Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

Bende hiç öyle birşey olmuyor, olmadı. Fatih abinin CFW'inde de olduğunu sanmıyorum ama öyle diyorsanız Kendisine sormak gerek.

Oluyor Tolunay oluyor.Bu şu anda tüm CFW'lerde var.Sen anlamamışsın arkadaşın dediği şeyi.Oto. tuş kilitlemesini kapa ve ekranın zaman aşımına uğramasını bekle.Ekran sönecek ama arkadaşın dediği tuş ışıkları açık kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Bende hiç öyle birşey olmuyor, olmadı. Fatih abinin CFW'inde de olduğunu sanmıyorum ama öyle diyorsanız Kendisine sormak gerek.

Oluyor Tolunay oluyor.Bu şu anda tüm CFW'lerde var.Sen anlamamışsın arkadaşın dediği şeyi.Oto. tuş kilitlemesini kapa ve ekranın zaman aşımına uğramasını bekle.Ekran sönecek ama arkadaşın dediği tuş ışıkları açık kalacak.

Tamam şimdi anladım. O şekilde hiç kullanmadım telefonu ama her CFW'de olduğunu biliyorum. O zaman tuş kilidine de geçmiyor ve yakın zamanda düzeltilebileceğinden şüpheliyim.

• Bi sorunum var
    Ekranı döndürdüğümde Numara bölümü dönmüyo /tuş takımı\ diğer yerlerde ekran dönüyor. neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indie
    Şimdi hocam, ben fatih abinin cfwsini kullanıyorum. Gayet de iyi ama telefonun tuş kilidini kilitlemeyi sevmeyen birisiyim. masanın üzerine bıraktığım zaman aleti, bir süre sonra doğal olarak ekran ışığı sönüyor, ancak sarı ve yeşil tuşlar ile media tuşunun ışığı açık kalıyor. tuş kilidini kilitlemedikçe de bunlar kapanmıyor. bunları ilk başlarda cfwye dahil edilmiş lightctrl programı otomatik kapatıyordu, ancak farkettim ki o program da uyumsuz, çağrı gelince kafasına göre ekran ışığını minimuma falan getiriyor, ayarları sıfırlanıyor, ben de devre dışı bıraktım. Çünkü ne silebiliyorum ne de güncelleyebiliyorum.

Şimdi belki hata bendedir, başkalarında bu problem olmayabilir. Yine de ben şöyle bir daha açıkça sorayım, ekran ışığıyla senkronize biçimde, tuş ışıkları da kendiliğinden (lightctrl gibi bir bileşen olmadan) kapanıyor mu?

Buraya bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42757632&key=tu%FE

• @ dangerous, teşekkürler, ancak mesajınızdan anladığım kadarıyla bu bahsettiğiniz de tuş kilidini devreye sokarak (zamanını seçebilme opsiyonuyla) problemi çözmeye yönelik bir çözüm. Bunu sağlayan bir kaç program zaten yüklü telefonumda. Sanırım tuş kilitlenmeden ışıkların sönmemesi c6 fwsi ile 5800 arasındaki bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Bu durumda yapacak fazla bir şey yok.

Zaten kasım ayında v60ın yayınlanacağı söyleiyor, bir süre daha böyle idare edip ondan sonra alternatiflere bakmak en temizi gibi duruyor

İlgilenenlere teşekkürler.
  • Aslında kökten bir çözüm daha var. O da o iki ışığı tamamen kapatmak. Ben yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde kullanıyorum ve bir eksikliğini de görmedim. Tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_vs_schumi

usta ellerine sağlık.. herşeyini çok beğendim.. tek rahatsızlık duyduğum kısım home ekranının yavaş yatay/dikey dönmesi ki bu sorun bile sayılmaz :)
    normalde sensör kapatıyordum :) taki customlarda yatay alfasayısal klavyeyi görene kadar.. ellerine sağlık..

Böyle bir sorun yok, tema efektleri açık konumdayken bu şekilde olması normaldir. Sensörler kapalıyken anında dönüyor. Sensörler açıkken biraz daha geç dönmesinin sebebi de sensörler açık konumdayken ekranın tamamı hafızaya alınmadan gösterilmemesi. Farkettiyseniz efektler kapalı konumdayken hızlı dönse bile ekranın bazı yerleri biraz daha geç geliyor. Beğenmenize sevindim, güle güle kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

usta efectler biraz kasma yapıyor sanki şu hani uygulamalar a giriş çıkışta yan yan gidenler

Yoo kasmıyor? Bende gayet hızlı çalışıyor onlar. Bazı programlar Uygulamalar'a girişi zorlaştırdığından yapıyor olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Ulen zirt pirt cfw degistiriyorsunuz. Dun Sunrise. Bugun Pandora. Yarin flag97 . Sonra birolun cfw si. Sonra yine Sunrise pandora vs. Bu boyle gidiyor. Anlamak guc

Vallahi yalama oldular

quote:

Orijinalden alıntı: Indie

selamlar. acaba bu cfwde telefonun ekran ışığı söndüğünde, telefonu kilitlemedikçe, yeşil ve kırmızı tuşlar ile media barın ışığı açık kalıyor mu?

