< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (21. sayfa)
-
-
müşteri hizmetlerini aradım 41 sıradasınız diyor. firma sanırım battı. abonelik iptal dilekçesi yazdım wp.. mail hic bir yerden dönüş yok
-
Çoğu müşteri yakın zamanda yeni abone ve 12 ay peşin ödeme yaptı. Nasıl olacak bu iş
3 ay cikisda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şey öğrenebilen var mı hiçbir şekilde ulaşamıyorum kurtulmak istiyorum o da olmuyor bu nasıl bir rezillik anlamadım...
-
cimere yazın beyler bende yazdım . kurtulmak sorun şimdi yeni aboneyşm 3 ay geçmesi gerekiyormuş tekrar taşımak için
cimere bastırırsak belki dışarıdan bir otarite bu oyunu bozar.
-
Arkadaslar ben daha islak imzali kontrati yollamadim. 7 gün icinde yollamazsam port gidiyor mu otomatikman yoksa eski ISS'e geri mi gidiyor hat? Nasil oluyor?
-
Şimdi geldi inşallah bir daha gitmez.
Firma battımı ? On ödeme yapmıştım paralar yanar galiba geçmiş olsun benim durumumda olanlara watsapp hatları dahil hiç bir şekilde dönüş yok telefona bakan da yok
bende yollamadım . ıslak imza kontrat olayı bence hikaye . onlar iptal etmezler gibime geliyor. diyelim ki iptal oldu yeni üyelik yapmamız lazım farklı bir İSS den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumit -- 18 Temmuz 2023; 17:41:15 > -
An itibariyle internet geldi. Bugün bir daha giderse sikinti büyük olur.
-
böyle bir dükkandan nasıl kalite hizmet alınır ki kendime kızıyorum
-
doğru dedin de nasıl kurtulacağız. firma kapı duvar ?
-
Bende merak ediyorum bunu arkadaşlar Whatsapp'tan fotoğraf gönderdim sadece daha kargolamadım iyi ki kargolamamışım zaten.
-
İnterneti nasıl iptal edebilirim arkadaşlar hiçbir şekilde ulaşamıyorum var mıdır başka bir yolu
-
Hocam bi gitsen yetkililer ile konuşsan. Sorun nedir? Ne yapmayı planlıyorlar
İsteyen edevlet üzerinden aboneliği iptal ettirebilir. Çoğu firma için geldi bu özellik. Pananet var mı bilmiyorum edevlet sisteminde. Onun dışında iptal ettirirseniz diğer firmada aktivasyon ve kurulum parası ödersiniz yaklaşık 375 TL gibi belki daha fazla. Umarım biraz sistemlerine yatırım yapıp bu kadar çok kullanıcıya hizmet verebilirler. Dediğim gibi 4 aydır kullanıyorduk. Hiç sıkıntı yoktu. Zam da yeteri kadar yapsınlar ki millet gelmesin zaten firmaya 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X