Şimdi Ara

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
82
Favori
34.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belirli süre vardı 16.00 a kadardı galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, saat 15 gibi doğrulamayı yapar yapmaz yatırdı 500 TL.

• Birkaç saatliğine yapıyorlar hep.

Genelde saat 13-16 arası oluyor. İnstagram sayfalarını takip et görür görmez yap yoksa mağdur olursunuz.

• Papel geçen cuma aramıştı davetiye kazandınız diye mail verdik 16 sına kadar mail olarak göndereceğiz dedi göndermedi bileti 😀 neyse gitmeyecektim zaten umarım gidecek kişiye göndermişlerdir

• Arkadaşlar 3-4 ay önce Papel uygulamasını indirmiştim yeni kayıt ve kimlik doğrulamada para hediyesi için sonra kimlik doğrulama kısmını geçemeyince kimlik doğrulama yapmadan uygulama üzerinden üyeliğimi ve hesabı silmiş sonra uygulamayı kaldırmıştım. Dün 500 TL kampanyasını görünce daha önce üyeliğim silindiği için yeniden kayıt başvurusu yapayım dedim kayıt olurken sms kısmını geçti e-posta onay kısmında Müşteri zaten mevcut uyarısı verdi bende madem öyle giriş yapıp kimlik doğrulaması yapayım dedim bu kez de giriş yaparken müşteri kaydı bulunamadı uyarısı verdi.

Yani hem kayıt oldurmuyor müşteri zaten mevcut diye hemde giriş yapıyım diyince müşteri kaydı yok yazıyor müşteri hizmetlerini aradım benim üyeliğim silindi mi varmı yokmu dedim üyelik kaydınız silinmiş hesabınız kapatılmış dedi böyle böyle kısır döngüye girdim kayıt olurken müşteri zaten mevcut diyor giriş yapmaya çalışırkende müşteri kaydı yok diyor diye söyledim hesabınız silinmiş daha önce şuan aktif değil cüzdan aktifliğinizin yeniden sağlanması için e mail gönderdim ordaki formu doldurup kimlik fotoğrafı kimlikle dilekçe ile selfie hesaba 1 tl para transferi vs istedi yapmadım işlemleri şuan hesabım silinik sanırım yada anladığım kadarıyla telefon kaydı silinmiş ama e mail kaydı duruyor onaylarken müşteri mevcut dediği için.

Ayrıca ilerde aktif edersem yeni kampanya gelirse bu yeni kayıt yada kimlik doğrulama papellerini referansla kayıt olunca veriyor sanırım benim hesap direk aktif edilecek dilekçe yazarsam bu ödüllerden faydalanmak için referansı nasıl gireceğim yeni kayıt olurken girilmiyor mu sadece?

• Su anda gecerli mi bu 500TL?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ronnettee kullanıcısına yanıt
    Hayır

• mail atıyorlar bana 1 gün öncesinde gelmişti ama yapmadım sitelerine bakayım demiştim acayip kasıyordu Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] 

• Uygulamaya QR ile ödeme desteği geldi acaba her yerde geçerli mi deneyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radtv213 R kullanıcısına yanıt

İade varmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros %10 caschback migros yemekte geliyor mu yoksa sanal market mi olması lazım

• 2 aydır kayıt inceleniyor böyle dandik uygulama görmedim

• Nays ile para yükleniyor mu ya da başka ön ödemeli ile

• aliayse45 A kullanıcısına yanıt
    Kart ile yükleme yok sadece eft. İşi sağlama almak için bankadan transfer daha sağlıklı olur

• fagala kullanıcısına yanıt
    Trendyol iadesi hemen geldi hocam , geç yazdım belki ama diğer arkadaşlara da faydası dokunur umarım.

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

• William0 kullanıcısına yanıt
    Ben hali hazırda kullanmakta olduğum papel hesabım sim kart blokesi var demeye başladı girmiyor artık.

• para gönderdim ilk defa papele para geçmedi, çok mu uzun sürüyor geçmesi

• mertkoray06 M kullanıcısına yanıt
    İlk 10 dakika hesaba geçmediyse uygulama içinden desteğe yazın. Anında e-posta ile dönüş yapıp ödeme dekontu istiyorlar. Ödeme dekontunu size gelen e-posta yla yönlendirin. Bu şekilde sıkıntıyı çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 25 Aralık 2024; 21:31:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.