Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 ay rehin kaldık yani içerde anladım hocam teşekkürler. Bol sabır diliyorum herkese öyleyse:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekirdağ pananet 4 saattir internet yok , sizde durum nedir, kesilen yada gelen oldumu

• enuzun59 E kullanıcısına yanıt

Düzce'de de bir 4-5 saat oluyor, hala gelmedi

• Btk kuralini nerden cikardiniz ,sonucta firma magdur ediyor cayma hakki var eminmisiniz?

• Sakarya'da saat 5 ten beri internet yok ne oldu battimi bu firma serverleri kapatıp gittiler herhalde bir arıza varsa müşterilerine mesajla bildirsin hiç habersiz interneti kesiyorlar telefonlara cevap ta yok bu nasıl iş yaa btk da bir ise yaradığı yok. Mağdur olan yine müşteriler

• Pananet Ana Konu
    Aslında 3 gündür kesik kesik internet var oda 10-12 Mbps hızında WhatsApp yazışmalarına cvp vermiyorlar.ben açıkçası netgalaksiden sonra pananetinde ISS sunuculuğu yapabileceği konusunda kuşkum iyice arttı bari içerdeki 6 aylik paramızı alabilsek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye geneli yok pananette internet. Zaten tek noktadan Konya üzerinden internete çıkıyordu orada kesilince her yerde kesiliyor. Gerekli yatırımları yapmaları lazım yoksa bu şekilde süreci yönetmenleri zor.

• Bu şekilde giderse pananet ile davalık olacağız. Milletin interneti yok bunlar vurdular kafayı yattılar uyuyorlar ben böyle işin yedi sülalesini

• pottteee kullanıcısına yanıt

5 saat önce evden çıktım dışarı şimdi geldim eve halen yok yok yok bu nasıl iş arkadaş beceremiyorsanız yapmayın bu işi yazık günah dediğin gibi bunlar vurdu kafayı yatıyor yüzde yüz eminim bu saat İnternet niye gidik bakalım diye uğraştıklarını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 18 Temmuz 2023; 2:16:2 >
  • Daha 1 ay olmadı çok sık şekilde internet yok pananet sana hoşgeldin güle güle demek istiyorum başka ISS geçiyorum

• kesinti devam ediyor

• pananet 14.07.23 taşıma işlemi tamamladı diye sms geldi. ama bağlantı kırmızı halen . pananet bulaştık bela oldu.

• Halen yok mk yaziklar olsun

• Gelip gidiyor internet. Stabil değil.

• Son zamlardan sonra pananete geçiş çok oldu altyapı yetersiz kaldığı için sıkıntı çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar ,

Yılın 6 ayı yazlık , 6 ayı kışlıkta kalıyoruz, VDSL alt yapısı mevcut, dondurma yapabiliyor muyuz ? Herhangi bir ücret alınıyor mu her dondurma işleminde, yılda iki defa yapılmış oalcak dondurma, yazlıktan kışlığa kışlıktan yazlığa geçerken.

• therapyy kullanıcısına yanıt

Hayır değişmez hocam xdsl numarası sabittir.

• Geçen ay 1 yıllık peşin ödeme yaptım birde zamlara yakalanmayalım diye. Çoğu firma zam yaparken Pananet halen uygun fiyat yüksek ihtimal çok geçiş oldu kaldırmıyor altyapıları

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.