Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash işlemine başladım bile :D birazdan değerlendirmelerimi yazarım...
  • Hadi bakalım bekliyoruz
  • ilk gördüğüm eksiklik conversation uygulaması mesajlara gömülü gelmedi normal program olarak geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

ilk gördüğüm eksiklik conversation uygulaması mesajlara gömülü gelmedi normal program olarak geldi :(

Hmm o orada duruyordu sanırım yaptığım birşey yüzünden gitti. Tamam onu da halletmeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

ilk gördüğüm eksiklik conversation uygulaması mesajlara gömülü gelmedi normal program olarak geldi :(

Hmm o orada duruyordu sanırım yaptığım birşey yüzünden gitti. Tamam onu da halletmeye çalışacağım.

usta benim için önemli mesajlara gömülü olması :D

onun dışında şimdilik bi hataya rastlamadım ama cpu ve fps geliştirmeleri demişsin cpu modlu olunca şarjda sıkıntı oluyodu bunda olabirmi acaba ?
  • CPU Modlu demedimki
  • quote:

CPU Modlu demedimki

şarjda sıkıntı olmaz dimi :D zaten v51 hackli sürümde 4 gün giden şarjım c6 sürümlerde 2 günü geçmiyor o yüzden dedim...
  • Birkaç sorum olacak:
    -3 gündür simple style kullanıyorum ve ayardı uygulamaydı derken daha bugün tüm ayarlamalarımı yaptım. Ayarlarımı yedeklerim neyse de uygulamaları düzenlemek ve galeriyi düzenlemek işkence oluyor, bu ayarları-uygulama düzenleme- kaybetmeden bu CFWyi yüklemem mümkün mü acaba?
    -4*5 menü için mod var, CFWyi yükledikten sonra 4*5 menü modunu kullanabilir miyim?
    -Bu cfwde 5800 orijinal ses codecleri var mı?
    -Mesajlarda T9 problemi yok değil mi, qwerty klavyede silme tuşunma uzun basıldığında çıkan problem var mı bunda? Ve de 5800ın T9u çok güzeldi,bunda uygulanıyor mu?
    -Telefonun ışıkları çok tutarsız davranıyordu, düzeltildi mi bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 4 Eylül 2010; 16:39:34 >
  • NOLUR yüklememem için bi sebep söleyin :)) her gün flash atmaktan telefon bi tuhaf oldu tam aradım sey bu sade valla emegine saglık güzel olmus:)
  • quote:

Link Eklenmiştir Arkadaşlar!!

http://www.4shared.com/file/sUQ-usOF/Pandora_C6v11_by_TLnY.html

eline sağlık arkadaşım v.51 yüklü telde şimdi senin ekledigin CFWyi yükleyecem ama hangi programlar ile tel atcam forum cok karışmış yardımcı olurmusun

birtek JAF programını indirdim (telefonla gelen cd deki hiç bir program kurulu degil şu an pc de)

• Yahu forumda o kadar anlatım var, karışmış diyorsun

Jaf'ı kurduysan Ovi'nin son sürümünü internetten bilgisayarına indir. Kur. Sonra herhangi bir yerden kurulum açıklamalarını oku. Bu kadar basit.
  • Kamerada fotoğraf çektikten sonra hemen silerken çıkan zaten kullanılıyor hatası var mı?Kamera çekim sesi sessize alınabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Kamerada fotoğraf çektikten sonra hemen silerken çıkan zaten kullanılıyor hatası var mı?Kamera çekim sesi sessize alınabiliyor mu?

Her zaman söylüyorum ilk mesajda belirtilenlerin haricinde bir düzeltme yok. Ufak tefek düzeltmeler dediğim de yazmama gerek olmayan ufak ayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 4 Eylül 2010; 17:19:19 >
  • "Kamerada fotoğraf çektikten sonra hemen silerken çıkan zaten kullanılıyor hatası var mı?"

bu hata zaten v11 de düzelmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum.?
  • Düzelmemiş..
  • Ses kodekleri için link vermeniz mümkün mü?
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

Birkaç sorum olacak:
    -3 gündür simple style kullanıyorum ve ayardı uygulamaydı derken daha bugün tüm ayarlamalarımı yaptım. Ayarlarımı yedeklerim neyse de uygulamaları düzenlemek ve galeriyi düzenlemek işkence oluyor, bu ayarları-uygulama düzenleme- kaybetmeden bu CFWyi yüklemem mümkün mü acaba?
    -4*5 menü için mod var, CFWyi yükledikten sonra 4*5 menü modunu kullanabilir miyim?
    -Bu cfwde 5800 orijinal ses codecleri var mı?
    -Mesajlarda T9 problemi yok değil mi, qwerty klavyede silme tuşunma uzun basıldığında çıkan problem var mı bunda? Ve de 5800ın T9u çok güzeldi,bunda uygulanıyor mu?
    -Telefonun ışıkları çok tutarsız davranıyordu, düzeltildi mi bu sorun?

Aang (Avatar) üstad öncelikle ellerine sağlık üstte arkadaşın sorduğu soruları bende soruyorum özellikle 5800 ses codeclerini gömdünmü ve Kamerada fotoğraf çektikten sonra hemen silerken çıkan zaten kullanılıyor hatası var mı?Kamera çekim sesi sessize alınabiliyor mu? 4*5 menü kullanabilirmiyiz şarjı nasıl gidiyor..? Birde telefonun masaüstü ana ekran görüntülerini düzelndin galiba resim ekleyebilirmisin lütfen nasıl olduğunu görmek adına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 4 Eylül 2010; 19:01:34 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.