Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2*3 yada 4*3 ne oluyor arkadaşlar bu versiyonu yapmam için hepsini yüklemem şartmı [2x3|3x4|4x4|5x4]bunların yoksa sadece 1inimi yüklemeliyim ?
  • selamlar ben daha önce sunrise yazılımını yükledim daha sonra gard format atıp pandorayı yükledim ancak önceki sürümde çalışan navigasyon programları bpandorada çalışmadı yüklemeyi denediğimde dahili bileşen yüklü diye uyarı veriyor daha sonra bende teli ilk aldğım yazılıma döneyim dedim orada da biroltr isimli arkadaşın anlattıklarını yapmaya başladım ancak onun anlatımında da resimler eksikl olunca yarıda kaldım.Sonuç olarka benim istediğim orijinal yazılıma dönmek yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

2*3 yada 4*3 ne oluyor arkadaşlar bu versiyonu yapmam için hepsini yüklemem şartmı [2x3|3x4|4x4|5x4]bunların yoksa sadece 1inimi yüklemeliyim ?

Onlar menü modları.

2*3 te menü ikonları dev gibidir.
    4*3 telefonun orijinal boyuttaki ikonlarıdır
    4*4 orijinalinden az daha küçüktür.
    4*5 ise küçük ikonlara sahiptir.

Sen en iyisi orijinal olanı yükle yani 4*3ü.

quote:

Orijinalden alıntı: bang

selamlar ben daha önce sunrise yazılımını yükledim daha sonra gard format atıp pandorayı yükledim ancak önceki sürümde çalışan navigasyon programları bpandorada çalışmadı yüklemeyi denediğimde dahili bileşen yüklü diye uyarı veriyor daha sonra bende teli ilk aldğım yazılıma döneyim dedim orada da biroltr isimli arkadaşın anlattıklarını yapmaya başladım ancak onun anlatımında da resimler eksikl olunca yarıda kaldım.Sonuç olarka benim istediğim orijinal yazılıma dönmek yardımcı olurmusunuz

Pandora'nın son sürümünde Ovi Maps gömülü olduğu için NDrive gibi programlar kurulamıyor.Ancak bunun çözümü var.Fatih abinin CFW konusunda Pandora gibi CFW'lere gibi yüklenebilen NDrive var.Onu indirip kurarsanız çalışacaktır.Yani orijinal yazılıma dönmenize gerek yok.Yani bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Kasım 2010; 15:56:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Başka bilgisayara geçmeden de halledebilirdin

Yalnız sorun CFW'den kaynaklanmıyor. Haberiniz olsun. Zaten kurabilmişsin. Millet yanlış anlayıpta öyle bir yargıysa kapılmasın.

4x4 linkini kaldırıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler

yok halledilmedi işte o bilgisayarda,kısır bir döngüye girdi olay

2 gündür senin şu linkini kaldırdığın 4x4 cfw yi kullanıyorum sana tespit ettiğim yeni bir sorundan bahsedeyim,yeri gelmişken

bu cfw de default olarak zil seslerinde nokia.tune mp3 diye bir zil sesi geliyor,bu zil sesi,galerideki zil seslerinin içinde yok,galerideki orjinal nokia zil sesi aac diye geçiyor çünkü isim aynı ama iki melodi birbirinden çok farklı default gelen içinde şarkıda var çok güzel yalnız bu default gelen zil sesinde telefona dışarıdan arama geldiğinde, telefon düz konumdayken zil sesi sadece bir kez çalıyor,devamında zil sesini kesiyor ekranda arama gelmeye ediyor.telefon yatay konumdaykense sorunsuz çalıyor,çok ilginç değil mi,bu arada dedault gelen zil sesini başka bir zil sesiyle değiştirdim galeriden,fakat defaulta dönemiyorum galerinin içinde gözükmüyor o zil sesi...

4x5 test etmedim yazmışsın acaba onu yüklesem diyorum sorun çözülürmü,inat ettim senin cfw yi kullanmaya ama habire kıldan tüyden sorunlar çıkarıyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 11 Kasım 2010; 15:27:10 >

• Yahu sorun değilki o. Telefon> Sensör Ayarları> Dokunma Ayarları > İki tiki de kaldır.

Bu işlemden sonra çözülmesi gerek. CFW ile alakalı birşey olması mümkün değil çünkü menü haricinde 0 değişiklik vardı. Neyse linki kaldırdım dediğimi uygulayıp çalışırsa mesajını düzenlersen veya silersen sevinirim :) Düzelmezse yardım hep hazır :)
  • yukarıda olayın nedenini buldum gibi default olarak gelen nokia zil sesindeki kaynaklanıyor durum,okurmusun yukarıyı tekrardan bi
  • Çok karışmış. Anlayabildiğim şu: Müzik çalıyor, bittiğinde birkaç kere yeniden çalıyor, sonra duruyor ve birdaha çalmıyor. Telefon dikey konumdayken oluyor bu olay ama yatay konumdayken normal çalışıyor.

