Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim hocam böyle acemi adamlar esnafız diyerek asıl esnafı da karalıyorlar...Yani sorsak belki sertifika filan bile yoktur çoğunda..Göz kararı iş yapıyorlar yazık vallahi...Yahu Yak könnektör burda hiç bir elektrikçide yok,zaten tüm uçları bantla sarmış kutuda Telekomcular sağolsun Yak koymuşlardı sabah gördüm...Allah bizlere sabır selamet versin...Hayırlı Kandiller tüm okuyanlara....

• Dün akşam itibariyle bağlantım 8mbit'e düştü, herşey normalken (kablo v.s) ve durup dururken. Port değişikliği için talep oluşturduk eğer düzelmezse kullanmadığım ayların iadesini alıp iss değiştireceğim.

• Sabah 07.00 de 87 Mbps alıyorum (100 Mbps paket) saat 10.00 40 Mbps ye düşüyorum kablosuz ölçüm olarak wifi değerim...Hiç bir kusur hata yok hattımda...Saha dolabında port değişikliği yapılmış düşüncesindeyim....

• Kimse portuna falan dokunmaz. Bahsettiğin şey satürasyon sorunu. Yoğun saatlerde hızın düşmesi. Eğer yeterli bant genişliğini kiralamıyorlarsa ya da cihazlarınının kapasitesi kaldırmıyorsa bu sorun olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte bu paraya bu hizmet olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadavut01 K kullanıcısına yanıt
    Kapasite yetmemesi durumunda firmanın hemen hemen bütün kullanıcıları bu sorundan etkilenir gördüğüm kadarıyla genel bir sorun yok.
    Akşam düştüğü saatlerde testleri kablolu yapmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onu da yaptım saat 17.45 43 Mbps kablolu hızım... ölçüm sonucum Pananet port değişmiş olabilir diyor... Adamlar günde 2 kere saha dolabını açıp duruyorlar ne yaptıklarını nereden bileceğim....?

Bence ne kadar para o kadar köfte teorisi daha mantıklı gibi....

Saat 20.30 44 Mbps-( 100 lük paket) Kablolu ölçümdür.....Ben bu işin satürasyona bağlı olduğunu sanmıyorum...Zaten bir sahil beldesinde yaşıyorum çoğunluk henüz yaz tatiline bile başlamamış durumda...fazla nufüsümuz yok...Alt yapı berbat,çoğunluk Ya Süperbox ya da Sökenet Airfiber kullanmakta...Telekom işyerlerinde biraz kullanımda hepsi o....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 20 Mayıs 2023; 20:38:8 >
  • eroll E kullanıcısına yanıt

airfiber nasıl oluyor telefon hattı ınternet fln yoksa kullanabılırmıyız yazlıkta

• Bulunduğunuz lokaldeki ISS leri araştırın mutlaka Airfiber (havadan internet) bağlantıları olabiliyor...Ama uyarayım Hızları düşük ve kötü havada pek randımanlı olmuyor....Telefon ve Altyapı ile ilginiz yok sizin evinizin teras ya da çatısına bir alıcı aparat takıyorlar...kendileri kuruyor zaten...yazlık için uygun oluyor ama hangi bölge ve şehirdeyseniz oranın yerel ISS lerini soruşturun....

• Vdls paketi hangisi göremedim

• glory34 kullanıcısına yanıt

Son zamlardan sonra yıldızları parladı yoksa iyi bir sermaye teknik altyapı istiyor diye biliyorum.

Ayrıca btk’dan onay almak 3 yıl sürüyor gibi birşey duymuştum yani bugün piyasaya çıkan bir firmanın bile 3 yıllık geçmişi oluyor en az

• Pananet hakikaten denilen hızı stabil veremiyor birtek veren t Telekom altyapısını kullananlarda adı batsın netgal...si idi.ondan kaçtık buna girdik hem 3ay hemde zam söylentisi bitene kadar deniyecegiz bakalım.vdsl 35 bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ınternette fln varmıdır bu sekılde lısanslı ıss ler vs? liste gibi olan bı sıte ?

• Var ama hangi ilde ikamet ediyorsunuz ben de yardımcı olurum aramanıza...İnternette aratırken altyapısız internet ya da Airfiber diye aratın...

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

aferın calışkan adamsın severım.. Bunnlar hangı ıl ılcelerde hızmetlerı var ona da ulasabılırsen ıyı olur

mersın anamurda yazlık var , kusadasında devremulk var, daha da garıbı karavan var onu da nereye cekersek :D ama karavanın ustunden cekmesı zor olur sanırım o ufak canak ınternetı alabılırmı yerden 3metre yuksekte o var bıde

• Çanak ile internet alamazsınız.Kuşadasında size ancak Sökenetin adını verebilirim havadan internet için çatınıza ekipman ve modem masrafı 3500.-TL

16 Mbps internet de 180.- TL kötü havalarda durum ne olur ancak kullananlardan bilgi alabilirsiniz...Bir de Hesaplıbilgi arkadaşın listesinde de var Jetnet e de bakın havadan interneti var onların da...

Anamurda veya Mersinde de var ama birebir konuşmanız lazım kapsama alanları nedir....?

Pananet Ana Konusokenet.net
    ERAVCI TELEKOMÜNİKASYON İNTERNET VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ HİZMETLERİ LTD.ŞTİ | Söke Kuşadası DAvutlar Güzelçamlı İnternet Hizmetleri Kotasız Fiber Hızında
    http://sokenet.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 25 Mayıs 2023; 22:46:50 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.