< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
tekirdağ gitti
-
Evet patladi yine
-
İzmir deyim gitti comnet e geçiyom yapicak bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul 11.20 ile 1.30 arası geldi şimdi yok sabah aratıp 45 dk. Bekledim bizden kaynaklanıyor şuan düzeldi daha gitmez dedi ama gitti
Bende de 1 haftadır sürekli kopmalar oluyor. Çağrı merkezini aradım bekleyen 34 kişi diyor. Önerisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu hep böyle miydi yoksa son günlerde mi böyle oldu ?
Ben 7 Temmuzda geçiş yaptım. 12 gün olmuş son 3 gündür böyle. Poyrazda da başka bir hattım vardı zam gelince onu da geçirmiştim. Sanırım yoğun bir talep var kaldıramadılar. Poyrazda da dünya kupası zamanında bir süre böyleydi. 1-2 haftaya gerekli işlemleri yapıp düzeltirler diye umuyorum. 1 yıllık peşin ödedim :(
Yeni geçecek arkadaşlar bir süre bekleyin geçiş yapmayın, bizde biraz internet yüzü görelim
-
interneti gelen varmı pananet
-
1 saat sonra otomatik kapanıyor
-
Hiç kimseye ulaşamıyorsun ne mesaja cevap veriyorlar ne telefonu açıyorlar büyük rezillik gerçekten ya bir tane bilgilendirme mesajı atmak bu kadar zor olmamalı… 3 ay geçiş engeli koyan sisteminde Allah belasını versin…
Bugün artik gelmeyecek galiba. Sorun nedir ki? Keske en azindan bilgilendirme mesaji atsalardi.
-
Muhtemelen pananette netgakaksi gibi VDSL hizmeti bıraktı bu sürede ne fiberi nede vdslyi kullandirmiyor.
xdsl numaramı bilmiyorum bilsem direk başka operatöre geçiş talebi oluşturacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winmaster -- 18 Temmuz 2023; 16:17:47 > -
herhangi bir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı? konya'da olan varsa direkt adresine de gidebilir
-
O kadar yazdım Konya'da kalan kimse yokmu diye demek yokmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 18 Temmuz 2023; 16:33:1 >
Biraz beklersek zam gelir
Yaşlandım yeminle
5 sn geliyor sonra saatlerce yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifanci -- 18 Temmuz 2023; 17:9:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X