Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekirdağ gitti

• Evet patladi yine Pananet Ana Konu 

• İzmir deyim gitti comnet e geçiyom yapicak bişey yok

• İstanbul 11.20 ile 1.30 arası geldi şimdi yok sabah aratıp 45 dk. Bekledim bizden kaynaklanıyor şuan düzeldi daha gitmez dedi ama gitti

• Bende de 1 haftadır sürekli kopmalar oluyor. Çağrı merkezini aradım bekleyen 34 kişi diyor. Önerisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri arıyorum xdsl numaramı öğrenmek için bıktım artık başka yere geçeceğim
    1 saat oldu müşteri hizmetleri bağlanamadım WhatsApp dan dün yazdım hala cevap vermedi
    Pananet Ana Konu

• Bu hep böyle miydi yoksa son günlerde mi böyle oldu ?

• Ben 7 Temmuzda geçiş yaptım. 12 gün olmuş son 3 gündür böyle. Poyrazda da başka bir hattım vardı zam gelince onu da geçirmiştim. Sanırım yoğun bir talep var kaldıramadılar. Poyrazda da dünya kupası zamanında bir süre böyleydi. 1-2 haftaya gerekli işlemleri yapıp düzeltirler diye umuyorum. 1 yıllık peşin ödedim :(

Yeni geçecek arkadaşlar bir süre bekleyin geçiş yapmayın, bizde biraz internet yüzü görelimPananet Ana Konu 

• interneti gelen varmı pananet

• MaCiT[35] kullanıcısına yanıt

1 saat sonra otomatik kapanıyor

• Hiç kimseye ulaşamıyorsun ne mesaja cevap veriyorlar ne telefonu açıyorlar büyük rezillik gerçekten ya bir tane bilgilendirme mesajı atmak bu kadar zor olmamalı… 3 ay geçiş engeli koyan sisteminde Allah belasını versin…

• Bugün artik gelmeyecek galiba. Sorun nedir ki? Keske en azindan bilgilendirme mesaji atsalardi.

• Muhtemelen pananette netgakaksi gibi VDSL hizmeti bıraktı bu sürede ne fiberi nede vdslyi kullandirmiyor.

• xdsl numaramı bilmiyorum bilsem direk başka operatöre geçiş talebi oluşturacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winmaster -- 18 Temmuz 2023; 16:17:47 >
  • herhangi bir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı? konya'da olan varsa direkt adresine de gidebilir

• hannibal kullanıcısına yanıt

O kadar yazdım Konya'da kalan kimse yokmu diye demek yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 18 Temmuz 2023; 16:33:1 >
  • mergen516 M kullanıcısına yanıt

Biraz beklersek zam gelir

• Yaşlandım yeminle

• 5 sn geliyor sonra saatlerce yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifanci -- 18 Temmuz 2023; 17:9:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.