Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visivo
    en sorunsuz cwf pandora bana göre kimin de gps çalışmıyor kiminde thıngchange yalnız efekler biraz kasma yapıyor ama güzel olduğu için sanırım.

Hadi bana Sunrise'da olup ta Pandora'da olmayan bir sorun söyle.
  • aang67 arkadasım şu en son yaptığın cfw yı atar mısın şu media barı türkçeye cevirdigın sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481
    aang67 arkadasım şu en son yaptığın cfw yı atar mısın şu media barı türkçeye cevirdigın sürüm

Media barı ilk türkçeye çeviren benim ama daha yayınlamadım Ayrıca Aang isteyenlere Pm ile vereceğim demişti. Forumda yayınlamayacaktı herhalde. Ama neden böyle dedi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaş onu demek istememiş. Alınma canım Bu yorum forumla sınırlı değil, dünya üzerinde yüzlerce CFW var SUNRISE'ı bende bir ara deneyeceğim. Ama flaşlama vakti gelince.

@Arkadaşlar yalnızca 3x4 olarak yükleyebilirim. İstediğiniz menü modunu da siz ekleyiverirsiniz

@Emin abi Türkçe Media Bar'ı TIMERIDER verdi demiştin, hatta o verdi biz kullanıyoruz demiştin, bir önceki sayfada yazıyor acaba ben mi anlayamadım

Olmazsa Ingilizce olarak veririm sorun değil. Edit: Doğru sen daha 1.4'ü yayınlamadın ben kendim de Türkçeye çevirmiştim ama eklemeyeyim bari. Benim kafa gelip gitti Türkçe Media Bar'ı çıkartıp eklerim.

@gokhan konudaki ilk mesajını siler misin? Oraya rezervasyon yapılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 7 Kasım 2010; 12:27:20 >

• @Arkadaşlar yalnızca 3x4 olarak yükleyebilirim. İstediğiniz menü modunu da siz ekleyiverirsiniz

3x4 olsun usta yükleyelim şu cfw yi.
  • Buyrun Link:

http://www.multiupload.com/K2KCD7GNQ5

N8 stili tuş kilidi de var arkadaşlar. TIMERIDER teşekkürler

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK]

Yalnız Media Bar İngilizce haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 7 Kasım 2010; 19:21:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Buyrun Link:

http://www.multiupload.com/K2KCD7GNQ5

N8 stili tuş kilidi de var arkadaşlar. TIMERIDER teşekkürler

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK]

Daha yeni flaş attım ya 15 dk olmadı daha

Ama indiriyorum tabikide

• Yalnız Media Bar İngilizce haberiniz olsun.
  • quote:

quote:

en sorunsuz cwf pandora bana göre kimin de gps çalışmıyor kiminde thıngchange yalnız efekler biraz kasma yapıyor ama güzel olduğu için sanırım.

ben senin cwf yi kastetmedim.
  • quote:

quote:

Sorun değil ama özellik pandorada parmağımızı ekranda sürüyerek açtığımız tuş kilidi sunrise ta yok

Yani en son yoktu yeni bir cfw hazırlayıp koyduysan bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Sorun değil ama özellik pandorada parmağımızı ekranda sürüyerek açtığımız tuş kilidi sunrise ta yok

Sen beta olanı denemişsin onda sorunlar vardı yoksa sürükleyerek açılan tuş kilidi bütün c6 cfwlerde var

• teşekkğrler usta,
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

quote:

Yav senin denediğin sürüm BETA'ydı onda sorunlar vardı sonra zaten linki kaldırdım yüklemeyin diye bas bas bağırdım.Tuş kilidi zaten bütün yazılımlarda var.Şu anda Sunrise'da da var ve hep vardı.

Ama duyan yok bizi takan yok mesajlarımı okuyan yok açıklamaları okuyan yok bu neymiş diye bir okuyayım diyen yok sonra da derler bunun özelliği daha az şurası bozuk o yüzden bu daha kötü.

• Arkadaş 3 hafta geriden geliyor
  • Az önce yükledim FW mükemmel ama tuş kilitinde bile mavi yüzeyde PANDORA yazıyor emeğine sağlık ama ne gerek var bu kadar reklama neyse ben şu yeni çıkanı deniyeyim birde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami
    Az önce yükledim FW mükemmel ama tuş kilitinde bile mavi yüzeyde PANDORA yazıyor emeğine sağlık ama ne gerek var bu kadar reklama neyse ben şu yeni çıkanı deniyeyim birde....

Yazılımda tek reklam orada varzat en. c2z patch ile değiştirebilirsin orayı.
  • bu pandora 1.3.1 de pil süresi nasıl?

bide, diğer cfw lere göre telefon çok geç açılıyor ve kapanıyor pandorada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Kasım 2010; 13:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu pandora 1.3.1 de pil süresi nasıl?

Pil süresi olarak CFW'ler arasında pek fark yok aslında.Pandora ve Sunrise'da pil süresini artıran modlar var.Yani bu iki CFW'yi aynı kabul edebiliriz.Ama Blitz'de , Flag97'de bu modlar yok sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu pandora 1.3.1 de pil süresi nasıl?

Telefonun daha hızlı ve sorunsuz çalışması için eklemem vardı. Kapanma konusunda sıkıntım yok ama açılma konusunda çok az bir fark geç açılıyor ama böyle olması daha iyi bence.

Pil süresi hakkında, kendi kullanımımdan bahsedeyim. Şu aralar "Normal kullanımda" 3 gün, "Normalin biraz üstünde" 2 gün, "Yoğun kullanımda" 1 gün gidiyor. Tabiki CFW'yi kurdukdan aşağı yukarı 1 hafta sonra bu hale geldi.

Not: Bu Normal kullanım kendime göredir, hemen hemen her akşam yarım saat civarı Wi-Fi ile internete giriyorum ve bazen müzik dinliyorum. Ufak tefek abartılar olabilir çünkü herşeyin kaydını tutmadım. Kendi izlenimlerim bunlar.

@Emin abi haklısın batarya modu uygulandı ilk mesajda da yazıyor zaten. Ama onun çok fazla etki ettiğinden şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Kasım 2010; 15:18:17 >

• Ben dün sizin yazlımınızı görmeden önce sunrise yazılımını yükledim(sunrise ı yazan arkadaş alınmasın gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor ama pandora bana daha cazip geldi) mesela sizin yazılmınızı yine aynı yöntemle yükleyebilirmiyim yada başka bir formülü var mı ?
    Ayrıca yazılımdan memnun kalmaz isem telefonu ilk aldığım hale nasıl getirebilirim.Cevaplarsanız çok sevinirim.
    Teşekkürler..
    Yazılımları üreten herkese yürekten teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.