Telefonu kilit koduyla kilitlemediğiniz sürece açık kalmaz. Kendiliğinden kapanır. Kilit kodu problemi şu an için her CFW'de var. Ama forumda bir şifreleme programı vardı şifreleme yapmanız gerekiyorsa o program çok işe yarıyor

Arkadaşlar kullananlar hangi sürümü kullandığını yazarsa iyi olur.

sensörler kapalıyken dönmesi konusunu anlamadım ama sorun değil :) zaten akıcı çalıştığı için hiçbir problemim yok :) ellerine sağlık kullandığım hiçbirşey sorun çıkarmıyor :) hoş pek fazla birşey de kullanmıyorum ama olsun :) gerçi benim yavaş dönüyor dediğime bakma, yavaş dediğim bile orjinaldekinden seri dönüyor :):) orjinalinde o ekrana koyamadığım onca şeyim var artık dönmese de olur :D:D:D:D
    v1.3.1 3x4 versiyon. diğer görünümler hoşuma gitmedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

Bi sorunum var
    Ekranı döndürdüğümde Numara bölümü dönmüyo /tuş takımı\ diğer yerlerde ekran dönüyor. neden olabilir

Böyle birşey olmaması gerek. Normalde dönüyor. Sizinle alakalı birşey sanırsam

Bu CFW'yi kullanıyorsunuz değil mi? Diğer CFW'lerin bazılarında arama ve tuş ekranının yan dönmesini engelleyici mod mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 30 Ekim 2010; 11:35:47 >
  • Indie , dangerous;

tuş ve ekran ışıkları sorunu kökünden çözüldü yakında kavuşacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER
    Indie , dangerous;

büyük sevap a girersin birader doğruysa
  • tüm ışık davranışları orjinal v51 ile aynı.
  • quote:

tüm ışık davranışları orjinal v51 ile aynı.

otomatik tuş kilidi kapalı olduğu zaman xm tuşu ve diğer tuş ışıkları yanmaya devam edecekmi
  • Durun ben kendime tuş ışıkları düzeltikmiş, efektler değiştirilmiş, flash sorunu düzeltilmiş vb. oynamalar yapılmış bir CFW yapayım
  • quote:

quote:

tüm ışık davranışları orjinal v51 ile aynı.

otomatik tuş kilidi kapalı olduğu zaman xm tuşu ve diğer tuş ışıkları yanmaya devam edecekmi

hayır ışıkların hepsi sönüyor.yani ışık ekran zaman aşımı ne ise o kadar zamanda sönüyor,ama ekran kapalıyken ekrana dokununca elbetteki açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 30 Ekim 2010; 12:36:00 >
  • quote:

Durun ben kendime tuş ışıkları düzeltikmiş, efektler değiştirilmiş, flash sorunu düzeltilmiş vb. oynamalar yapılmış bir CFW yapayım

ahahahahahahahaha.. döneklik etme çıkarmıyacam dedin.madem elini bulaştrıyon birisi flaş sorununu hallettiğini söylediği bişey vardı onuda bi dene madem.

http://forum.donanimhaber.com/m_44110843/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 30 Ekim 2010; 12:40:20 >
  • quote:

ahahahahahahahaha.. döneklik etme çıkarmıyacam dedin.madem elini bulaştrıyon birisi flaş sorununu hallettiğini söylediği bişey vardı onuda bi dene madem.

http://forum.donanimhaber.com/m_44110843/tm.htm

quote:

Durun ben kendime tuş ışıkları düzeltikmiş, efektler değiştirilmiş, flash sorunu düzeltilmiş vb. oynamalar yapılmış bir CFW yapayım

• yav ben onu sanmıştımki videoları direk oynatacak.neyse. 5800 ın yeni versiyonu üstüne binip uçulabilecekmiş nokia dedi.ama türklere satmıyacaz aya gitmeye çalışırlar dedi
  • 5800 bükücüsü v60 için ne diyorsun ?
  • Daha çıkmadığı için birşey demiyorum. Flash desteği ve RDS gelse yeter herhalde. Sonra PNHT onları C6 ile birleştirip bize sunar, o zaman icabına bakarız.

Ne güzel hayal kuruyorum değil mi
  • quote:

quote:

Indie , dangerous;

büyük sevap a girersin birader doğruysa

şahane olur vallahi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.