xdsl numarasını nasıl öğreneceğiz, firmay da ulaşamıyoruz. Numarayı bilmeyince başka operatörede geçiş yapamıyoruz. |
Pananet Ana Konu (19. sayfa)
-
-
gelip gidiyor kafasına göre bakıorum türktelekom başka ip veriyor sonra pananet oluyor başka ip veriyor, kesilip duruyor
-
Çıldıracağım dünden beri az kaldı bu 3 ay mevzusunun yaptırımı nedir bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw arkadaş bunlar telefona cevap vermiyorlar. WhatsApp dan zaten hiç cevap yok
Konya'da olan da mi yok. Gidin kontrol edin bina işyeri yerinde duruyor mu.
izmir deyim bende de pazar günü ilk başladı kesinti öğleden akşama kadar dünde sabahtan akşama kadar yoktu şimdi sabah geldi ama ara ara kesiliyor var mı tavsiye ediceğiniz başka iss
-
Xdsl nunarasi kimisi degisken diyir kimisi sabit diyir bilen gercekten varmi
İptal edebilirsiniz. Fakat geçiş yapamazsınız. İptal edip yeni bir iss ile anlaştığınız zaman bağlantı ücreti ödersiniz. Geçişlerde çoğu iss ücret almıyor farkı bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son durum nedir dostlar; İnterneti gelen, temsilciye ulaşabilen, iptal başvurusu veya farklı iss geçiş düşünenler?
comnet e geçmeyi düşünüyorum biraz daha bilindik en azından
-
pana net patladı .. kurumsal telde bekleme sırası 34 kişiyim şu anda .. keşke komble abonelikler iptal olsa da kurtulsak
-
Ya konyadan kimse yokmu allah rıza için gitsin baksın hayrına sorun nedir İnternet niye yok dünden bu yana
Bana yarim saattir geldi
-
Banada geldi, ama bu kesintiler 1 hafta daha sürebilir diye düşünüyorum
Tekrar diyorum Konya da pananet abonesi varmı burada arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 18 Temmuz 2023; 11:52:19 >
İnternet geldi ayol😜😜😜
tekirdağ geldi ama yazmaya korkar oldum , her an gider diye
-
Xdsl numarası firmadan firmaya değişiyor
Evet Konya
Hayrına şu dükkana akşam 6 olmadan bir arkadaş uğrasın
Nedir ne değildir
Bu arada tükkan yerinde duruyor mu ❓
bir çok servis sağlayıcıya geçetim ben her seferinde değişti
-
ben bir çok internet firmasına geçiş yaptım hatta 5 gün oldu buna geçeli geçtiğim firmadaki başka idi şimdi bu pananetteki başka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 18 Temmuz 2023; 13:31:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X