Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklama için teşekkür hocam...Telekom altyapı sorununa müdahale edildi Bölge müdürlüğü tarafından sonuç alınmazsa dediğin lokal bazlı olan sisteme geçeceğim...Saygılar

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

yok ya dedem sagolsun aileden kaldı bıseyler su an muhendısım ama maaslı calısarak bir ev almak bıle cok zor oldu artık ulkede mlsf. Çok kısa surede buldun bu arada helal olsun cok teşekkurler. Bunada ayrı konu acsan ıyı olur aslında senın acman daha dogru olur senın emegın cunku.. Ben facebook karavan gruplarında da lınkı yayarım ordan gırenlerde olacaktır

• eroll E kullanıcısına yanıt

tesekkurler Pananet Ana Konu 

• Yeni geçtim ben de fakat DNS kabul etmiyor görünen o ki.

• Kayı750 K kullanıcısına yanıt
    Asn yok o yüzden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pananet e geçtim,Türknet ile arasındaki farkı söyleyeyim 155 tl daha ucuz 10 mbit daha çok hız alıyorum,dizibox'a giremiyorum,engellenmişsiniz diyor,vpn kullanınca hızım çakılıyor.

Biraz fazla ping var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 19 Haziran 2023; 1:9:42 >
  • brightlord kullanıcısına yanıt

Dns çalışmıyor mu?

Edit: Üst mesajda çalışmadığı belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 21 Haziran 2023; 10:1:45 >
  • Hocam görmedim özür sana ve ailene mutlu bayramlar dilerim...

Bilgin olsun ...Millenicoma geçtim sıkıntı kapı önündeki direkteki kutuda imiş,TT geldi yeni kutu taktılar sorun bitti...

Alakana çok teşekkür ederim....

• Kayı750 K kullanıcısına yanıt

Bende pananet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Nasıl memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası nasıl son durum arkadaşlar, henüz zam yapılmadı sanırım

• Pananet de VDSL 35de hız stabil değil iptvde sıkıntı olmuyor fakat Tv'de YouTube sıkıntı donma çok oluyor 6ay önödemeli aldım 2.2024 kadar rahatım.oyunla işim olmaz.aksamdan akşama kullanırım diyenlere iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pananet Ana Konu
    IPTV açık modem 4m ilerde wi-fi bağlantı sonucu odalarda 15mbps falan alıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kamerluna kullanıcısına yanıt

Pelicell 35 mbps hızdan geçiş yapmayı düşünüyorum..aynı sizin gibi akşamdan akşama YouTube ve iptv var . Umarım sorun yasamam

• An itibari ile işyerimde Turknet'ten geçiş yaptım şuan bir sıkıntı yok. Aynı değerleri alıyorum.f/p Arıza vs durumunda nasıl aksiyon alacaklar ileride yaşayıp göreceğiz. Malum Altyapı T.T olunca ona baskı yapacak. Güç olmalı operatörde

şuan ev için gigafiberi bekliyorum. Memnun kalır isem evdeki neti geçirmeyi düşünüyorum. Geçiş yapacaklar için tavsiye ediyorum. Sıfırdan kurulumda t.t sıkıntı zamanında 2016'da Turk Netten bağlattım 20 gün sürdü T.T yüzünden.Ayrıca 12 ay peşin ödeme seçeneği var. bu ay deneyimleyip 1 yıl peşin almak bu ortamda büyük avantaj

Pananet Ana Konu

Pananet Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-03-34 -- 8 Temmuz 2023; 17:45:27 >

• fox-03-34 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Upload konusunda düşük kalmış hızın aslında ama download ideal.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.