Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VEBAL , TheGladio Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.141
Cevap
463
Favori
844.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150lira millipiyango bildirimi gelmişti ama kampanyayı hiç bir yerde bulamadım bilgisi olan ?

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Milli piyango online uygulamasına ücret yatırırsan örneğin 150 TL diyelim +150 TL veriyor. Bu.
    Bu kampanya bildiğim kadarıyla paparanın değil milli piyangonun kampanyası. Hangi kart ile olursa olsun milli piyango uygulamasına ilk para yüklemene 150 puan var.
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt

anladım en az ne kadar yüklemeye 150 veriyor acaba

alt limit yok görünüyor
    Max 150 TL.
  • Kredi kartıyla yüklenen bakiye artık çekilemiyor.
  • Yazık oldu Süleyman Efendiye...
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum.. Son kaleler bari ayakta kalsın..

• paparayı kredi kartını nakit çekmek için kullanıyoduk, onuda kapattılar. bi ülkede iyiye giden bişey olmazmı gün geçtikçe herşeyi zorlaştırıyolar. bi çözüm bulan dm atarsa sevinirim.
  • birisi de demiş ki 20.000 gene iyi mebla..neresi iyi..asgari ücretin 22104₺ olduğu şu ortamda 20.000'in esamesi okunmaz..kartları el mecbur her ay takla attırıp döndürenlerin de yolu kapanıyor bir bir..bu yıl icra patlaması olacak gibi..halihazırda 30 milyon icra dosyası var zaten..sene sonuna kadar 50 milyon olur herhalde..

• Ahhh ahh...
  • Gören gördü yöntemi. O yüzden sildim. Çok ihtiyacı olan varsa yeni papara kredi kartı döndürme yöntemini mesaj atsın ya da biraz aklını kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 1 Ocak 2025; 23:47:33 >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Yeni Anayasa yapılsın bak o zaman her şey nasıl yoluna giriyor. Reyiz yine aday olsun 2028'de, oy verelim diye can atıyor malum kitle...
  • Aynı durum paramda var nakit çekilemiyor
  • Bu konuyu CİMER üzerinden şikayet etmiştim. Limit konmasının bir amacı var. Papara üzerinden bu limit deliniyordu. Gerekli adımlar tam olmasa da atılmış. Yakınlarınızın papara hesabına göndererek halen limiti kullanabilirsiniz.

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.