Ohaa fiber mi kullanıyorsun vdsl mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (13. sayfa)
-
-
5 dk ya gelir denilen internet 3 saatir yok dün geçtik bugün problem yasiyoruz arıyoruz ulaşamıyoruz WP ye dönen yok sanırım uzun süre abone kalmayacağız durum anlaşıldı sizlerde çok bulaşmayın bence...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekirdağdayım saat 11 den beri internet yok, dsl ışığı yanıyor, whatsap tan yazdım cevap veren olmadı
-
Whatsapptan yazıyorum tek tik görülsede cevap verilmiyor çoğu zaman zaten. Müşteri hizmetlerini arıyorum kaç dakikadır bağlanmaya çalışıyorum. Geçenlerde başka bir firmaya geçmeye çalıştım pananet gerekli evrakları yollamadığı için ret yediğini söyledi karşıdaki temsilci. Aynı fiyat segmenti 100 mbps vdsl iss önerileriniz var mıdır kurtulayım şunlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aolguncinar -- 15 Temmuz 2023; 14:22:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha dün akşam geçtim 24 saat geçmeden pişman etmeye başladı… Bursada sabahtan beridir fiber internet yok…
telefonla aradım tam 1 saat bekledim , telefon 1 saat sonra otomatik kapanıyor, tam sıra bana geldi telefon kapandı, bilerek yaptıklarını düşüüyorum
-
Ben 3-4 aydır kullanıyorum ilk kez böyle oldu bir de ilk aldığımda bir kesinti olmuştu ama bu kadar uzun değil ben 12 gibi ulaştım serverlarda güncelleme filan var dediler 15 dk ya kadar düzelicek dediler ama bekliyoruz bakalım hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende 5 aydır kullanıyorum ilk defa böyle oldu
-
ben internet kutusu kullanıyorum internet var ama yurtdışı çıkışları acayip kötü 100 ping var devamlı normalde 45-50 ping arası görüyordum
-
Dünde comnet kullanicilarinda yoktu.muhtemelen aynı işlem yapılıyor onlarda kaç saat sonra geldi ise bizede aynısı olur.yoksa 2.netgalaksi vakaasi yaşanıyor olur şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay şansımıza ya bizde yeni geçtik neyse vardır hayır bunda da
Balikesir bölge geldi
tekirdağ geldi şimdi, 11 den beri kesikti
-
Şuan itibariyle geldi ancak net hızı çok düşük sizdede aynı mi acaba?
-
-
İlk kesintiden sonra hemen İnternet verilince ilk etapda hız düşük olur ilerleyen dakikalarda normale döner çünkü diğer firmalarda da aynı şey oluyor heme hız yüksek olmuyor maalesef biraz bekleyin düzelecek
onlar kapatmıyor, tüm hatlarda 1 saat konuşma sonrası otomatik kapanıyor, aynısı oldu tam sıra bana geldi telefon kapandı
-
tekirdağ yine gitti internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X