Eğer bu şekildeyse diyecek lafım yok. Hiç karşılaşmadım bu tür bir problemle. Ki kimse şikayetçi olmadı böyle birşeyden. Sanırım yalnızca sende oluyor.

FileBrowser ile Z'ye girip data\ringtones ten zil sesini alıp telefonunda istediğin yere kopyalarsan halledebilirsin.

Gerçi müzik kısa değil o kadar uzun süre nasıl çalacak telefon merak ediyorum. Yanlış mı anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 11 Kasım 2010; 15:41:01 >
  • sanırım yanlış anladın, sorun şu:bahsettiğim melodi seçiliyken, dışarıdan arama geldiğinde bir kere çalıyor telefon,sonra dışarı sesi kesiyor ama ekranda dışarıdan gelen arama devam ediyor,yalnızca bende olma durumu garip, benim telefondan kaynaklı bişey olsa diğerlerinde de olur sadece bana böyle şeyler genelde denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@
    sanırım yanlış anladın, sorun şu:bahsettiğim melodi seçiliyken, dışarıdan arama geldiğinde bir kere çalıyor telefon,sonra dışarı sesi kesiyor ama ekranda dışarıdan gelen arama devam ediyor,yalnızca bende olma durumu garip, benim telefondan kaynaklı bişey olsa diğerlerinde de olur sadece bana böyle şeyler genelde denk gelir

Tamam işte aang ın dediği gibi dokunma kontrollerindeki iki tiki kaldıracaksın yav
  • indiriyorum hocam sağolun.

cahilliğime verin ama bu 2x3 3x4 ne demek ne işe yarıyorlar?

edit: 11. sayfada cevaplanmış anladım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 12 Kasım 2010; 3:02:46 >
  • telefonu flash ladım şuan telefon dan giriyorum güzelmis tarayıcıda dh nin kısayolu vardı :) soru 1 - ev ekranında ki kısayol ları şeffaf yapamıyormuyuz ? Soru 2 t 9 un kelime haznesınde bir sorun mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

telefonu flash ladım şuan telefon dan giriyorum güzelmis tarayıcıda dh nin kısayolu vardı :) soru 1 - ev ekranında ki kısayol ları şeffaf yapamıyormuyuz ? Soru 2 t 9 un kelime haznesınde bir sorun mu var

1- Temaya göre değişir.Mesela benim yazılımımda Colourfulness adlı temada şeffaf oluyor.Hadi koş Sunrise'a.
    2- T9 haznesi V51'e göre zayıf maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

telefonu flash ladım şuan telefon dan giriyorum güzelmis tarayıcıda dh nin kısayolu vardı :) soru 1 - ev ekranında ki kısayol ları şeffaf yapamıyormuyuz ? Soru 2 t 9 un kelime haznesınde bir sorun mu var

1- Temaya göre değişir.Mesela benim yazılımımda Colourfulness adlı temada şeffaf oluyor.Hadi koş Sunrise'a.

Sağolun hocam. Farkettim evet neyse kelimeleri ekliyorum yavaş yavaş. Arada bir takılmalar donmalar oluyor onu çözemedim.

Sunrise v2 çıkmadan gelmeeem

Şimdi şeffaf tema arayayım bari. yok sanırım kendi gelen temalarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 12 Kasım 2010; 13:11:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Sağolun hocam. Farkettim evet neyse kelimeleri ekliyorum yavaş yavaş. Arada bir takılmalar donmalar oluyor onu çözemedim.

Sunrise v2 çıkmadan gelmeeem

Şimdi şeffaf tema arayayım bari. yok sanırım kendi gelen temalarında

Temanın adını söyledim ya Colourfulness diye.Bu tamamen şeffaf.

• quote:

seffaf tema tavsiye ederim

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK]

http://uploading.com/files/ec63b962/Nokia%2BTheme%2Bmcc%2BBy%2BLarsson.sis/

buda t9 geliştirme konusu

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43995474

• aang67 arkadaşım şu media tusu türkçelestirme dosyalarını pm ile atbilir misin şimdiden teşekkürler
  • Çok teşekkürler arkadaşlar temalar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

aang67 arkadaşım şu media tusu türkçelestirme dosyalarını pm ile atbilir misin şimdiden teşekkürler

Konudaki ilk mesajını sildiğin anda atabilirim.

Arkadaşlar Maxi-Ceep'te konumu bir şahıs izin almadan yayınlamış. Eğer biraz olsun hatrım varsa konuyu silmesi için baskı yapabilirmisiniz?

vampiries adlı üye benim orada.

CFW'yi kullanıyor veya kullanmıyor olmanız önemli değil, emeğim geçtiyse veya azda olsun hatrım varsa konuyu silmesini isteyin
  • Eğer o oradan silinmezse bu işi komple, kökten bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Eğer o oradan silinmezse bu işi komple, kökten bırakırım.

Saçmalama garip garip konuşma.Silmeleri imkansız ama sakın bırakma gibi birşey yapma
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.