Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

Yahu burası istek yerimi.. Ana başlıktan sorsanıza

http://forum.dailymobile.se
    http://forum.pnht.org

Tamam tamam kızma yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Bence güzel olmaz 4x5 menü yapmaman daha iyi

Bence farklı zevkleri düşünmek fena fikir değil

Ayrıca mesajlar ve yedeklerle ilgili soruma da cevap almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 4 Eylül 2010; 22:10:51 >
  • O soruya cevap vermiştim.

En iyi kurulum temiz kurulumdur. Aksi taktirde yazılımda sorunlar oluşabilir, oluşacaktırda..

Sizin için en iyisi, Ovi Suite üzerinden Senkronizasyon olacaktır.
  • sanırım bug var bilinçli yapılmamıssa telefon yönetimine giremiyorum güvenlik ayarlarını nasıl bulucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

sanırım bug var bilinçli yapılmamıssa telefon yönetimine giremiyorum güvenlik ayarlarını nasıl bulucaz

Orayı hiç kullanmadığımdan dikkat etmemişim. Oradan tam olarak ne yapmayı planlıyorsunuz? Orijinal C6 FW'de de o problemin var olmasından şüpheliyim.
  • quote:

quote:

sanırım bug var bilinçli yapılmamıssa telefon yönetimine giremiyorum güvenlik ayarlarını nasıl bulucaz

Orayı hiç kullanmadığımdan dikkat etmemişim. Oradan tam olarak ne yapmayı planlıyorsunuz? Orijinal C6 FW'de de o problemin var olmasından şüpheliyim.

tuş kilidinin süresini uzatmak istemiştim ama neyse sarjdan kar ederiz böylece kalsada olur ayrıca telefon gözle görülür derecede hızlandı menü düzenleri ve acılıs süper olmuş.teşekkürler

• arkadaşlar bu mod işi epey bi b.ka sardı. Hergün bir yeni cfw çıkıyor ama hepsinin bir eksiği var gibi. Birinde tamam olan diğerinde eksik oluyor gibi duruyor bekleyelim upakul yapsın
  • Upakul ne yapacak, kuş mu konduracak. Bence arkadaşların yaptıkları gayet yeterli, gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.
  • quote:

tuş kilidinin süresini uzatmak istemiştim ama neyse sarjdan kar ederiz böylece kalsada olur ayrıca telefon gözle görülür derecede hızlandı menü düzenleri ve acılıs süper olmuş.teşekkürler

Telefon Yönetimiyle yapılacak pek fazla şey yok. Olsada olur, olmasa da dediğim birşey.

Ayrıca tuş kilidi süresi C6 yazılımında o bölümden uzatılmıyor. Ayarlar --> Telefon --> Ekran --> Işık zaman aşımını değiştirmeniz gerekiyor. C6 yazılımından kaynaklı olarak telefon yönetimindeki seçenek zaten gelmiyor

@caglarnal söyle eksiğimizi? Zaten adı üstünde Custom Firmware. Yani Özelleştirilmiş yazılım anlamına geliyor. Herkesin yaptığı aynı olursa yapmanın ne anlamı kalacak? Çok mantıksız konuşuyorsun.

@dangerous Desteğin için teşekkür ederim

O bugunda çaresine birşekilde bakmaya çalışacağım. Her ne kadar "bana göre" önemsizde olsa denemekte fayda var. Sonuçta yaptığım CFW'yi kendim içinde yapıyorum

• quote:

quote:

Telefon Yönetimiyle yapılacak pek fazla şey yok. Olsada olur, olmasa da dediğim birşey.

Ayrıca tuş kilidi süresi C6 yazılımında o bölümden uzatılmıyor. Ayarlar --> Telefon --> Ekran --> Işık zaman aşımını değiştirmeniz gerekiyor. C6 yazılımından kaynaklı olarak telefon yönetimindeki seçenek zaten gelmiyor

@caglarnal söyle eksiğimizi? Zaten adı üstünde Custom Firmware. Yani Özelleştirilmiş yazılım anlamına geliyor. Herkesin yaptığı aynı olursa yapmanın ne anlamı kalacak? Çok mantıksız konuşuyorsun.

@dangerous Desteğin için teşekkür ederim

O bugunda çaresine birşekilde bakmaya çalışacağım. Her ne kadar "bana göre" önemsizde olsa denemekte fayda var. Sonuçta yaptığım CFW'yi kendim içinde yapıyorum

Gayet mantıklı konuşuyorum sence neden herkes şu var mı, bu eksik mi bu tamam mı diye soruyor.Zaten eleştirilmeye tiki var herkesin.. eksik var mı var ki sende yukarıda bahsetmişsin.Benim bekleme nedenim bu seni tanımam etmem ama yine emek veriyorsun emeğe saygı sonsuz

• Ben birini yapsam başka biride aynısını yapsa insanlara indirecek seçenek kalmıyor. Ayrıca CFW'yi kendime göre yaptım. Öneriler doğrultusunda da hoşuma gidenleri ekliyorum. İsteyen indirir isteyen indirmez sonuçta insanlara faydam olmasını istiyorum.

