Şimdi Ara

Panel Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu 2 panelide kullanmış bi arkadaşımız varsa yada bu paneller hakkında bilgi sahibi arkadaşımız varsa bana bir yardımcı olsun. :))

Farklı bi konumda 3 arkadaş güncel bir haber sitesi açma arifesinde olduğumu belirtmiştim.

Burda ki durum şöyle; sitenin anasayfası blog şeklinde olacak kategorilere ayrılmış bölümler hakkında ilgili bölümlerin altına konumlanan haberler. Kısaca blog tarzı diyeyim.
    Subdomain olarakta forum sitesi yapmayı düşünüyoruz. Subdomain olarakta kategori sayfaları açıcaz tabi gene blog tarzında olacak.

Bu şartlar altında hangi panel bize daha uyumlu olur. Bi kaç araştırma yaptım sitende yapacağın işe göre panel seç denildi ancak şu içi bu panel o iş şu panel gibi bişeyler duyamadım.

Bilgisi olan arkadaş varsa hangi paneli tercih etmem konusunda bi yardımcı oluversin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyI -- 20 Eylül 2014; 15:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyI

cPanel ve Pleks.

Bu 2 panelide kullanmış bi arkadaşımız varsa yada bu paneller hakkında bilgi sahibi arkadaşımız varsa bana bir yardımcı olsun. :))

Farklı bi konumda 3 arkadaş güncel bir haber sitesi açma arifesinde olduğumu belirtmiştim.

Burda ki durum şöyle; sitenin anasayfası blog şeklinde olacak kategorilere ayrılmış bölümler hakkında ilgili bölümlerin altına konumlanan haberler. Kısaca blog tarzı diyeyim.
    Subdomain olarakta forum sitesi yapmayı düşünüyoruz. Subdomain olarakta kategori sayfaları açıcaz tabi gene blog tarzında olacak.

Bu şartlar altında hangi panel bize daha uyumlu olur. Bi kaç araştırma yaptım sitende yapacağın işe göre panel seç denildi ancak şu iş içi bu panel o iş şu panel gibi bişeyler duyamadım.

Bilgisi olan arkadaş varsa hangi paneli tercih etmem konusunda bi yardımcı oluversin.

Merhaba;

Size yapacağınız siteye göre panel seçin diyen kişinin bilgisinin olduğunu düşünmüyoruz. Yapacağınız siteye göre işletim sistemi seçmeniz gerekmektedir. Eğer, .php ile kodlama yapacaksanız Linux tabanlı sunucu ki önerilen panel cPanel'dir veya .asp ile kodlama yapacaksanız önerilen işletim sistemi Windows'dur ki genellikle Plesk panel mevcuttur.

Her panel de subdomain oluşturmaya veya diğer işlemleri yönetmeye yeterli gelmektedir ve gelişmiş panellerdir,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Port Yok Sorunu için öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.