Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

çok teşekkür ediyorum 1 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü beceremedim yukardaki kısımda default duvar kağıdı içinmi? ayrıca z://data rofs2 dekı datamı oluyor :)

iyi yakaladın beni forumda olduğum sırada denk geldin CFW kafa yoruyordum msjını görünce cvp vereyim dedim..
    o kısmı boş bırakırsan temaya ait duvar kağıdı çıkar yani default olur ayar. Örnek olarak verdiğim yolda Rofs2 data oluyor ama sin dilersen başka yol göstere bilrisin genelde o tür şeyler data alanında saklanır.

hala default temayı değistiremedim 0x14 deki yere UID yazmam gerek heralde siscontets le acıyorum temaları hepsinin aynı yazıyor UID bır türlü çözemedim anlıyacağınız :(

edit: hallettim tamam ben rofs2 den halletmeye çalışıyordum rofs3 den hallettim :) ama ev ekranı ekleyemedim şimdide bluespectrumHS yi nasıl ekleyeceğimizi anlamadım orjinal postdan ingilizcem o kadarına el vermedi :( http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=27434.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 5 Eylül 2010; 17:40:15 >

• Arkadaşlar forumu takip ederek nihayet 2. el bir 5800 aldım. 5 gündür bu hack format işini okuyorum. Telefonumda 51.0.006.c01.01 yüklü geldi. Şimdi heveslendim ve bu flashlama işine girmeye niyetlendim. Bana yardımcı olabilecek veya tavsiyede bulunabilecek bir arkadaş var mı. Şu an konudaki Pandora_c6v11 i indiriyorum. neler yapmam gerekiyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

Arkadaşlar forumu takip ederek nihayet 2. el bir 5800 aldım. 5 gündür bu hack format işini okuyorum. Telefonumda 51.0.006.c01.01 yüklü geldi. Şimdi heveslendim ve bu flashlama işine girmeye niyetlendim. Bana yardımcı olabilecek veya tavsiyede bulunabilecek bir arkadaş var mı. Şu an konudaki Pandora_c6v11 i indiriyorum. neler yapmam gerekiyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

nasıl yükleme yapılacağıhttp://forum.donanimhaber.com/m_42175925/tm.htm yazıyor bu konuda biraz aşağıya inersen. programlarda mevcut sanırım.

• sayenizde yüklemeyi öğrenip yapabildim hepinize çok teşekkür ederim
    ancak telefon ayarlar kısmına girdiğimde donuyor. Bunun nedeni ne olabilir? ayarlar kısmı donuyor kırmızıya basıp çıkıyorum menü tuşundan kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

sayenizde yüklemeyi öğrenip yapabildim hepinize çok teşekkür ederim
    ancak telefon ayarlar kısmına girdiğimde donuyor. Bunun nedeni ne olabilir? ayarlar kısmı donuyor kırmızıya basıp çıkıyorum menü tuşundan kapatıyorum.

reset attım sorun çözüldü:)emeği geçen herkese teşekkürler. Telefon böyle daha süper oldu:)
  • Sizin adınıza sevindim
  • arkadaslar bu sürümde bug var herhalde ayarlardan telefon yönetimine girince ana menüye atıyor sizde bu sorun var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481
    arkadaslar bu sürümde bug var herhalde ayarlardan telefon yönetimine girince ana menüye atıyor sizde bu sorun var mı

Yahu üst mesajları okusana... Hemen soru soruyorsunuz hiç okumadan..
  • Hocam Sistem önbelleğinin c de kalması telefonun performansını daha iyi artırmaz mı ?

Sanki e de olması performansı düşürüyor gibi geldi.
  • Arkadaşlar biraz sakin olun gereksiz tartışmalara girmeyin.

Ayrıca Aang yeni versiyonda düzeltecektir o hatayı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Yahu ben çok merak ediyorum nasıl okuyorsunuz... İlk mesajdaki açıklamaları okusanız soru sormanıza gerek kalmayacak. Orada varsa vardır yoksa yoktur.

Aha CFW pişirenin halleri. Kafayı yemeye başlıyor yavaştan

Kolay gelsin uğraşlar güzel emekleriniz çok

• Konu ile ilgisiz, tartışma niteliği taşıyan postlar silinmiştir.
    Aynı şekilde devam edildiği takdirde ilgili üyeler uzaklaştırılacaktır.

Bilginize.
  • v1.1 çalışmalarına yarın başlıyorum arkadaşlar. Yapacaklarım hazır. Açılış kapanış resmi harika oldu. Ayrıca belki sizleri bir sürpriz bekliyor olabilir

Takipte kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 7 Eylül 2010; 21:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67
    v1.1 çalışmalarına yarın başlıyorum arkadaşlar. Yapacaklarım hazır. Açılış kapanış resmi harika oldu. Ayrıca belki sizleri bir sürpriz bekliyor olabilir

Takipte kalın

Kusursuz olur inşallah attığımız son flaş olsun.iyi çalışmalar
  • PANDORA v1.1 ÇIKMIŞTIR arkadaşlar

2x3 - 3x4 - 4x5 Menü modlarına sahip. İstediğinizi indirmekte özgürsünüz. Sürpriz 2x3 menü moduydu önizlemesine anasayfadanbakabilirsiniz.
  • Sürpriz derken 2x3 tü demi Ama şık durmuş ne yalan söliyeyim

denemek istiyorum ama 2x3 kullanışlı mı hocam ? Siz kendiniz hangisini kullanıyorsunuz
  • 2x3 telefonunda farklı bir görünüm isteyenler için ideal bence. Ben şahsen 3x4'ü kullanıyorum Ama 3 menü modu da güzel gerçekten.

Flaş atmak seni sıkmıyorsa 2x3'ü bir dene derim Beğenmezsen önceki haline geri dönebilirsin nasıl olsa.
  • Pandora v1.1 hayırlı olsun kardeşim
  • Sağol abi

Artık Pandora değilde PANDORA diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Eylül 2010; 22:10:19 >
  • usta illa flash attırcan bize

4*5 sürümü kursam Phone Guard mesajlarda sıkıntı vermez dimi usta ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.