Şimdi Ara

Pantheon Rework geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 ay içinde olmasa da önümüzdeki dönemde gelecek ve ban listemize bir şampiyon daha eklenecek

Böyle bi e-posta aldım Riot'dan.

Hi, VodkaRedbulI!

We wanted to write you a quick note about Pantheon and let you know that we've updated the big guy! Good news: he's finally achieved his lifelong ambitions and become a BAKER! He now runs around the Rift throwing bits of bread at the river duck, and suffers from movement speed crippling PTSD whenever anyone or anything near him dies.

Weeeeee're kidding. He's still a lean, mean, spear-throwing machine, but we DID overhaul his lore. It's all part of a broader update to Mount Targon that also features lore changes for Leona and Diana.

Go check out Pantheon's new backstory when you get a chance, and drop onto the Rift once in awhile. The place could use a shake up!

Riot Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 9 Mart 2016; 13:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiden banlamaya başlıyım o zaman elimiz alışsın

• lanet olası broken reworkler..
  • Fioraya,quinne,zede nerf atmadan çıkartmazlar.

• Poppy reworklediler op oldu
    Fiora reworklediler op oldu
    Taric rework gelicek dediler bakalım nolucak
    Pant yeni duydum Targon hikayeside gündemdeyken olabilir
  • editledim.
  • İngilizce anaokulu terk? E mailde sadece hikayesini güncelledikleri yazıyor ne rework ü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar op şampiyona nerf atmazlarken, rework getirecekleri bi karaktere niye nerf atsınlar demeye geldim.
    De üstteki arkadaş olayın büyüsünü bozmuş zaten.
  • * Zahmet edip de yazıyı okuyan olmamış ya da anlayabilen.

* Rework falan yok hikayesini güncellediklerinden bahsediyor.
  • Adam birinci kısımda rework getirecez, artık fırıncı olacak falan yazmış, ikinci bölümde taş taş geçtik sadece hikaye güncellemesi yazmış. Sakin gençler sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

İngilizce anaokulu terk? E mailde sadece hikayesini güncelledikleri yazıyor ne rework ü?

Hepsini okumamıstim yazinin

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Ortalığı aleve verdin, gözleri yaşlı tek yaptığı Q ya basmak olan proları yerden kim toplayacak simdi

• pant mı o da ne en son 300 spartalıda gördüm ama onunda kafasını kestiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

İngilizce anaokulu terk? E mailde sadece hikayesini güncelledikleri yazıyor ne rework ü?

Hepsini okumamıstim yazinin

Başını okusan zaten devam ederdin, fırıncı olup nehirde ki ördeklere ekmek atıyor diyor. sen rework diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 10 Mart 2016; 9:46:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sadece hikaye içeriğinden bahsetmiş ama açıkcası çok da mantıksıca değil neden hemen üstüne gittiniz ingilizceden anlamıyor falan anlamış değilim. Yeni içerik bir şampiyona geldiğinde, o şampiyon gündemde olabiliyor ve yeni kostümler de eklenebiliyor. Aynı şekilde hazır içerik varken, oynanışına da dokunabiliyorlar ama bence daha başka şampiyonlar varken henüz Pantheon'a bir rework gelmemesi gerektiği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.