Tamam saolasin saolsun whatsappten gec cevap verdikleri icin yarina kaldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tamam saolasin saolsun whatsappten gec cevap verdikleri icin yarina kaldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de hata aldim ilk basta, sorun kimlik fotosu boyutunun fazla büyük olmasiydi. Boyut kücültüp (300 kb'lik jpg yaptim hepsini) tekrar deneyince oldu. |
İp anolarıda değişmeli bence. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 17 Temmuz 2023; 19:48:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternet ışığı kırmızı oldu bende hat fiber < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben vdsl kullanıyorum. Kırmızı olan yeşil mi olmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lanet olsun ben birde 12 aylık ön ödeme yaptım. Hay kafama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne alaka kesilme ile zam olacağı zaman kesinti mi oluyor sürekli ilk defa sizden duyuyorum bunu açıklarmısınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistem oturduğunda ve zam olunca o zaman sorunsuz olacağız desene 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |