Sorunlar halen devam ediyor.Bazı sitelere ve uygulamalara vpn'siz erişim yok hız yavaş.Telekom uygumaları,google uygulamaları gözüme çarpan.Pananet pişmanlık haline geldi ,müşteri hizmetleri de cevap vermiyor Böyle devam ederse hızla müşteri kaybedecektir. |
Pananet Ana Konu (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
XDSL numarası değişir yazmış bazı arkadaşlar ama 2019 da oris telekom ile başladığım fiber aboneliğimdeki xdsl numarası üzerine sırasıyla turknet milenicom netspeed poyrazwifi son olarak pananet e yaptığım geçişlerde hiç değişmedi fiber ve dsl için durum farklıysa bilmiyorum şimdi tekrar geçmiş faturalarımdaki xdsl numaralımı kontrol ettim aynı ...
-
Yine yine yeniden gitti…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekirdağ kesildi
-
arkadaşlar link paylaştım yasak olduğunu bilmiyordum amacım bilgilenmenizdi, benim orayla bir bağlantım yok, forum ceza puanı vermiş bana
-
tekirdağ geldi ama çoğu siteye erişim yok ziraat gibi
-
Doğru adreste olabilir misin ?
Konya'da isim benzerligi de olabilir belki internet cafe falandır
Kapıyı zili çalıp İçeri girdin mi
Baya sıkıntılı firma anlaşılan , rezillik çekeceğine yüksek fiyat ödeyerek farklı iss lere geçmek daha makul
Firma kullanıcı sayısı arttıkça sıkıntıya sokucaklar anlaşılan kullanıcıları
-
hocam ben konyalı değilim . sadece pananeti google layın çıkıyor adresi maps dede sokak görüntüsü .. maps deki adresi ile resmi web sayfasında ki adresi ile aynı ..
-
Şu an tüm siteler açılıyor internette var. Bir sorun kalmadı.
ziraat bankasını deneyebilirmisiniz ben de erişim yok
-
Ziraat bankasına giriyor, midasa girmiyor
IPTV açmıyor
midası denedim bende açılıyor ziraat erşilmiyor
-
firmadan net bir bilgi alabilen var mı?
-
Vdsl kullanıyorum 3 senedir aynı yerde ikamet etmekteyim. 3 senede sırasıyla türknet-internetkutusu-poyraznet şimdide pananete geçiş yaptım. Hepsinde xdsl numarası değişti.
5 yildir ayni porttan cesitli firmalardan vdsl hizmeti aldim. Hat degerlerim cok iyi. Bugüne kadar 1 kere bile internet kopmasi yavaslama vs yasamadim. Pananet iyice mahvetti. Internetin sorunlu oldugunu kesik oldugunu dahi kabul etmiyorlar. Wp uzerinden internet yok diyorum. Hayir internetiniz var su an hat online aktif diyor bir bakiyorum internet gelmis gerçekten. Sabahina yine ayni, internet yine yok. Internet gelince de sitelerin coguna girmiyor zaten. Adam gibi cikip aciklama yapsalar soyle calismalar yapıyoruz sabredin hallediyoruz deseler bekleyecegiz. Inkar edip duruyorlar. Boyle bir durum yok diyorlar. Tr genelinde kimsenin interneti yok. Icler acisi durumda. Icerde daha 390 gunum var ve xdsl numarami bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an bende var internet birkaç siteye girmiyor github, ziraat vb onun dışında hat değerleri de iyi. 35 mb interneti alıyorum ben.
ziraat bankasına erişebiliyormusunuz, dün akşamdan beri bende yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X