Bu konu hakkında son mesajımdı bu. Bir şekilde aynı konu hakkında cevap yazarsan benden cevap bekleme
  • Ok.Bence forumda genel bir istek listesi oluşturulsun ona göre bir cfw yapsın ustalar. Bizde afiyetle yiyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

arkadaşlar bu mod işi epey bi b.ka sardı. Hergün bir yeni cfw çıkıyor ama hepsinin bir eksiği var gibi. Birinde tamam olan diğerinde eksik oluyor gibi duruyor bekleyelim upakul yapsın

Upakulun yaptığını yükleyince ne olacak ki telefona farklı birşey mi gelecek o da aynı yöntemi kullanıyor buradaki CFW ustalarıda aynı yöntemi kullanıyor tamam kaynakları vs leri onlar bulmuş olabilirler ama Upakulun yaptığıda modifiye yok şu var bu yok diyerek beğenmeyecekseniz oturun bence kendiniz yapmaya uğraşın Aang67 ne dersek bizi kırmıyor uğraşıyor ve yapmaya çalışıyor.

Mesela ben sadece merak ettiğim için bir cfw yapmaya çalışacağım nasıl olacak bilmiyorum ama bazen kendi yaptığın başkalarının yaptığından 1000 kat daha iyi gelir.
    İnsanoğlu hiç bir şeyi beğenmez herşeye bir kusur bulur ama kendi yaptığınada başkaları buldumu kızar.
    Bana göre bu forumdada çok büyük ustalar var ve Upakul un cfwlerinden daha güzellerini yapabilecek bilgiye sahipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 4 Eylül 2010; 23:54:14 >

• Her CFWyi yapan kendine göre yapıyor en azından ben öyle yaptım. Bu neden yok diye sormak ya da bu eksik demek anlamsız. Bu eleştiri diye nitelendirilebilir ama kişisel zevktir saygı duymak lazım.

Şu an forumda bizim forum dostlarının yaptığı benimki dahil 4 tane yanılmıyorsam Mod var sırf C6 için. Başka bir Ülke forumunda bu kadar olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Neyse fikrimi belirteyim dedim, seçim özgürlüğü ve çeşitlilik iyidir
  • tamamdır sorun cözüldü.tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 5 Eylül 2010; 0:01:16 >
  • Nihayet birşeyleri açıklığa kavuşturabildiğimize sevindim.

Ne bugu? Ufacık birşey yüzündenmi tartışma çıkardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 5 Eylül 2010; 0:01:28 >
  • quote:

Nihayet birşeyleri açıklığa kavuşturabildiğimize sevindim.

Ne bugu? Ufacık birşey yüzündenmi tartışma çıkardın

En başından beri bug'lardan bahsetmek istemiştim.Upakul'dan bahsetme nedenim ise bugları temizlemek için çıkarmıyor hala diye biliyorum sağlam bir cfw yapmak için.Yine söylemeliyim forum çok karışık bu konuda tek başlık halinde sunulsa şu cfw'ler özellikleri fian yazılsa hem herkes bu kadar soru sormaz hemde isteyen istediği cfw rahat bulur nacizane fikrim budur

• En başta böyle yazsaydın ya tartışma çıkmasaydı
  • Upakul çok iyi bir modcu ilk modladığım onun versiyonlarından biridir. Ancak şu var bu işler yapa yapa öğrenilir. Upakul u beklemekten sıkılıp kendim işe kalkıştım. kendimce mutlaka denenmiş onaylanmış modları koydum kendi yazılımıma hatayı en aza indirgemek için böyle yapmayı uygun gördüm.

Upakul dersleri yüzünden yavaş gidiyor onun sayesinde modlamayı öğrendim :P

Ama sanmayın ki Upakul bugsız çıkarıyor her yaptığı modda illaki birşeylerde hata olabilir. Onun avantajı beta test eden arkadaşları. Biz ise zevk için yapıp beta test filan çok uğraşamıyoruz.

C6 sanıldığının aksine V51 i baz almıyor tamamen c6 yazılımından aşırılmış 5800 uyarlanmış bir mod. PNHT bunu yapabilmek için birçok yerini de değiştirmiş. O yüzden modların çoğu v51 den alınıp konulamıyor bir çoğu N97 modlarından alınıyor.

Neyse lafı dağıtmayayım tüm cfw pişiren dostlara sabırlar diliyorum.

• Aresmar kalbimi okumuş yazmış yukarıya benden ona kocaman bir Rp+

Tecrübe herşeydir ama sıfırdan başlamakta kolay değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamicals2 -- 5 Eylül 2010; 0:20:02 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.