Şimdi Ara

PANDORA C6v11 v1.3.1 Bütün Linkler Eklendi [2x3|3x4|4x4|5x4] [HACK|MOD|BUG YOK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
2
Favori
20.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangerous

* Sensör ayarlarına dokunma ayarları eklendi.

bu eklenti tam olarak ne demek oluyor?

Ups.. Yanlış yazmışım

* Sensör ayarlarına dokunma kontrolü seçeneği eklendi.

Doğrusu böyle

Hani Döndürme Kontrolü seçeneği varya, bu da Dokunma Kontrolü olarak geliyor.
  • Yine anlamadım desem. Daha Türkçe meali nedir o özelliğin?
  • @dangerous

2inci bir sensör kontrolü. Hızlıca sarsmayla çalışıyor. Eski modlara eklemişlerdi. Ben pek bi faydasını göremedim

Yeni Pandora da hayırlı olsun!
  • Yukarıda aresmar söylemiş Kullandığımdan eklemedim yani çaktırma

Arkadaşlar Pandora C6v11 by TLnY Beta olarak yayında! Bulduğunuz/bulacağınız sorunları (hiç sanmıyorum ama ne olur ne olmaz diye) bildirirseniz daha iyi bir CFW kazanmış olursunuz. C6v11 sürümü boyunca CFW'de ara güncellemeler çıkarmayı düşünüyorum. Takipte kalırsanız mutlu olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 3 Eylül 2010; 23:47:28 >
  • Amaaan o zaman, bırakalım pandorayı. Forever blitz. Şaka bir yana son bir aydır çok faydalı işler dönmeye başladı buralarda. Tebrikler emeği geçen herkese. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

O modları bulamadım, eğer yerlerini biliyorsan bana ulaştırabilirsin. Müzikleri E:\Music klasöründen okuyor onu yazmıştım.

Ama diğerlerini bulamadım.

Edit: İndirmeleri devam ettirme hariç diğer ikisini buldum. Şimdi ekliyorum.

O modifiyeyi arıyorum bulursam size ileteceğim umarım geç kalmam.
    Siz bulursanızda ekleyin lütfen teşekkürler.
  • Dediğim gibi BETA sürüm, Betadan çıktıktan sonra da ufak ara güncellemeler düşünüyorum
  • benim sormak istediğim birşey var ben autoinstallerı rof2 ye attım nokia editörle ve ben flashdan sonra yüklenecek programların sis,jar,sisx vs.lerin "e:\thinkchange\e" atılmasını istiyorum bunun için neler yapmalıyım? yada bana tüm sorularıma cevap bulabileceğim bir kaynak verirmisiniz ingilizce olsada olur :) teşekkürler.
  • quote:

Dediğim gibi BETA sürüm, Betadan çıktıktan sonra da ufak ara güncellemeler düşünüyorum

benim soruma da cevap verebilir misin :) wifi/gps anten yamasını dahil etmen mümkün mü acaba?
  • MyNokia sorunu ne oldu acaba hocam? Resimdeki haliyle duruyor mu BETA sürümde ?
  • Bu tarayıcı kapansa bile açılınca Downloadın kaldığı yerden devam etmesini sağlayan yama.

TıKLa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 4 Eylül 2010; 2:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman
    sağ imleç ile boşluk bırakma gibi birşey neredeyse tüm modlarda var yararlı birşey gibi eklense iyi olur

TıKLa

Bu modu hiç sevemedim. Bence gereksiz sağ imleç ile boşluk bırakılması. Olmaması taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

quote:

sağ imleç ile boşluk bırakma gibi birşey neredeyse tüm modlarda var yararlı birşey gibi eklense iyi olur

TıKLa

Bu modu hiç sevemedim. Bence gereksiz sağ imleç ile boşluk bırakılması. Olmaması taraftarıyım

Tamam ben kullanmadım bilmiyorum herkes kullanıyor diye yazdım buraya güzel değilse eklenmesin faydasından çok zararı olur

• Menü çok güzel görünüyor. Simgeler falan...

Ek programlar ve temalar hafıza kartına mı telefon hafızasına mı yüklü?
  • @ Aang67 Mümkünse mail adresini PM atar mısın ve mümkünse şimdi konuşabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

quote:

Dediğim gibi BETA sürüm, Betadan çıktıktan sonra da ufak ara güncellemeler düşünüyorum

benim soruma da cevap verebilir misin :) wifi/gps anten yamasını dahil etmen mümkün mü acaba?

Soruna ben cevap vereyim bir konuda gördüm az önce konuyu hatırlamıyorum
    Ama mesajdan bahsedeyim C6 yazılımına wifi/gps anten yaması olmuyormuş

• quote:

quote:

quote:

evet ben de gördüm. malesef olmuyor demişler ben de kararsız kaldım şu an v51 biroltr gps wifi anten modlu fw yüklü ama widget desteği için c6 ya geçsemmi acaba... bi karşılaştırma testi yapılsa fena olmaz aslında. eğer c6 da performans yakınsa ona geçeriz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet ben de gördüm. malesef olmuyor demişler ben de kararsız kaldım şu an v51 biroltr gps wifi anten modlu fw yüklü ama widget desteği için c6 ya geçsemmi acaba... bi karşılaştırma testi yapılsa fena olmaz aslında. eğer c6 da performans yakınsa ona geçeriz...

Bu cfwnin(Pandora C6) kararlı sürümünü bekle ve bence onu yükle süper bir sisteme benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

MyNokia sorunu ne oldu acaba hocam? Resimdeki haliyle duruyor mu BETA sürümde ?

MyNokia duruyor evet. Bugün yapılabilecek son şeyi deneyeceğim. Olmazsa orada kalacak mecburen

Arkadaşlar sürümde MyNokia yazısı hariç bir sorun göremedim. Stabilite güzel. Dokunulduğunda hızlı tepki veriyor. Merak edenlere duyrulur.

@Hattat. PM denen birşey var değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 4 Eylül 2010; 10:58:59 >
  • Elinize saglık takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.