Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bu sürümde tapping mode var mı ? Şu kayıdırmalı alarm, arama cevaplama falan
  • @ademcevahir inan bana denemedim. Sorun çıkaracağını sanmıyorum ama garanti veremem. O programı 3x4 kullandığımdan 3x4'te test etmiş oldum ama yine söylüyorum sorun çıkaracağını zannetmem.

@Ümmet Çivi var var Özellikler listesinde yazıyor zaten

Edit: Şu açılış kapanış resmi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Beğenirseniz v1.2 sürümünde altına v1.2 yazıp yine bunu kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Eylül 2010; 22:49:51 >
  • Hocam yine fw attıracaksınız bana ya yeter ama ya
  • Yahu ses kodeklerini de eklemiştim doğru ya

Yanlış hatırlamıyorumdur umarım Ama ekledim diye hatırlıyorum + rofs2'ye eklemeye çalıştığımda dosya boyutları aynı. Demekki eklemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümmet Çivi
    Hocam yine fw attıracaksınız bana ya yeter ama ya

millet ne hale geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

@ademcevahir inan bana denemedim. Sorun çıkaracağını sanmıyorum ama garanti veremem. O programı 3x4 kullandığımdan 3x4'te test etmiş oldum ama yine söylüyorum sorun çıkaracağını zannetmem.

@Ümmet Çivi var var Özellikler listesinde yazıyor zaten

Edit: Şu açılış kapanış resmi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Beğenirseniz v1.2 sürümünde altına v1.2 yazıp yine bunu kullanabilirim

nasıl birşey bu tapping mode ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 9 Eylül 2010; 23:16:18 >

• Telefonu sallayınca aramaları, alarmları susturmaya yarıyor

Edit: Upakul'u CFW'de varmış.

Sensör ayarlarına dokunma kontrolü olarak geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Eylül 2010; 23:16:59 >
  • quote:

Telefonu sallayınca aramaları, alarmları susturmaya yarıyor

Hımm teşekkürler iyiymiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Telefonu sallayınca aramaları, alarmları susturmaya yarıyor

Hımm teşekkürler iyiymiş :D

Heheh sallama deyince aklıma geldi bunu Blitz e koyacaktım ben sonra aklıma geldi sallamayı daha önce denemiştim. Şöyleki alarm susturmak için salla kontrolüne ayarladım ancak bu sallama öle tutarssız çalışıyor ki bazen azıcık sallayınca bazen deli gibi sallayınca susturuyor. Sonra neyse sabah alarm çaldı ertleyim diye telefonu salladım susmadı bi daha daha kuvvetli salladım gene susmadı bi daha derken bende uyku filan kalmadı. Yani durum budur

• Benim anlamadığım neden dokunma kontrolü diye geçiyor Dokunmayla olan alakasını çözemedim
  • quote:

Benim anlamadığım neden dokunma kontrolü diye geçiyor Dokunmayla olan alakasını çözemedim

Aslında ingilizcesi tapping control yani hafifçe vurma anlamına da geliyor. Yanlış bir çeviri olmuş :) Telefonu avucunuzda tutup diğer avucunuzun içine sarsıcak şekilde vurursanız kesin çalışıyor

• dev ikonlu 1x2 menüde isteriz dedem zor görüyor hayırlı uğurlu olsun.
  • 1x2 değilde 10x20 yaptıkmı tamamdır ya. Herşeyi tek ekranda toplarız artık

Sağol
  • quote:

1x2 değilde 10x20 yaptıkmı tamamdır ya. Herşeyi tek ekranda toplarız artık

Sağol

10x20 kulaga fena gelmiyor aslinda
  • c6 5800 konusunada ekledim.cfw yi kullanan arkadaşlardan ricam incitici hatta hakarete varıcı sözlerle acayip eleştiriler yapmayınız.Gerçekten çok uğraştıran bir işle iştigal ediyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

dev ikonlu 1x2 menüde isteriz dedem zor görüyor hayırlı uğurlu olsun.

Dedenizde mi 5800 cı oo teknolojik dede

quote:

1x2 değilde 10x20 yaptıkmı tamamdır ya. Herşeyi tek ekranda toplarız artık

Sağol

200 tane icon ne yüklersek ana menüye koyarız klasörlere gerek yok :D
    Kalemle bile zor seçilir artık birde menünün açılma hızını düşünemiyorum.200 icon yüklenene kadar.

• Yahu bende ciddi söylemedimki
  • BUG dediğiniz şey nedir arkadaşlar BUG'lu olursa ne olur olmazsa ne olur dostlardan biri izah edebilirmi lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

BUG dediğiniz şey nedir arkadaşlar BUG'lu olursa ne olur olmazsa ne olur dostlardan biri izah edebilirmi lütfen?

BUG sorun demek ufak sorun hata anlamında kullanılıyor
  • Yani hatasız. Önceki sürümlerde biliyorsunuz hatalar mevcuttu. Onları tespit ettim ve sıfırdan CFW'yi hallettim. Şu an problemsiz çalışıyor telefonumda
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.