Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TUŞ IŞIKLARI tamamen düzeltilmiş CFW hazır arkadaşlar, ancak şu an kendim kullanıyorum. Talebe göre foruma ekleyebilirim.

Telefonu kilitlediğinizde bile ışıklar açık kalmıyor. TIMERIDER arkadaşın ellerine sağlık.

Efektleri de değiştirdim, media bar'ında Türkçe'sini ekledim, birkaç değişiklik yaptım telefon süper oldu. Gerçi talep geleceğini sanmıyorum da sormuş olayım sonra kızmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

TUŞ IŞIKLARI tamamen düzeltilmiş CFW hazır arkadaşlar, ancak şu an kendim kullanıyorum. Talebe göre foruma ekleyebilirim.

Telefonu kilitlediğinizde bile ışıklar açık kalmıyor. TIMERIDER arkadaşın ellerine sağlık.

Efektleri de değiştirdim, media bar'ında Türkçe'sini ekledim, birkaç değişiklik yaptım telefon süper oldu. Gerçi talep geleceğini sanmıyorum da sormuş olayım sonra kızmayın

ustam ne olur ekle.
    emeğe saygı duyalım teşekkürler başarının devamı dileğimle.
  • Eklersen bende indirip deneyebilirim

Eğer dosyalar için vs ye ihtiyacın varsa 10 kasıma kadar üyelik sonu bulunan hotfile hesabı verebilirim .

Aynı zamanda biroltr , f@tih ve NomadCRY içinde geçerlidir bu teklifim
  • hotfile, rapid-share premium hesabım var. Zaten multiupload'a yüklüyorum dosyaları. En iyisi o benim için Hotfile'a yükleyipte para falan kazanma derdinde değilim.

Bakalım günü 2 kişiyle mi sonlandıracağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 31 Ekim 2010; 11:21:32 >
  • durduğun hata ekle tabiiki.bomba bir firmware oldu herkese tavsiye derim.

edit:ev ekranı saatine n8 font saat koydum çok hoş oldu .gerçi isteyenlere buradan linbk verelim kolayca yaparlar.

saat görüntüsü :

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 31 Ekim 2010; 11:28:07 >
  • harika görünüyor.
  • N8 fontunu ben söyledim zaten sana

CFW'ye gömülü gelecek o da. Ayrıca ev ekranının varsayılan düzeni de değişecek. Yani her kurulumdan sonra gelen görünüm değil, başka bir görünümünüz olacak ayrıca 3,4. ve 5. kısayol widgetlerinin adlarını Türkçeleştirdim

Edit: Belirteyim yalnızca saat değil, tüm font N8 fontu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 31 Ekim 2010; 12:03:06 >
  • tüm fontları n8 yapma yada küçült.n8 font boyutu 1 numara büyük bununkinden.tek fark bu. font aynı font.üstteki resimde altta seçenekler yazıyorya,n8 font ekleyince Seçenekl... yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 31 Ekim 2010; 12:09:37 >
  • Hayır öyle olmuyor işte. Normal fonttan daha kaliteli.
  • sen bi pm kontrol
  • Benimde flash zamanım gelmişti...
    Yüklersen bende denerim.. Sayın bükücü...
  • quote:

Durun ben kendime tuş ışıkları düzeltikmiş, efektler değiştirilmiş, flash sorunu düzeltilmiş vb. oynamalar yapılmış bir CFW yapayım

Aynılarını yaptım ben bile.Birkaç değişiklikten sonra upload edilecek 2 haftaya kadar.

Ayırca o tuş uşıklarını düzelten modu TIMERIDER ilk önce bana vermişti.

quote:

TUŞ IŞIKLARI tamamen düzeltilmiş CFW hazır arkadaşlar, ancak şu an kendim kullanıyorum. Talebe göre foruma ekleyebilirim.

Bunları da yaptım V1.4 de.Geç kalıyorsun geç.Ayrıca media bar türkçeleştirmesini de TIMERIDER verdi bana.

Şaka yapıyorum ha biliyorsun dimi yanlış anlama

Bu TIMERIDER yapıyor yapıyor gönderiyor bize sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 31 Ekim 2010; 23:02:33 >

• Şaka kısmını yazana kadar ciddiye almıştım, kızacaktım. Allahtan işi bağladın he

Okul dolayısıyla biraz gecikecek arkadaşlar. SUNRISE'ın biraz daha iyi olacağı şüphesiz, ama indirmenize zorlamıyorum, paylaşıyorum. İndirip kullananlar var elbet.(PANDORA'yı)
  • en sorunsuz cwf pandora bana göre kimin de gps çalışmıyor kiminde thıngchange yalnız efekler biraz kasma yapıyor ama güzel olduğu için sanırım.
  • Ne gibi bir kasma bu ya? Telefon efektleri gayet iyiydi. Ben şu an 1.3.2'yi kullanıyorum Efektleri daha güzel, biraz daha geliştirmeye gidebilirim efektler hakkında.

Senin telefon yalama olmuş cidden
  • quote:

Ne gibi bir kasma bu ya? Telefon efektleri gayet iyiydi. Ben şu an 1.3.2'yi kullanıyorum Efektleri daha güzel, biraz daha geliştirmeye gidebilirim efektler hakkında.

Senin telefon yalama olmuş cidden

su an başka arkadaşın cwf kurulu bir haftadır gps ve media tuşu çalışmıyor.
  • Hangisinde
  • quote:

Hangisinde

simple kullanıyorum bir haftayi geçti rekor deniyorum
  • Evet şimdi post kasacağım

Fazla geri gitmiş, biraz yukarı çıksın konu
  • quote:

Evet şimdi post kasacağım

Fazla geri gitmiş, biraz yukarı çıksın konu

evet usta şu kendi kullandığın cfw yi paylaş,
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.