< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pananet Ana Konu (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar pananete sıfır kurulum ile yeni abone oldum 1 hafta oldu. Şimdi memnun değilim farklı bir sağlayıcıya geçiş yapabilir miyim? yoksa 3 ay kuralı mı var bende de?
-
Fiber altyapnız galiba sıfırdan kurulum icin ne kadar ücret aldılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçiş yaptım yapmaz olaydım internet hep sorunlu devamlı kopuyor bazı siteleri açmıyor vs başka yere geçmek istiyorum 3 ay içinde geçemezmişim yeni abonelik için başka yere başvuru yaptım kurulum ücreti bile veriyorum ucuz kullanalım derken daha çok param gitti ve internetsiz zamanım geçti pananet pişmanlıktır sakın abone olmayın
-
Yeni abone ve gecis yapıldığında ne kadar zaman sonra farklı bir yere gecis yapabiliriz. Bilen birisi yazabilir mi ben internetkutusundan pananet e gecis yaptım şu an tatildeyim daha kullanmadım. Ankarada baglanti nasıldır hiç bilmiyorum en erken ne zaman taşıma yapabilirim.ekstra ücret çıkar mı?
bazı sitelere giremeyen arkadaşlar modemin fişini çekip 15 sn ye sonra takın, bu şekilde çok düzelen oldu denemenizde fayda var
-
3 ay beklemen lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende açılmayan bir çok site, uygulama açılıyor. İşi iyice yoluna koymaya başladılar. İnşallah daha da bozulmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 20 Temmuz 2023; 20:45:38 >
Hangi uygulama açılıyor?
Ziraat, qnb, onedrive, play store giriyordu ama programları güncellemiyordu buda düzelmiş. Şimdilik fark ettiklerim bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 20 Temmuz 2023; 20:47:15 >
Sıkıntı yok eski kararlı haline döndü İnternet. Umarım bir daha da Yaşamayız o günleri.
Aynen öyle. Hatta eskisinden daha hızlı ve kararlı.
-
-
Bende Epic Games Launcher açılmıyor
-
hala bazı sitelere girmiyor
-
whatsapp dan ulaşıp durumu belirt oradan düzeltiyorlar ben şuan öyle yaptım giremediğim sitelere giriş yapmaya başladı
-
WhatsApp dan abone numaranızı verin oradan duzeltiyor bilginiz olsun
tekirdağ internet kesildi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X