Şimdi Ara

Panik Atak Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panik atak hastası olma ihtimalinizi ölçen testtir.

13 tane panik atak belirtisi vardır. bunlardan 4 veya daha fazlasını yaşıyorsanız panik atak hastası olma ihtimaliniz vardır. bir psikiyatra muayene olmanız gerekir.
    http://pisipsikoloji.com/panik-atak-testi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzy_44 -- 15 Ocak 2018; 16:13:31 >

• çıldırma korkusu hariç hepsi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 üzerinden sıfır. hiçbiri yok bende.
    yalnız bende sürekli bişeyleri kaçırıyormuş hissi var.bişey yapmalıyım çalışmalı yada gezmeli yada kızın birisiyle deli gibi yatmalı. yani bişey yapmam lazım eğlencenin dibine vurmalı hiç olmadı orta halli bişeyler. çalışmalıyım yada iyi bi ziyafet çekmeli. bişey yapmam gerek hissi var.işle ilgili uzun süre boş durduğum zaman suçluluk duygusu oluyor.mesela çarşamba gününü boş geçirdim diyelim sonra cuma günü yapılacak bikaç iş birikti.belki bazılarını yetiştiremedim ve bazı işlerin daha karmaşık hale girmesine neden oldu. daha sonra kendimi suçluyorum niye çarşambayı boş geçirdim diye.haftaya salı yine boş bir gün oldu diyelim. bu sefer o günü boş geçiremiyorum işte. bazen yine boş geçiyo ama kendi kendimi yiyerek boş geçiyo. saat 2 oldu hale dişe dokunur bişey yapmadım. saat 5 oldu bak hala bişey yapmadım diyerek gün geçiyo.sanki sürekli bişey yapmalıyım.

bu his beni genelde çalışkan-düzenli başarılı biri yapıyor aslında iyi yönleri var bunun ama sağlığımı kaybediyorum. öyleki bazı günler gece bile uyuyamıyorum heycan oluyo yarın şunu yaparım bunu yaparım.biton iş sıralıyorum. yani aslında yarın çok yoğun olmayan sıradan bir gün iken ben kendi kendime heycana kapılıyorum strese giriyorum ve bu hisleri frenleyemedim sonunda sedef oldum.

bu olay panik ataklık değilse nedir?

bu foruma gelme amacım da budur. biraz ot takılayım diye. birazda zamanı boş boş geçiriyim diye. işe yaradı sedeflerim ciddi oranda azaldı.arada ataklar geliyo ama.gece 2 de kalkıp işe gittiğim oldu yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 2 Kasım 2017; 0:9:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panik atak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.