Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt

sizde durum nedir bizim yine gitti

• benim internette sabah 11 gibi gitti daha gelen yok telefonla arıyorum açan yok 45dakikdır telefondayım açan yok ne oldu bu firmaya böyle değildi

• sakaryadan varmıbaska kullanan bu firmada

• TnTTuRK T kullanıcısına yanıt

aynı 11 den beri yok bi ara gelir gibi oldu 2 dakika sürmedi yine kesildi

• 1 saat bekledim ilk sıradasınız müsait olan temsilci sizinle ilgilenecektir dedi ve telefon kapandı açan yok whatsaptan cevap veren yok ne oldu bu firmaya böyle değildi

• TnTTuRK T kullanıcısına yanıt

Zaten dikkat ettim forum donanım da İnternet gitti muhabbeti de yok bugün olmaya başladı şansızımıza şikayet var da 40 kusur şikayet var nazar ettik dün geçerek firmaya  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın abonemiz, genel arıza yaşanmakta olup ekiplerimiz müdahele etmektedirler.En kısa sürede arıza giderilecektir.Modem ayarlarınızda değişiklik yapmayınız. B021

• En son net galaxide aynisini yasamistim sonra firma mefta , ben pazartesi kacarim aman dikkat,telefon ve whatsaba bakmiyorlar iyi gunde herkes ya inda kotu gunde belli olur firmalar

• Tekirdağdayim bende bizde de yok ama çok uzun süreceğini sanmıyorum. Bilmiyorum ama firma bana güven veriyor.

• Firma kayıplarda

Poyraznetten mi geçtiniz ?

yoğunluğu kaldıramıyorlar anlaşılan

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Aynen poyraznet de 1 yıl durdum 2 bilemedin 3 defa gitti internet ondan sonra poyraznet kendini turknet gibi sanınca fiyatlandırma olarak bende pananete geçiş yaptım sonra şikayet vara bakalım 40 tane şikayet var az baya çok iyi sonra neyse burada 13 sayfa yorum yapılmış pananet konusu altında kopma adına bir yorum yok ee dedim süper tam 24 saat de poyraznet den pananete geçiş oldu fiber kullanıyorum bu arada neyse çat bugün 11 den beri İnternet yok şansıma dakika bir göl bir oldu bakalım ne olacak firma herkese sms atmış genel arıza diye ne olacak merak içindeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 15 Temmuz 2023; 19:15:24 >
  • Bu nedir ya sabahtan beri hâla internet yok. Fatura zamanı gelince bu kullanılamayan zamanları düşmezsiniz ama tam yansıtırsınız faturayı ilk günden rezillik ucuz et meselesi maalesef…

• Şuan geldi balikesir bölge ping 19 hız 115 megabit

Bende başvuru yaptım bakalım nasıl çıkacak

• hız çok düşük 1 mb hız

• Pananet patladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tekirdağ internet yok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.