< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pananet Ana Konu (9. sayfa)
-
-
Neyse bu akşam 21 de hepten gitti Whatsapp tan yazdım duvar bağlantı ve modem arkası kablo resmi gönderin dediler...Gönderdim boncukları çıkartıp atın yenileyin dendi....Duvardan modeme gelen kabloyu da yedeği vardı değiştim...Şu an sorunsuz gidiyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 24 Mart 2023; 22:2:23 > -
Sabah kalktım modemde tıs yok bakalım arıza kaydı verdim valla bıktım ya box lara bakıyorum artık onlarda pahalı olay nasıl sonuçlanacak bilmiyorum soğudum netten....2.el bir taşınabilir 4.5 g modem alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani 2.aydayım henüz taşıyamıyorum hattı o yüzden pananet ile idare ediyorum demek istedim o da çalışırsa tabi
Arıza kaydına kimse gelmedi,modemi resetledim tekrar yeniden kurulum yaptım...Net geldi ama 75 Mbps yerine ancak 6-7 Mbps alabiliyorum (Dizüstü ve Wifi ile ) Artık 3 ayım dolana kadar böyle devam....
-
Pişmanlığın daniskası. 75 mgbt Poyraz net kullancısıydım. Bundan önce türknet netspeed gibi sağlayıcıları da kullandım hiç sorun çıkmamıştı. 75 mgbt poyraz net 105 tl bunun 100 mgbti 100 tl buna geçeyim dedim geçmez olaydım. İnternetteki olumsuz yorumları görmeme rağmen büyük ihtimal büyükşehirlerde yaşıyorlardır diye çok aldırış etmedim. Çünkü önceki kullandığım sağlayıcılarda da aynı şikayetleri okuyordum ben gayet memnundum. Yani söylediğim gibi yaşadığım yerde yoğunluk yok hattımdan maksimum hız alabiliyordum. Neyse dün bunlara geçiş için başvurdum poyraz net kesildi. Bunlar modem kullanıcı adını vs attı. İnternet yok. 5-6 saat bekledim ayarlarınız hazırdır internete girebilirsiniz diye tık yok. Müşteri hizmetlerine yazdım en az 8-10 kere modem kullanıcı adını ve şifresini tekrar girdirdiler. Karşımdaki kişi hattınızda sorun yok modem ip alamıyor diyor. Yarım saat sonra kullanıcı adınızı tekrar girin diyor belki yanlış yazmışsınızdır. Ee hattımda zaten sorun yok dedin ayarlarım doğru dedin niye tekrar giriyorum ben bunları? Zaten müşteri hizmetleri bir mesajın cevabını en az 1 saat sonra veriyor. Kurumsal dili yok. Poyraz içinde böyle diyorlardı ama poyraz bunların yanında gayet kurumsal. İlerde belki daha iyi hizmet verirler ama şu an için geçmeyi düşünen varsa geçmesin. Herhangi bir sorunda çözüm üretemiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bütün firmalar sorunlu mu.herkes şikayetçi
Kendi arıza ekibi olmayan firmaları artık tercih etmeyeceğim kararım karar Yarın da Telekoma gidip Evimde wifi mobil internet almak istiyorum..Modemli ya da modemsiz...Bizim ISS ler çok çalışmalı toplanıp altyapı tesis etmeleri lazım başka çıkar yolu yok....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 26 Mart 2023; 18:50:59 > -
Ya bu bölgede maalesef Kablonetin gelmesi çok uzun olay...Keşke gelebilse de kurtulsam bunlardan.....
-
Geçiş yapmak istiyorum kesintilerin olacağını biliyorum sonuçta en uygun iss'lerden birisi , internet yoğun olarak kullanmıyoruz evde olsun yeter kafasındayım. Kesintileri ortalama ne kadar sürüyor?
-
Valla bölgeye göre desem daha doğru olur....26 Mart öğlene doğru bende gitti...Ara ara geldi gitti arıza verdim Apartmana kadar var dairenizde yok kontrol ettirin dediler...27 Mart belki 5 kere reset atıp modemi tekrar tekrar kurulum yaptım 2 ışık yandı öyle kaldım...Bu mesaja başlamadan 1 saat önce geldi şimdi oradan yazıyorum aklım almıyor bir şey dönüyor ama ne ...? Madem daire içi bozuktu da gece karar mı verdi kablolar düzelmeye...Ya kendilerinde bir problem var belli etmiyorlar.ya da sahada bir problem vardı kimse ses çıkartmadı...
Kimsenin günahını da almak istemem ama 1 ayım var süre dolmasına...Kesin karar verdim artık Telekom altyapılı ISS den İnternet almam...yukardaki mesajımda yazdığım gibi Wifi modemli Telekom niyetim var...Firmayı da karalamak istemem..Fiyatları şimdilik uygun ama hizmet-iletişim sıfır....
-
Kablonet yok dedim ama kablonet bölgenize Telekom üzerinden VDSL bağlantı yapabiliriz dedi...Telekom altyapısı üzerinden anlaşmaları varmış...
-
Aldım hocam Teşekkür ederim...olabilirse hemen başvuracağım...
-
Pananet müşteri temsilcisine buradan teşekkür ediyorum..
.20 gündür iç hat zayıflaması ve hatta düşük verim sıkıntısı ile uğraşıyoruz...İç tesisatı yeniden çektireyim dedim işten anlayan elektrikçi çok az hemen hepsi tarifelerini söylüyor..neticede 15 gün sonra bulunduğum yerden 6 km uzakta bir elektrikçi buldum.Yaparım abi dıştan çekerim ama ankastreyi bağlamam dedi...Dedim o niye..? Dese ki anlamıyorum bilmiyorum vaz geçeceğim neyse dün Pazardı boşum abi çekelim dedi..Dıştan geniş kroşeler çakarak becerdi....
İş geldi uçları bağlamaya 2 ölçme cihazı var elinde uzaktan bakıyorum tamam abi kablonu buldum dedi...E peki bağla lütfen modeme takalım dedim...Bağladı inanın modemde 2 ışık yanıyor...Açtım Pananet müşteri hizmetlerini verin telefonu ustaya dedi konuşuyorlar ama 2 ışık devamlı yanıyor...Bir yanlış hat bağlama var ama kabul etmiyor Usta abi dedi ücretimi ver ben gideyim benden bu kadar.....Kaptı parayı şimşek gibi atladı gitti....Uçlar da könnektör filan yok ha dolayarak kabloları sarıyor....Eyvah dedim bu internet hayatta çalışmaz..deldiği duvardaki delikler aynen öteki oda görünür vaziyette.....
Gitti adam,Müşteri hizmetlerinden bir eleman ile yarım saat daha testler yaptık,olmadı..En sonunda siz bir kağıda abone no-telefon hat sahibi ad soyad yazıp,elektrikçinin yeni çektiği kabloya iliştirin ama Ankastre tarafında olsun dedi...yaptım modem açık dursun kapatmayın ben ekibi size yönlendirmeye çalışacağım dedi...Neyse uzatmayalım sabah kalktım modemin tüm ışıkları yanıyor...İnternetimiz aktif...Aradan 20 dak sonra MH aradı herşey stabil görünüyor sizde durum nasıl var mı bir sıkıntı dedi....
Yani mutlaka işini bilen Elektrikçiler de var zehir gibi iş bitirenler de var ama bize de böylesi düştü işte....
Tekrar dün bana sonuna kadar yardımcı olan Pananet MH elemanına buradan bir kere daha teşekkür ederim.......
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X