Şimdi Ara

PAPA SECILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alman Kardinal Joseph Ratzinger yeni papa...
    Nam-ı diger 16. Benedict.

Bu adamın daha önce şöyle bir beyanatı olmuştu:

"Türkler' in Avrupa'da ne işi var? Gitsinler Arapların yanına..."

Yorumları alalım...

• tüm hristiyan alemine hayırlı ossun
  • Bunun omru uzun olmaz bole konuşursa.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

Alman Kardinal Joseph Ratzinger yeni papa...

Yorumları alalım...

arkadaşlar km gelirse gelsin türklerden bi istekleri var. bunlara geçmişte naptısa atalarımız artık.
  • TURKLER BU PAPNIN PAPASINIMI .... LER YA COK KIL OLURUM BÖLE KONUŞAN İNSANLAR ...
  • haçlılara gün doğğdu bu aadam yakında haçlı seferi başlatır
  • bir kehanete göre dünya üzerine ölen papadan sonra iki papa daha gelcekmis ben gene sallama diyodum ama haclıyı baslatırsa bu kehanet dogru cıkabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • bende yurt disindayim kanti yemek yiyorum butun millet hucum tv ye dogru kosuyo ulan dedim noluyo megerse yeni papa secilmis salak herifler yaa
  • bu adam böyle konuşmaya devam ederse Mehmet Ali Ağca ilk denemesinde yapamadığını hapisten çıkınca başarır diyorum
  • Hayyırlı uğurlu olsun diyecem ama böyle konuşmaya devam ederse uzun olmayacak heralde.
  • eskisinin sözünü dinlemiodu avrupa devletleri bununkini daha çok dinlerler herhalde, ne e olsa düşmanımın düşmanı dostum sayılır
  • quote:

Yorumları alalım...
    way ipnetor wayy... si..rsin gitsin ... jean paul ne iyi elemandı yaww.. sesi soluğu çıkmazdı.. vur ensesine al ekmeğini.. bu hipnator bizim ekmeimizi de elimizden alır valla...
  • Hadi bakalım:
    Diyanet İşleri Başkanının adını kaç kişi bilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolia_tr

quote:

Yorumları alalım...
    way ipnetor wayy... si..rsin gitsin ... jean paul ne iyi elemandı yaww.. sesi soluğu çıkmazdı.. vur ensesine al ekmeğini.. bu hipnator bizim ekmeimizi de elimizden alır valla...

**tiret jean paul'ü, sean paul'ü hepsinin amacı aynı bok. bu yüzden yorumlamaya değmez. bize ne elin poposundan kimi seçerlerse seçsinler. bu ardada o dallaman kardinal de doğru söylemiş kısmen, ne işimiz var bizim avrupada. yahu anlamıyorum ok mu var avrupada da girmeye çalışıyoruz. bir kere ekonomi diyorsanız, zaten adamlar ekonomi düzelmeden almıyorlar. e ekonomi düzeldi diyelim ne ihtiyacımız olacak AB'ye. sapıklarla dolu bir millet zaten kadın kadınla adam adamla evleniyor. birde bunu insan hakkı olarak görüyorlar. şimde desenize nesine giricez avrupanın. bize ne elin papasından da poposundan da!

• biri gider biri gelir, neticede alman bir ırkçı.
  • papanın ta ............................ burasını boşverin, ne milletiz anlamıyorum papa öldü diye nerdeyse yas tutucaktık herkeste bi hüzün sanırsın türkiye önemli bi büyüğünü kaybetti, adamlar bizden nefret ediyo , müslümanlarla geçinemiyo , adamlar bizi sürekli aşağılamaya çalışıyo s..erim papasını , ne zaman ölürse ölsün bizene bize düşün sadece bi insan daha öldü allah rahmet eylesin demekk ,

tabi bide bizi avrupaya istemem boyutu var ne salak bi toplum olduk ki şu avrupanın gerçeğini göremiyoruz bi birlik en önde ne kadar inakrda etseler hristiyan birliği , bulgaristan bizden çok mu ileri bi ekonomiye sahipte üye oluyo, ayrıca avrupanın ticareti günden güne kötüye gidiyo ihracatları sürekli geriliiyo (ki bunda abd nin ekonomik oyunları etkili) nüfus yaşlanıyo işgücü azalıyo buna rağmen hergün farklı bi üye ülke işsizlik sayılarını açıklıyo ve bi önceki seneden yüksek olduğu gözleniyo daha kendi içlerinde ingiltereyle başedemiiyoar evin huysuz çocuğu sevilmiyen komşuda yatıp kalkıyo ingilizler amerikanlar dünyayı sömürüyo, almanya fransa sürekli bi çekişme halinde yani avrupada çok matah bi bok yok ama bizim ekonomi büyüyo gibi gözüksede eski firmalar üretim artışına giderek avrupadaki pazar paylarını arttırıto bu bazda tabiki avrupa birliği faydalı, bu birlikler cidden faydalı olsa inanın bizi almazlar bakın gümrük birliğine or.spu çiller in ülkeye bi kazığıda o adamların altına yatmaktan beter etti ülkeyi girdğimiz yıldan beri cari açık katlana katalan büyüyo 5 snede bir kriz patlak veriyo her seferinde sefilleşiyoruz bunu uzun uzun yazmaya gerek yok 2 gün önce ato nun yayınladığı rapor her şeyi ortaya döküyo

• sallayın adam 78 yaşında taş çatlasa 15 senesi var
  • Adam bu açıklamayı Papa seçildikten sonra yapmadı.Daha önceden söylemiş olduğu sözleri ortaya çıkardılar.Kardinal olmakla Papa olmak farklı şeyler.Düşünceleride değişmiş olabilir.Olmasa bile Papa'yı takan fazla siyasi yoktur
  • bize ne papa dan. hristiyan mıyız biz tv ler canlı yayında bağlanıyor yok papa şöyle böyle, yok bilmem kimin şifresi, yok son kase bilmem ne. bunlar misyonerlik değil de ne. küfür ediyim bari de sinirlerim gevşesin. siteyim papayı o olsun. bir önceki görüyor şimdi ona vaad edilen cehennemi.
    ne bu ya, sıkıldım artık, bugun mübarek kandil, siz neden bahsediyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.