5 dakikadan sonra geldi |
Pananet Ana Konu (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
şu an kesinti öncesine döndü diyebilirim
-
İstanbul'da gitti bakalım 5dk gelirmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekirdağ da gitti. Baya kişiye de tavsiye etmiştim bide onlar arıyor ne oldu diye. mahcup ediyorsun pananet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önüne geleni çağırki zaten altyapısı olmayan net hiç gemesin
,firma yoğunluğu kaldırmıyor.
8 - 10 kişi bana sorar bu işlerde geçtiğimiz zaman hep beraber geçiyoruz. Pana dan memnunduk saldırı altında olabilir. Ama çok can sıkıcı olmaya başladı.
Hayırdır bunlar pat diye 8de kesti maç falan mı vardı artık herhafta sonu böyle kesintimi olacak
Arkadaşlar yaklaşık 20 gün olacak. Sakın geçiş yapmayın. Toplasan iki gün sıkıntısız kullanım yapabildim. Bazı sayfaların açılmıyor. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası gibi kesilmeleri saymıyorum bile. 12 aylık peşin ödeme yaptım. Ay sonuna kdr. Bekleyeceğim düzelmez ise iade talep edeceğim. Artık yasal yollara başvurmamız gerekir ise buradan bilgilendirme yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-03-34 -- 22 Temmuz 2023; 21:4:40 > -
Bu firma kapatıp gitse iyi para vuracak ha 6 ayda ben yaptım.diyeceniz 3/5 kuruşlami netgalaksi hala uğraştırıyor milleti
Balikesir bölge yok
İnternet yok ben de de 5 6 gün oldu geçeli her fün bir sıkıntı var internette 12 aylık ödeme düşünüyordum ama yapmamak daha iyi gibi
Geçişlerde 3 ay beklemek zorunlu deniyordu ben şimdi başka bir sağlayıcıya geçebilir miyim
Geldi internet.
Hee forumda aktifsin maşallah sen hangi interneti kullanıyorsun iyi araştırmışsındır sen biz de ona geçelim 😊
Yine anasını sinkaflamişlar sitelerin enbasit nprefe bile girmiyor her güncelleme dediklerinde bumu olacak
geldi ama yabancı siteler özellikle açılmıyor notflix falan hiçbiri çalışmıyor
-
çöker gizli tutmak lazım :)
-
Sabah internetim vardı öğleden sonra dsl ışığı yanıp yanıp sönmeye başladı internet gitti kabloları kontrol ettim sıkıntı yok defalarca aç kapa yaptım durum aynı sorun neyden kaynaklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X