Şimdi Ara

Pansiyon fiyatları ne kadardır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir haftalığına İstanbul'a gezmeye gideceğim. Orada oturanlar varsa, merkezi bir yerde nerede pansiyon bulabilirim? ve bir haftalık konaklama ücreti ne kadardır?
    Teşekkürler

• İl farketmez benim için bilen söylesin yeter.Sen açmasan ben açıcaktım
  • Semte göre değişir.
    Ne tarafına geliceksiniz ?
  • pm . .
  • Eminönü tarafı. Yani merkezi yerlerde gezilecek yerleri görebileceğim, o yerlere camilere falan yakın bir yer merak ediyorum
  • Fiyatları bilmem ama o taraflarda uygun moteller pansiyonlar var.
    Yarım saat dolaşsanız eminönünde uygun bir yer bulursunuz.
  • Teşekkürler ama fiyat öğrensem daha iyi olacak sanırım. ona göre hazırlıklı gideceğim ya da plan değiştireceğim. bir de, bu pansiyonlarda ortaklaşa odalarda konaklamak hırsızlık açısından ne derece güvenli? Sanırım içeride laptop bırakılmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima fiyatları ne zaman düşer?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Istanbula geldiğini unutma , ayıkken donunu çalarlar
  • ortalama 100 ytl
    her yeri pansiyon sanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar2442

ortalama 100 ytl
    her yeri pansiyon sanma

bu 100 tl, 1 haftalık değil mi?
  • güncel
  • 15'e de var 40'a da...
    eminonu, beyoglu civarinda bolca bulursun ama degerli esya vs. birakilacak yerler degildir oralari, birde hasnafisna yerleri olup olmadigini anlayabilmen lazim. olur ya birde basilir sende kaynarsin arada ...

ben sana ogretmen evlerini tavsiye ederim dunde bir arkadas sormustu buradan. fiyatlari gunluk 35 TL'den basliyor (semte gore 3-5 TL degisiyormus.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamais-vu

15'e de var 40'a da...
    eminonu, beyoglu civarinda bolca bulursun ama degerli esya vs. birakilacak yerler degildir oralari, birde hasnafisna yerleri olup olmadigini anlayabilmen lazim. olur ya birde basilir sende kaynarsin arada ...

ben sana ogretmen evlerini tavsiye ederim dunde bir arkadas sormustu buradan. fiyatlari gunluk 35 TL'den basliyor (semte gore 3-5 TL degisiyormus.)

teşekkürler öğretmenevini düşünmemiştim.
  • imkanın varsa orduevinde kal geceliği 5 TL idi sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.