Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bende siyah 5800 kullanıcısıyım bu yazılımı cihazıma nasıl yüklerim hangi adımları izlemem gerekiyor bilen varsa acil yardıcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_84

slm arkadaşlar bende siyah 5800 kullanıcısıyım bu yazılımı cihazıma nasıl yüklerim hangi adımları izlemem gerekiyor bilen varsa acil yardıcı olabilirmi?

forumda herşey var kimseye sormadan yapabilirsin ama ilk önce sabırlı ol iyi incele doğru seçimi yap
  • Düzen meraklısı biri daha... Bırak kardeş dağınık kalsın bu tek tip merakı yüzünden bu memleket ilerlemiyor zaten ... çeşitlilik iyiydir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Düzen meraklısı biri daha... Bırak kardeş dağınık kalsın bu tek tip merakı yüzünden bu memleket ilerlemiyor zaten ... çeşitlilik iyiydir..

Bak ya okuman iyi değil yada gözlerinde problem var ben ne demek istedim bak:
    1)Forumda birden çok cfw var hepsi ayrı özelliklere sahip (keşke 15-20 olsa)
    2)Herkes sağa sola saldırıyor ne yapıcam hangisini yüklim şunda şu var mı vs
    3)Diğer forumlarda üstadlar düzenli çalışıyor belirli testlerden geçiriyor bug varsa onları temizliyor ve böylece temiz olabildiğince hatalardan arındırılmış bir cfw çıkıyor
    4)Benim istediğim böyle bir ekibin oluşması ve bizim forumunda yabancı forumlar seviyesinde sistemli düzenli olması

kötü birşey mi istemişim.Sistemli çalışmak gerçi biz türklere epey bir ters ama

Ben tek cfw çıksın demek istemedim

• arkadaşlar bu c6 sürümünü yükleyince eski versiyona yani normal 5800 yuazılımına geri dönebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_84

arkadaşlar bu c6 sürümünü yükleyince eski versiyona yani normal 5800 yuazılımına geri dönebiliyormuyuz

Arkada kalan sayfaları biraz okusan geri dönülebildiği 100 lerce kez yazıldı hatta ayrı konular bile açıldı
  • gereksiz olucak ama default temayı bir türlü değiştiremedim symbian-freak dan baktım ama anlamadım hex editörle falan birşeyler yapın diyor ama orayı çözemedim bir türlü bir yardımcı olurmusunuz?
  • TEşekkürler
  • valla uğraşlar için çk teşekkürler ben fatih kardeşimizin sürümünü kullanıyorum ama v51den çok fazla pil tüketimi yapıyo v51 de 2-3 gün giden şarjım bunda 1 gün bile gitmiyo sürekli msjlaşan biriyim bu sürümlerde nasıl bide şu tuş ışıkları düzeltildimi onu sorucaktım sürekli yanıyo sinir ediyo bide sarjı oda yiyo olabilir yardımlarınızı beklyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

gereksiz olucak ama default temayı bir türlü değiştiremedim symbian-freak dan baktım ama anlamadım hex editörle falan birşeyler yapın diyor ama orayı çözemedim bir türlü bir yardımcı olurmusunuz?

Kendi CFW'de Açılışta pakete ekledğiniz bir temanın sonradan direk ilk kurulumda çalışması için

private\10202be9\101F876F.txt (Varsayılan Açılış teması duvar kağıdı)

0x2 Bu kısım varsayılan tanımlama burda kesin bir değer girilidir aşağıdaki gibi SIFIR yazmalısın.
    0x2 string "0" 16777216

0x6 Bu kısımdaki tırnak içindeki alana örnek veriyorum > "z://data/image/on.jpg" gibi bir 360x640 ebatarda istediğiniz duvar kağıdı tanımlaması yapabilirsiniz.
    0x6 string "" 16777216

0x14 Açılış temasının kodu bu kısıma yazılıyor
    Tema kodunuz CFW içinden "private\10207114\import" adresinde bulunuyordur.Dosyalar temaların kodlarını temsil eder genelde 2binlerle başlar sonradan eklenen temalar yada çok karmaşık dizilimde haddinden uzun dosya isimlerine sahiptirler.Temanızın o kodunu 0x14 adresine yazmalısın.
    0x14 string "2002xxx"

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 5 Eylül 2010; 2:20:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

gereksiz olucak ama default temayı bir türlü değiştiremedim symbian-freak dan baktım ama anlamadım hex editörle falan birşeyler yapın diyor ama orayı çözemedim bir türlü bir yardımcı olurmusunuz?

