz eğer herhangi bir c6 yüklerseniz. ;)
  • kardeş ikinci ev ekranına bu modu kurduktan sonra saat getirme şansımız var mıdır? son kez bu programı yükleyecem bug yoksa bi daha uğraşmayacam da
  • Yok maalesef. Orası widgetizer ile özelleştirilebilir. Widgetizer ile saatte ekledinmi süper olur :)
  • tema indirebilecegim bir link vereilirmisiniz dostlar
  • Konu dışı isteklerinizi burada yapmayın.
  • O ne ya öyle menüye bak 2*3 değişik ama güzel duruyor denemek lazım
  • Temsili resimler ve birkaç özelliğin anasayfaya eklenmesi tamamlanmıştır
  • PANDORA v1.2 çalışmalarına yakında başlıyorum. Aklımda Türkiye'de ilk olacak birşey var. Bu sefer gerçek bir sürpriz. Ama garanti etmiyorum

Ayrıca birşey söylemek istiyorum. Konuya neredeyse benden başka kimse mesaj yazmıyor. İlgi var yorum yok. Bu da beni kırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

PANDORA v1.2 çalışmalarına yakında başlıyorum. Aklımda Türkiye'de ilk olacak birşey var. Bu sefer gerçek bir sürpriz. Ama garanti etmiyorum

Ayrıca birşey söylemek istiyorum. Konuya neredeyse benden başka kimse mesaj yazmıyor. İlgi var yorum yok. Bu da beni kırıyor

İpucu versen biraz.
  • Adı üstünde sürpriz

Ama olacağını garanti etmiyorum
  • Nedir mesela megoo felanmı yuklıcez
    bır ıkı cıtllat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

PANDORA v1.2 çalışmalarına yakında başlıyorum. Aklımda Türkiye'de ilk olacak birşey var. Bu sefer gerçek bir sürpriz. Ama garanti etmiyorum

Neden yazmıyalım Dostlar ne için var Aang üstadım ellerine sağlık ama işin açıkcası asıl sürprizi merak ediyoruz...(Ya telefon Fw manyağı oldu artık üşeniyorum yedekle,yükle ayarla vs.vs. daha iyisine emin olana kadar Birol üstadın son Fw sinde sabit kalıyorum hız,şarj,ses ve stabilite)

• Yok ya o kadar önemli birşey değil. Olacağı da garanti değil. Umarım olurda kullanırız
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.