Bildirim
panoramik fotoğraf
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ilk akla gelen sony hx1 var ama dslr-like :) . başka hangi makinalarda bu özellik var bende merak ediyorum.yakın zamanda bende bir dslr-like almayı düşünüyorum ve bu özellik olmalı bence... -
Hemen hemen her makinede olan bir özellik hatta dandik makinelerde bile var praktica vb. İyi makinelerden birkaç örnek:Sony hx5v, fuji j27 -
symbian işletim sistemine sahip bir telefonun varsa eğer basit bir programla bu işi yapar hale getirebilirsin, fotğraf makinalarının çektiği panaromik fotolardan üst düzey bişey bekleme,yok yere sırf panaromik foto özelliği var diye de bir makinaya yönelmeyin derim,naçizane... -
sony hx5 -
Her makine hatta cep tel. ile bile panorama çekebilirsin. Küçük tripodlar aracılığıyla makineyi sabitleyip makineyi döndürerek normal fotoğraflar çekin. Sonraa bu fotoğrafları photoshop yada benzeri bir programla panorama yapın.
Bazı makineler çekilen panoramayı kendisi birleştirebiliyor.Mesela bazı kodak modelleri.
Bazıları deklanşör düğmesine basılı tutup makineyi döndürdüğünüzde otomatik çekim yapıyor. Sony modeliydi galiba.
Canonun bazı modelleri 26 kareye kadar panorama çekebiliyor vs.
Ama dediğim gibi sırf panorama özelliği için para vermeye değmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X