Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.461
Cevap
43
Favori
85.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen zamanında elektriklerin belli bir saat sonra kesildiği gibi şu saat itibari ile İstanbul'da gitti adsl tadındaki internet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kamerluna kullanıcısına yanıt

Tekirdağ da bir sıkıntı yok. WhatsAppdan bir yazın bakalım ne diyecekler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziraat ve bazı uygulamalar yine bağlanılmıyor, forumada wpn ile bağlandım

• Bazı sitelere girmiyor evet bende de aynı

• Ne bicim is bazinsitelere girilmiyor ve modem asiri isiniyor sizdede modem asiri isinmasi varmi neyin oesindeler acaba

• Pananet Ana Konu
    WhatsApp hiç cvp alamadim.sizin için yazdım.yazarken cvp geldi onunda ekliyorum. Pananet Ana Konu

• Şu an donanim haber e devlet gibi birçok siteye giriyor. Az bir site kaldı girilmeyen onlarda çözülür muhtemelen. İnternet kesilmediği sürece yine mutlu mesut devam ederiz.

• Nprefe girebilen varmı birde yeni başlık açacağım bu gidişle pananet internet yok adı altında

• foruma zorda olsa bağlandı, ziraat ve opet, hız testleri bende çalışmıyor

• enuzun59 E kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oldu zaten

• Pananet Ana Konu

Fast.com hız testi çalışıyor 35 mb benim internet onuda alıyorum şuan sadece bir kaç siteye erişme sorunu kaldı.

• Bu fiyatlar sahi mi, zam yakındır herhalde burada da, poyrazla arada kaldım help :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi başvuruda bulundum hala cevap gelmedi .Başvuruda bulunup cevap gelen var mı ?
    Yeni gelen abonelerden ötürü böyle oluyor muhtemelen

• OssuranFil O kullanıcısına yanıt

tercihin poyrazdan yana olsun sakın bu panaya geçmek gibi bir hata yapma ben yaptım sakın sen yapma tavsiyem bu olur yorumları oku

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

boş ver cevap gelsede sakın bu firmaya abone olma konudaki son 3-4 sayfadaki yorumları oku başına bela alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 19 Temmuz 2023; 2:43:34 >
  • ziraat opet bir çok site açılmıyor

• xdsl numarası firmadan firmaya farklılık gösterir mi? örneğin daha önce buraya taşırken kullandığım xdsl numarası değişti mi?

• Banka uygulamaları dağı açılmıyor buraya bile kendi netim le giriyorum poyraz dahil 5 firma ile çalıştım ilk defa böyle bişey görüyorum bunu nasıl çözecekleri niye engelliyorlar

• ziraat opet hız testleri donanım haber ve bir çok siteye erişim yok, mh cevabı Sistemlerde güvenlik güncellemesi yapılıyor kısa sürede erişim salayacaksınız, her mesaj attığımda otomanatik bu cevap geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enuzun59 -- 19 Temmuz 2023; 10:43:2 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.