Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruları cevaplamayı unuttum, kusura bakmayın

En iyi kurulum temiz kurulumdur. Aksi taktirde yazılımda sorunlar oluşabilir, oluşacaktırda..
    Ses kodekleri gömülü değil.
    Zaten kullanılıyor devam ediyor.
    Çekim sesini kısamıyorsunuz.
    4x5 olanını yapmadım. Çok talep gelirse yapabilirim belki, bilemiyorum.
    Ev ekranı görüntülerini düzenlemedim. Yani düzenledim ama kurduktan sonra o şekilde gelmiyor. Varsayılan olarak geliyor. Kendim kullanmak için düzenledim

Edit: Ha birde birdaha Avatar demezsen sevirim. Avatarla bir alakam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 4 Eylül 2010; 19:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Soruları cevaplamayı unuttum, kusura bakmayın

En iyi kurulum temiz kurulumdur. Aksi taktirde yazılımda sorunlar oluşabilir, oluşacaktırda..
    Ses kodekleri gömülü değil.
    Zaten kullanılıyor devam ediyor.
    Çekim sesini kısamıyorsunuz.
    4x5 olanını yapmadım. Çok talep gelirse yapabilirim belki, bilemiyorum.
    Ev ekranı görüntülerini düzenlemedim. Yani düzenledim ama kurduktan sonra o şekilde gelmiyor. Varsayılan olarak geliyor. Kendim kullanmak için düzenledim

Edit: Ha birde birdaha Avatar demezsen sevirim. Avatarla bir alakam yok

O zaman üstadım beklemekte fayda var belki beta sürümünden sonraki sürümde ses codecleri gömülü ve bahsi geçen hatalardan arındırılmış bir FW yayınlarsın..Ellerine asağlık yinede AANG üstadım.. unutmadan evet bir daha Avatar demem AANg ismine görünce aklıma geliyor özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 4 Eylül 2010; 19:12:57 >

• Bence güzel olmaz 4x5 menü yapmaman daha iyi
  • Şunu söyleyeyim ortada BETA sürüm diye birşey kalmadı CFW'yi yayınladım.

2. Birdaha avatar demeyin demiştim. Aang ismi yalnızca Avatar'a ait bir isim değil

@GsliKahraman ortaya 2 seçenek sunarsam daha fazla kişi faydalanabilir çalışmadan
  • quote:

Şunu söyleyeyim ortada BETA sürüm diye birşey kalmadı CFW'yi yayınladım.

2. Birdaha avatar demeyin demiştim. Aang ismi yalnızca Avatar'a ait bir isim değil

@GsliKahraman ortaya 2 seçenek sunarsam daha fazla kişi faydalanabilir çalışmadan

Görmedim üstadım görüncede düzelttim kızma yahu...

• süper hızlı olmus tam aradıgım sey tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 4 Eylül 2010; 21:49:56 >
  • quote:

Görsel Modlar

* 2. Ev ekranı tamamen boş hale getirildi. (Saat, tercihler kaldırıldı)
    * LuziQ Menü modu Türkçe olarak eklendi. Artık menü karışık değil ve tamamiyle kusursuz!
    * Hareketsiz Nokia açılış ve kapanış ekranı yerine Nokia OVI açılış ve kapanış ekranları eklendi. Harika bir görünüme kavuştu.
    * Tüm N97/Mini temaları eklendi
    * C6 Temaları eklendi
    * JustBlack 5th teması eklendi. (Sade ve hızlı bir tema arayanlar için müthiş fırsat!)
    * Stabilite açısından tema efekti eklenmemiştir.

Hocam bunu neden yaptınız ki bence gereksiz olmuş mesela benim gibi widgetleri kullanmadığı zamanlarda o boş ekranı kullanan kişiler vardır ki ana saat tarih gözükmeliydi
  • quote:

Şunu söyleyeyim ortada BETA sürüm diye birşey kalmadı CFW'yi yayınladım.

Ben sadece 4x5 olacak sandım ve o yüzden iyi olmaz demiştim.
    2 Farklı alternatif olacaksa sorun yok.
    Yeni sürümler bekliyoruz (n97 versiyon kodlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 4 Eylül 2010; 19:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Görsel Modlar

* LuziQ Menü modu Türkçe olarak eklendi. Artık menü karışık değil ve tamamiyle kusursuz!
    * Hareketsiz Nokia açılış ve kapanış ekranı yerine Nokia OVI açılış ve kapanış ekranları eklendi. Harika bir görünüme kavuştu.
    * C6 Temaları eklendi
    * JustBlack 5th teması eklendi. (Sade ve hızlı bir tema arayanlar için müthiş fırsat!)

Hocam bunu neden yaptınız ki bence gereksiz olmuş mesela benim gibi widgetleri kullanmadığı zamanlarda o boş ekranı kullanan kişiler vardır ki ana saat tarih gözükmeliydi

Ana ekrandan widgetleri silmek aklına gelmiyor sanırım

• Sen anlamadın Aang kardeeeş. Bende koymuyorum o yamayı. Ekranda kaydırınca saat yokolsun istemiyorum. haklı o da benim gibi düşünüyor. bir hareketle widgetları getirip bir hareketle wallpaperımı görüyorum ama saatte kalsın istiyorum mantıklı yani.
  • Tamamda ben o şekilde sevdiğimden öyle yaptım

O saat orada sinirimi bozuyordu. Orada olmaması benim için daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

Görsel Modlar

* C6 Temaları eklendi

peki o boş ekrana eklenebilecek birşeyler varmı yoksa sadece wallpaperi tam olarak görmek için mi ayarlandı, aslında iyi gibi

eğer saatli bir boş ekran istersek widgetleri kaldırmakta güzel bir alternatif :D

• quote:

Tamamda ben o şekilde sevdiğimden öyle yaptım

O saat orada sinirimi bozuyordu. Orada olmaması benim için daha iyi.

Heheh zevk meselesi.
  • quote:

quote:

quote:

Görsel Modlar

* C6 Temaları eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 4 Eylül 2010; 20:13:15 >

• Kişisel zevkim
  • Hocam sadece Aylinin ses dosyalarını nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 4 Eylül 2010; 20:28:40 >
  • Forumda Birol abi paylaşmıştı gözüme ilişirse atarım link.

Sanırım sende CFW hazırlıyorsun?
  • CFW hazırlamak için bir anlatım,kaynak dosyaları vs bulunan bir yer var mı_? Denemek istiyorum da :D
  • Yahu burası istek yerimi.. Ana başlıktan sorsanıza

http://forum.dailymobile.se
    http://forum.pnht.org

• Hazırlıyorum kendi zevkime göre ama paylaşmayı düşünmüyorum yeterince CFW var zaten

@GsliKahraman
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=17594.0
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=28910.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 4 Eylül 2010; 20:39:33 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.