Şimdi Ara

Pangu team icin jb yakinda olabilir 10.1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pangu team ekibinden biri paylasmis twitter !

Yakin zamanda cikabilir !
     Pangu team icin jb yakinda olabilir 10.1.1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep aynı terane
  • İyi de jb yapanlara kızacağına apple a kız. Ayrıca jb gayet işlevsel. 3gs de iken de jb kullanıyordum. Uzun bir ara verdim tekrar iphone aldım. Untethered olayının ötesinde o zaman yapıp da şimdi yapamadığım jb özeliği yok. Hatta birçok yenilik var. Bence sen jb den uzak dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpawind ile idare edin jb gelene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler jbsiz terminal yükleyebilirmiyim. Acil lazım. Bildiğiniz bi yol var mı?

• oktay811 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle yuklenmiyor alternatifte yok turkcelldim jb olmadigi icin turk telekoma gecmek zorunda kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: doctrin2

Hocam kesinlikle yuklenmiyor alternatifte yok turkcelldim jb olmadigi icin turk telekoma gecmek zorunda kaldim

Neden ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doctrin2 kullanıcısına yanıt
    Neden geçtin ki?

• serhatmirkelam S kullanıcısına yanıt
    %100 aynı fikirdeyim. Ne laf etmişsiniz adama be. Biri de gelmiş ben 3gs den beri kullanıyorum diyor. Biz de onu diyoruz o zamanlar daha iyiydi. Apple dan para alıp istedikleri zamanda çıkartma gibi bir şey yoktu. Yapıldığı zaman çıkıyordu jb. Bir sürü efsane tweak vardı. Her güncellemede bu tweaklar güncellenmeyip git gide azaldı. Artık son jb çıkınca sadece activatör falan çalışır herhalde. Belki de bir Redsn0w'u Evasi0n'u hatta ios6 yı hiç bilmediğiniz için şimdi önünüze koyulanlar efsane geliyor. Ben de takibi bıraktım. Luca Todesco vb ayarda takipçi kasan salakların "jb yaptım" fotolarını takip edip durun.

• Apple hackerlerle mücadelede öyle görünüyorki iyi mücadele ediyor. Ama bu değildirki jb çıkmayacak kısa vadede uzun işler beklemeyelim. Biraz araştırırsanız evad3rs konuyla ilgili açıklama yapmış. ''Pangu ekibini zor günler bekliyor'' diye. Buda demek oluyorki henüz jb stabilitesini kazandıramamışlar. Varın siz bildiğinizi okuyun lakin mobil korsanlığı kolay bir iş değildir sonuçta yapılan bütün işlemler matematiksel ve geometriksel mantıkla çözülüyor. Bol sabırlı JB'ler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

İpawind ile idare edin jb gelene kadar

çalışıyormu su anda düzgün ben ipad için kurmak istiyorum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.