0x6 Bu kısımdaki tırnak içindeki alana örnek veriyorum > "z://data/image/on.jpg" gibi bir 360x640 ebatarda istediğiniz duvar kağıdı tanımlaması yapabilirsiniz.
    0x6 string "" 16777216

çok teşekkür ediyorum 1 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü beceremedim yukardaki kısımda default duvar kağıdı içinmi? ayrıca z://data rofs2 dekı datamı oluyor :)

• quote:

çok teşekkür ediyorum 1 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü beceremedim yukardaki kısımda default duvar kağıdı içinmi? ayrıca z://data rofs2 dekı datamı oluyor :)

iyi yakaladın beni forumda olduğum sırada denk geldin CFW kafa yoruyordum msjını görünce cvp vereyim dedim..
    o kısmı boş bırakırsan temaya ait duvar kağıdı çıkar yani default olur ayar. Örnek olarak verdiğim yolda Rofs2 data oluyor ama sin dilersen başka yol göstere bilrisin genelde o tür şeyler data alanında saklanır.
  • Ayarlar > Telefon > Telefon Yönetimi kısmına girmeye çalışırken ana menüye atıyor. Hepinizde böyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

O soruya cevap vermiştim.

En iyi kurulum temiz kurulumdur. Aksi taktirde yazılımda sorunlar oluşabilir, oluşacaktırda..

Sizin için en iyisi, Ovi Suite üzerinden Senkronizasyon olacaktır.

Ama yanlış cevap aldım, onu yedeklerim demiştim. Benim için önemli olan yükleyip düzenlediğim uygulamaların silinmeden başka CFW yükleyebilme olasılığım.
  • Böyle birşey maalesef mümkün değil. Uygulamalarınızı geçiremezsiniz yeniden yüklemelisiniz.

@megaturk üst mesajları okuyun.
  • merhaba arkadaşlar benim telde orjinal c6 v11 var oyunlarda ve telefondaki videoları izlerken bazen donuyor bu sürümde bu sorun çözüldü mü 5800 v51 varken bu oyunları donmadan çok rahat oynuyordum ne oldu da donuyor bu oyunlar ve videolar
  • quote:

Böyle birşey maalesef mümkün değil. Uygulamalarınızı geçiremezsiniz yeniden yüklemelisiniz.

@megaturk üst mesajları okuyun.

O zaman 50 tane uygulamayı ayarlama işi beni bekler..:
  • Yahu ben çok merak ediyorum nasıl okuyorsunuz... İlk mesajdaki açıklamaları okusanız soru sormanıza gerek kalmayacak. Orada varsa vardır yoksa yoktur.
  • quote:

Yahu ben çok merak ediyorum nasıl okuyorsunuz... İlk mesajdaki açıklamaları okusanız soru sormanıza gerek kalmayacak. Orada varsa vardır yoksa yoktur.

Aha CFW pişirenin halleri. Kafayı yemeye başlıyor yavaştan
  • Benim nacizane görüşüm, cevabi ilk mesajınızda olan ya da konunun içerisinde olan soruları mümkün olduğu kadar cevaplamayın. Armut piş ağzıma düş toplumu olduğumuz için, siz soruları milyon kere de cevaplasanız o soruların devamı gelecek. En iyisi mi cevaplamayın, soruyu soran kişi arama motorlarını kullanıp cevabını kendisi bulsun. Böylece sizler de, sizi takip edenlere daha verimli paylaşımlar sunabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.