Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

aang67 arkadaşım şu media tusu türkçelestirme dosyalarını pm ile atbilir misin şimdiden teşekkürler

Konudaki ilk mesajını sildiğin anda atabilirim.

Arkadaşlar Maxi-Ceep'te konumu bir şahıs izin almadan yayınlamış. Eğer biraz olsun hatrım varsa konuyu silmesi için baskı yapabilirmisiniz?

vampiries adlı üye benim orada.

CFW'yi kullanıyor veya kullanmıyor olmanız önemli değil, emeğim geçtiyse veya azda olsun hatrım varsa konuyu silmesini isteyin

tamam aang67 arkadaşım mesajımı sildim sen de sözünü tut atar mısın dosyaları

• Gönderdim PM.
  • arkadaşlar bundan sonra sizde orada cfw lerinizi yayınlayın başka çaresi yok bu işin.ayrıca birde guduwap diye bi yer var,onlarda maxiden çalıyor
  • quote:

Gönderdim PM.

tesekkür ederim arkadasım ama senden son bir istegim var tus kilidi titresimini kapatmak istiyorum nomadcry üstaddan aldım o olmadı sana zahmet onu da atar mısın şimdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

quote:

Gönderdim PM.

tesekkür ederim arkadasım ama senden son bir istegim var tus kilidi titresimini kapatmak istiyorum nomadcry üstaddan aldım o olmadı sana zahmet onu da atar mısın şimdiden tesekkürler

Benim verdiğim modda bir sorun yok
  • ilk sayfadaki 5*4 dosyayı ındırıp kurdum tele,yalnız 3*4 çıktı,bilgin olsun.ilk sayfayı degiştirirsen iyi olur.
  • arkadaşlar pandora tam aradığım modlama olmuş özellikle şarjı baya tatminkar iki hafatdır kullanıyorum 6güne gittiği oldu. 3 tane arkadaşada yülledim . c6v20 pandora modlarsa çok iyi olcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagocuk

arkadaşlar pandora tam aradığım modlama olmuş özellikle şarjı baya tatminkar iki hafatdır kullanıyorum 6güne gittiği oldu. 3 tane arkadaşada yülledim . c6v20 pandora modlarsa çok iyi olcak..

Sen ne yaptın 6 gün diyorsun ya. Ciddi ciddi 6 gün gitti yani?

v20'yi ayrı bir sürüm olarak modlayabilirim. Böyle birşeyi düşünüyorum.

Şu telefonda 3 günü bulamayanlardan bahsediyoruz ki ben maksimum 3 gün kullanabiliyorum telefonu. 6 gün herhalde full hatsızda boş boş durdu telefon?

@promised ilk mesajı düzenledim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 15 Kasım 2010; 22:37:57 >
  • bencede pandora güzel bir mod olmuşfakat şu v20 işine bi el atsan artık iyi olur,çok beklettin

birde şu internet radio programı harika olmuş yalnız anlayamadığım bir şekilde bazen kanal açarken,yükleniyor diyor ama açmıyor direk programdan atıyor,bunu çözemedim bir türlü,birde inanılmaz bir pil sarfiyatı var,şu sorunlar bir çözülse şahane olacak..
  • Aang üstadım benim açtığım konudaki fw^yi modlarmısın lütfen ancak senin elinden çıkarsa enfes olur

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=34662.0

Ev ekranına 20 kısayol
    4*4 veya 4*5 menü
    Conversation
    Auto installer-Thinkchange
    gerekli gerisi zaten hız ve şarj süresi muhteşem inan çok makbule geçer...

Dili önemli değil ingilizce olsada olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 15 Kasım 2010; 23:02:25 >
  • estami@ senin yeni fw yi 2 gun test ettim,tarayıcıda sıkıntı var o fw de,belli bi sure sonra kitleniyor tarayıcı.
  • v20, v60'a portlanmadan henüz düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

seffaf tema tavsiye ederim

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK]

http://uploading.com/files/ec63b962/Nokia%2BTheme%2Bmcc%2BBy%2BLarsson.sis/

Tekrar upload edebilmisiniz. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    1- Temaya göre değişir.Mesela benim yazılımımda Colourfulness adlı temada şeffaf oluyor.Hadi koş Sunrise'a.

Colourfulness adlı temayı nereden indirebilirim. ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.