Şimdi Ara

Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
75
Favori
30.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanyalar

Trendyol ve Hepsiburada %15

Netflix %50

Spotify ve Youtube %60

Yemeksepeti %20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 10 Aralık 2024; 15:14:9 >

• Bu nasıl yorum.

Bu adamlar canlılık testine tabi tutuyor o anda eşzamanlı yurtdisinda adımıza banka hesabı açılmadıgının garantisi varmı?

Uslupsuz birinede cevap yazılmaz sistemi bilmeden anlamadan dinlemeden haber okuyarak kamil oldugunu sanıyor.

Yaptırdinmı onay işin içindemisin. T.c deki bir bankadan daha fazla bilgi istiyor.yüzlerce olumsuz yorum okudum. Basit işler degil kamil ol araştir kamil kamil.konuşma!

Daha da kötüsünü anlatayım, sim bloke için istediklerini harfiyen yaptım gönderdim. 10 dakika sonra dilekçeyi elle yazmadığımı iddia eden ve tekrar yazıp göndermem gerektiği konusunda bir otomatik mesaj aldım. Aradım hemen mh'ni ve elle yazdığımı söyledim. Neyse araştırdı buldu dilekçemi ve elle yazdığımı gördü. Elemanın bana verdiği cevap; elle yazmışsınız ama tarayıcıdan taratıp düzgün gönderdiğim için sistemleri elle yazılmamış olarak kabul ediyormuş. Şirketlerini adam sandım, iş düzgün olsun diye bir de tarama zahmetine girdim. Sonra "mal mısınız kardeşim gözünle gördün işte, manuel kontrol edildi onay verildi yaz geç vs." dedim. Olmazmış, sadece sistem onaylıyormuş, yazdığım dilekçeyi koltuğun üstüne koyup sağdan soldan farklı bir zemin gözükecek şekilde cep telefonuyla fotoğrafını çekip tekrar gönderecekmişim ve sistemleri elle yazıldığına ikna olacakmış... 1200 dpilik netlik bunlara fazla geldi. Neyse, hayata küsmedim, dediğini yaptım, sabır testini başarıyla geçtim ve Papel hesabı açmaya hak kazandım. Bu ergenlerle yüz göz olmamı gerektirecek tek suçum 2 ay önce sim kartımı değiştirmiş olmaktı.

papele üye olayım dedim, uygulamaya giriş yaptırmadı filtreye takılmışım, müşt hizm aradım, kimliğinizi mail ile yollamanız gerekiyor dediler, bu duruma gıcık oldum silin o zaman hesabımı dedim. Hesabı silmek için A4 kağıda dilekçe ve selfie yollamamı istediler 😄 hesabı silmek üye olmaktan daha zor. Cimere şikayet ettim ama sonuç yok tabii.

• 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce bir trendyol alışverişim oldu.

İadenin gelmesi 30 saniye filan sürdü.

• Uygulaması çok bktan.
    Ama iyidir kampanyaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EFT ile doğrulama oluyor mu (Eskiden Poca'da oluyordu galiba onun gibi bir şey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 7 Temmuz 2024; 22:29:7 >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

NFC ile hesap yükseltme yapmanız gerekiyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    denizbank 'la para gönderim ücretsiz, eğer başka banka hesabı tanımlarsaniz, ordan gönderdim.

hbpay yükleme yaparken hata verdi, tekrar deneyecem sonrasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Temmuz 2024; 23:59:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cachback için kimlik onayı

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli ile yüklemek sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

denizbank 'la para gönderim ücretsiz, eğer başka banka hesabı tanımlarsaniz, ordan gönderdim.

hbpay yükleme yaparken hata verdi, tekrar deneyecem sonrasında.
    Denizbank'a diğer banka hesaplarını tanımlayıp ben de ücretsiz para gönderimi hakkından yararlanıyordum. En son tanımadığımda birkaç gün bekledim gene de ücretsiz para transfer hakkını tanımlamadılar ama kampanya bildirimi göndermeye de devam ettiler. Ben de vazgeçtim açıkçası. Zaten bir sürü banka var ücretsiz EFT hakkı veren. Papel'in İşbank hesabına Enpara hesabımdan para yükledim. Fast ile sorunsuz yükledi. Bu arada Hepsipay'e ön ödemeli kartlarla yükleme yapamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotetvotet

Cachback için kimlik onayı
    Yeni yasal hazırlık böyle. Yakında hiçbir ön ödemeli kart hesap yükseltme yapmayana ödül vermeyecek.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    şansımı denedim, yemedi. geri iade ediyorum parayı.

• alt sınır nedir bilen yazabilir mi lütfen?

naysta alt sınır 500 tl olmuş, %10 veriyor.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hb cüzdan vermedi mi iade

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    hb cüzdana kişinin adına kayıtlı BANKA/ KREDİ KARTI harici yükleme yapılamaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kart yükleme komisyonu ne kadar üye olan varsa yazabilir mi?

• mct2002 kullanıcısına yanıt
    Kart yukleme yok şuanda

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hepsiburada üzerinden işlem yaparken Hepsiburada puanınız ile işlem yapmanız halinde hata almaktasınız.

Tüm ödemeyi Papel hesabınızdaki bakiye ile gerçekleştirmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Papel Destek Ekibi

Sadece normal harcamada ÇALIŞIYOR HEPSİBURADA üzerinde.

Hepsipay üzerine ekleme yapıp alışveriş yapmaya çalışınca banka kaynaklı hata diyor.

Kullanıcıların bilgisine.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Alt sınır yazmamışlar kampanyaya.

• O bilet %10 maksimum 100 lira kampanyası gelmiş. Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU] Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 17 Temmuz 2024; 18:9:4 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.